Kardiyoloji Randevusu

Kardiyoloji Randevusu

Kartal'dan Dr. mete bey'e geliyoruz. Şimdi komşularımda gelmeye başladılar. Hastayı dinleyen ve güleryüzlü bir doktor tedavileri de olumlu sonuç veriyor.

Ç

Mete Bey, gerek uzmanlığı gerek hastaya yaklaşımıyla bence çok iyi bir doktor. Hastayı dikkatle dinlemesi, açık ve anlaşılır konuşmasıyla bizde güven oluşturdu. Muayeneden aklımızda soru işaretleri kalmadan ayrıldık.

Yüksek tansiyona eşlik eden şeker problemim vardı. Dr. Mete bey'e gitiim. Hocam ilaçlarımı ve perhizimi düzenledi, şimdi çok daha iyiyim. Hocamdan çok memnun kaldık. Sevgi Demirci

Mete bey, çok bilgili ve hastasını çok iyi dinleyip takip ediyor. Tedavi yöntemleri çok etkili. Kardiyolojinin yanı sıra iç hastalıkları uzmanlığı da bulunuyor. Hocama ailecek gidiyoruz.

Ç

ANNEMİZ RABİA ÇAKARIN DOKTORU METE BEY ANNEMİZDE,BİZDE GÜVEN SAĞLADI.ANNEMİZİN KALP RAHATSIZLIĞINI,TEDAVİ SÜRECİNİ VE EN ÖNEMLİSİ ANNEMİZİN YAŞINI BAZ ALARAK UYGUN TEDAVİ YÖNTEMİNİ BİZ EVLATLARINA EN İYİ ŞEKİLDE AKTARDI.ANNEMİZ ARTIK DR.BEYİN KONTROLÜNDE.HERŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER.

Yurtdisinda yasiyorum. Ciddi bir saglik sorunu yasadim. Yattigim hastanede teshisimi bile tam koyamadilar.Zor gunler gecirdim. Amcamlar israrla Turkiyeye gelmemi ve bir de kendilerinin doktoru olan Mete bey e gorunmemi istediler. Turkiyeye geldim. Mete hocam muayenemi yapti gerekli tahlilleri istedi; tedavimi ustlendi. Bana verdigi guvenin tedavimi olumlu etkiledigine inaniyorum. Sagligima kavustum. Beni canla basla takip ve tedavi eden doktorum Mete Oc hocama minnattarim.

Yunus Emre Hastanesi Aciline göğüs ağrısı ve sol kolda uyuşma şikayetleri ile gittim.Acilde Kalp doktoru Mete bey bana müdahale etti,göğüs ağrımı geçirdikten sonra EKG ve Ekokardiyografi tetkiklerimi yaptı kalp damarlarımın tıkalı olduğunu söyledi ve aynı gün kalp damarlarıma anjio yapıldı dört damarımın tıkalı olduğu görülerek bana by pass ameliyatı yapıldı bu süreçlerde hep yanımda olan Dr Mete Bey örnek bir doktor,böyle mesleğine aşık doktorlar biz hastalar için büyük kazanç... Mete Hocama çok güveniyor ve herkese tavsiye ediyorum

Teyzemi nefes darlığı şikayeti ile Mete hocamıza götürdük.Çok dikkatli ve titiz şekilde önce teyzemi tepeden tırnağa muayene etti ve sonra tetkiklerini istedi.Bacak toplardamar tıkanıklığı olduğunu buradan kaynaklanan pıhtının Akciğer damarını tıkadığını söyledi.Teyzeme verdiği ilaç tedavisi ile teyzemin nefes darlığı tamamen düzeldi.Teyzem şimdi belirli aralıklarla hocama kontrollere gidiyor.Herkese tavsiye edebileceğim örnek bir doktor.

mete hoca mükemmel ötesi bir dr..artık ailecek bizim tek güvendiğimiz bir dr..sakin tavırları ve hastasını dinlemesi ve bunun sonucundada gerekli tetkikleri yine o sakinlikle yaptırıp sonuca ulaşması her dr da olan durumlar değil..bende dr dr gezip bir sonuca ulaşamamıştım verdiği ilaçlar 10 günde beni kendime getirdi...

Annemin yıllardır süregelen şeker, tansiyon,astım problemleri bununla birlikte de kilo problemi vardı.Artık o kadar çok ilaç alıyordu ki ilaçların yan etkileri artmış, tüm vücudu su toplamaya ve kızarmaya başlamıştı.İlaçlar midesine de dokunuyordu. Kilo yüzünden hareket de edemiyordu. Bir adım atsa nefes nefese kalıyordu.Gitmediğimiz doktor kalmamıştı. Sayın Mete hocamın dikkatli muayenesi sonrasında annemi 10 gün kadar hastanede yatırdı serum ve benzeri birçok tedavi uyguladı. İlaçlarını tekrar düzenledi. Şimdi annem çok şükür ki yeniden doğmuş gibi. Eskiden her 2 ayda bir su toplayan vücudu 1 seneye yakındır su toplamıyor. Nefes darlığı da düzeldi. Sevgili doktorumuzdan Allah razı olsun.Annem de Mete hocaya hergün dua ediyor.