Kardiyoloji Randevusu
Kardiyoloji Randevusu
Alemdağ Yanyolu Cad. No:36, Ümraniye
Özel Çamlıca Erdem Hastanesi
mi...r
Kartal'dan Dr. mete bey'e geliyoruz. Şimdi komşularımda gelmeye başladılar. Hastayı dinleyen ve güleryüzlü bir doktor tedavileri de olumlu sonuç veriyor.
ça...u
Mete Bey, gerek uzmanlığı gerek hastaya yaklaşımıyla bence çok iyi bir doktor. Hastayı dikkatle dinlemesi, açık ve anlaşılır konuşmasıyla bizde güven oluşturdu. Muayeneden aklımızda soru işaretleri kalmadan ayrıldık.
mi...r
Yüksek tansiyona eşlik eden şeker problemim vardı. Dr. Mete bey'e gitiim. Hocam ilaçlarımı ve perhizimi düzenledi, şimdi çok daha iyiyim. Hocamdan çok memnun kaldık. Sevgi Demirci
mi...r
Mete bey, çok bilgili ve hastasını çok iyi dinleyip takip ediyor. Tedavi yöntemleri çok etkili. Kardiyolojinin yanı sıra iç hastalıkları uzmanlığı da bulunuyor. Hocama ailecek gidiyoruz.
ça...̇
ANNEMİZ RABİA ÇAKARIN DOKTORU METE BEY ANNEMİZDE,BİZDE GÜVEN SAĞLADI.ANNEMİZİN KALP RAHATSIZLIĞINI,TEDAVİ SÜRECİNİ VE EN ÖNEMLİSİ ANNEMİZİN YAŞINI BAZ ALARAK UYGUN TEDAVİ YÖNTEMİNİ BİZ EVLATLARINA EN İYİ ŞEKİLDE AKTARDI.ANNEMİZ ARTIK DR.BEYİN KONTROLÜNDE.HERŞEY İÇİN TEŞEKKÜRLER.
gu...n
Yurtdisinda yasiyorum. Ciddi bir saglik sorunu yasadim. Yattigim hastanede teshisimi bile tam koyamadilar.Zor gunler gecirdim. Amcamlar israrla Turkiyeye gelmemi ve bir de kendilerinin doktoru olan Mete bey e gorunmemi istediler. Turkiyeye geldim. Mete hocam muayenemi yapti gerekli tahlilleri istedi; tedavimi ustlendi. Bana verdigi guvenin tedavimi olumlu etkiledigine inaniyorum. Sagligima kavustum. Beni canla basla takip ve tedavi eden doktorum Mete Oc hocama minnattarim.
me...ç
Yunus Emre Hastanesi Aciline göğüs ağrısı ve sol kolda uyuşma şikayetleri ile gittim.Acilde Kalp doktoru Mete bey bana müdahale etti,göğüs ağrımı geçirdikten sonra EKG ve Ekokardiyografi tetkiklerimi yaptı kalp damarlarımın tıkalı olduğunu söyledi ve aynı gün kalp damarlarıma anjio yapıldı dört damarımın tıkalı olduğu görülerek bana by pass ameliyatı yapıldı bu süreçlerde hep yanımda olan Dr Mete Bey örnek bir doktor,böyle mesleğine aşık doktorlar biz hastalar için büyük kazanç... Mete Hocama çok güveniyor ve herkese tavsiye ediyorum
me...u
Teyzemi nefes darlığı şikayeti ile Mete hocamıza götürdük.Çok dikkatli ve titiz şekilde önce teyzemi tepeden tırnağa muayene etti ve sonra tetkiklerini istedi.Bacak toplardamar tıkanıklığı olduğunu buradan kaynaklanan pıhtının Akciğer damarını tıkadığını söyledi.Teyzeme verdiği ilaç tedavisi ile teyzemin nefes darlığı tamamen düzeldi.Teyzem şimdi belirli aralıklarla hocama kontrollere gidiyor.Herkese tavsiye edebileceğim örnek bir doktor.
el...i
mete hoca mükemmel ötesi bir dr..artık ailecek bizim tek güvendiğimiz bir dr..sakin tavırları ve hastasını dinlemesi ve bunun sonucundada gerekli tetkikleri yine o sakinlikle yaptırıp sonuca ulaşması her dr da olan durumlar değil..bende dr dr gezip bir sonuca ulaşamamıştım verdiği ilaçlar 10 günde beni kendime getirdi...
ay...n
Annemin yıllardır süregelen şeker, tansiyon,astım problemleri bununla birlikte de kilo problemi vardı.Artık o kadar çok ilaç alıyordu ki ilaçların yan etkileri artmış, tüm vücudu su toplamaya ve kızarmaya başlamıştı.İlaçlar midesine de dokunuyordu. Kilo yüzünden hareket de edemiyordu. Bir adım atsa nefes nefese kalıyordu.Gitmediğimiz doktor kalmamıştı. Sayın Mete hocamın dikkatli muayenesi sonrasında annemi 10 gün kadar hastanede yatırdı serum ve benzeri birçok tedavi uyguladı. İlaçlarını tekrar düzenledi. Şimdi annem çok şükür ki yeniden doğmuş gibi. Eskiden her 2 ayda bir su toplayan vücudu 1 seneye yakındır su toplamıyor. Nefes darlığı da düzeldi. Sevgili doktorumuzdan Allah razı olsun.Annem de Mete hocaya hergün dua ediyor.
Mete Öç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mete Öç, Kardiyoloji. Size Mete Öç tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kardiyoloji Randevusu.
Mete Öç adresi nerede?Mete Öç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alemdağ Yanyolu Cad. No:36 Ümraniye
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mete Öç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mete Öç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mete Öç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mete Öç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mete Öç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mete Öç hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Mete Öç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ümraniye bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Ümraniye bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Ümraniye bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Ümraniye bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Kardiyologlar
Ümraniye bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Ümraniye bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Kardiyologlar
Ümraniye bölgesinde Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Kardiyologlar
Ümraniye bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Ümraniye bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kardiyologlar