Op. Dr.
Metin Acu
Kadın Hastalıkları Ve Doğum
Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite
Eskişehir 1 adres
1988-1994 yılları arasında Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesinde Temel Tıp Eğitimini tamamladı.
Bir yıllık mecburi hizmetini takiben 1996-2001 yılları arasında SSK Ankara Etlik Doğumevi Kadın Hastalıkları Eğitim Hastanesinde asistanlık eğitimini tamamlayarak Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanlığını aldı.
2002- 2011 yılları arasında uzmanlık sonrası mecburi hizmet nedeniyle SSK Eskişehir Bölge Hastanesi bünyesindeki SSK Eskişehir Doğumevi ve Kadın Hastalıkları Hastanesinde göreve başladı.
2011 yılında T.C Sağlık Bakanlığının TAM GÜN YASASI nedeniyle SSK Eskişehir Doğumevi ve Kadın Hastalıkları Hastanesindeki görevinde istifa ederek ayrıldı.
2002 yılında ÖZEL Ankara Tüp Bebek Merkezinde Üremeye Yardımcı Teknikleri Eğitim Kurs programını tamamlayarak Tüp Bebek Uzmanlığı sertifikası aldı.
Halen Eskişehir’de serbest hekim olarak muayenehanede çalışmaktadır.
Uzmanlık eğitimi sırasında özel ilgi alanları içinde yer alan infertilite ve endokrinoloji, riskli gebeliklerin yönetimi ve jinekolojik onkoloji alanlarında eğitim aldı.
AKARBAŞI Mahallesi AKYIL Sokak NAZİFE AKMAN Apartmanı No: 42 Kat:1 Daire : 3, Odunpazarı, Eskişehir
AKARBAŞI Mahallesi AKYIL Sokak NAZİFE AKMAN Apartmanı No: 42 Kat:1 Daire : 3, Eskişehir
4 Boyutlu Ultrason
Abdominal Ultrasonografi
Amniosentez
Ağrı Pompası
Aşılama Yöntemi
Beşinci Gün Transferi
Bilateral Ooferektomi
ACU CLINIC Muayenehane
Destekli Yuvalama (Assisted Hatching)
Dilatasyon Ve Kürtaj
Kolposkopi
Kürtaj
Kısmi Histerektomi(Histerektomi)
ACU CLINIC Muayenehane
Kızlık Zarı Dikimi (Himenoplasti)
ACU CLINIC Muayenehane
Labioplasti (iç Dudak Estetiği)
Laparoskopi
ACU CLINIC Muayenehane
Laparoskopi Destekli Vaginal Histerektomi(Histerektomi)(Lavh)
Laparoskopik Cerrahi
Laparoskopik Myomektomi
Laparoskopik Over Kisti Ameliyatı
Laparoskopik Tubal Sterilizasyon
Laparoskopik Tüp Ligasyonu
Laserasyon Onarımı
ACU CLINIC Muayenehane
Leep (Loop Elektrocerrahi Eksizyonel Prosedür)
Mikroenjeksiyon
İkili Tarama Testi
İntrauterin İnseminasyon
İnvitro Maturasyon
o.....
Eşimin hamlelik takibi ve sezeryan doğumunu kendisi gerçekleştirdi. Sezeryan ameliyatı tertemiz sorunsuz ağrısız, en iyi uyuşturma metodu ile yaptı. Engin bilgisi spinal uyuşturma metodunu seçmesiyle eşimi çok rahat ettirdi. 4 Boyutlu görüntüleme ile bebeği çıkmadan görmüştük zaten muayenelerinde o kadar detaylı bakar ki , herşeyide anlatır. Gereken tüm uyarıları yapar, sonrada ben öyle bile olsa bu şekilde çözerim der tane tane açıklar. Bebek çok sağlıklı doğdu anlamsız risklere sevketmedi. Çokta güleryüzlüdür. Bence muhteşem bir doktor. Tecrübesi bilgisi zekası hoşgörülü tavrı....
ö....y
Hamilelik sürecini ve doğum sürecini Engin bilgileri enerjisi Güler yüzü ve her an yanıbaşımızda olan haliyle sayesinde daha güzel geçiremezsin.erken doğum yapmış olmama rağmen sayesinde oğlumu hemen kucağıma alabildim.Metin hocam oğlumun ve bizim şansımız artık asla hayatımızdan çıkartamayacağımız çok özel bir insan bir doktordan çok daha fazlası…iyi ki sizinle başladık devam ettik çok teşekkür ederiz hocam
s....k
Metin hocamdan kat kat Allah razı olsun gerçekten işinin ehli birisi çoğu doktorlara gerçekten taş çıkarır işini hakkıyla yapıyor maşallah 5 haftalık hamileyim gittiğim doktor gebelik kesemin düzensiz olduğunu söylemişti gerçekten çok üzülmüştüm Metin hocamla hemen iletişime geçtim kendisine çok teşekkür ederim gayet sağlıklı bir gebelik olduğunu söylemesi içimi çok rahatlattı kafanızda kesinlikle soru işareti bırakmaz Güler yüzü samimiyeti ilgisi gerçekten insana yetiyor Metin hocam sizin gibi doktorlar hep war olsun gözü kapalı gidebilirsiniz hocama
e....ç
Tecrübesi bilgisi gözünün iyi olması hamileliğim öncesi ve hamileliğimle birlikte bana en güzel yol rehberi olan ve kızımla bana güzel bir doğum hikayesi yaşamamıza sebep olan doktorumuz iyi ki tanıdık sizi iyi ki yollarımız kesişti tavsiye ettiğim hayallerine şifa arayan arkadaşlarımın da bebek haberini almaya başladım bile önce Allah'ın sonra doktorumuzun şifalı elleriyle herkesin bir metin hocası olmalı
pı...z
Merhaba ben Eskişehir'den Pınar polikistik over hastasıydım 4 yıldır gitmediğim doktor kalmadı hamile kalmak için ilaç ve iğne kullandım. aşılama yaptırdım ama sonuç hep negatif hiç bir doktor çözüm yoluna gitmedi kistlerden kurtulabileceğimi söylemedi tüp bebek veya aşılama denemesini önerdiler tam umudumu kaybetmiştim ki Metin Beyi bir tanıdığım sayesinde buldum daha önce kendisi laparoskopiyle kistlerden kurtulup hamile kalmış bende gittim ve Metin Beyle görüştüm polikistik over eğer tedavi edilemezse tüm hayatımı etkileyebileceğini çünkü adet düzensizliği saç dökülmesi erkeklik hormonunun fazla olması bu yüzden sinir stres hamile kalamama bir çok sebebi oldugunu söyledi ve bu kistlerin laparoskopi denilen ufak bir operasyonla temizlenip ardından ise doğal yolla hamile kalabileceğimi söyledi tereddüt bile etmeden kabul ettim zaten o kadar bilgili ve tecrübeli bir doktor ki metin bey söylediklerine güvenmemek mümkün değil ağustos 2017 tarihinde laparoskopi oldum aynı gün taburcu oldum hastaneden ve 2 gün sonra işe başladım gerçekten anlattıgı gibi ufak bir işlemmiş korkulacak hiç bir şey yok ve çook şükür Allahıma 2 ay sonra hamile kaldıgımı öğrendim inanamadım ve şuan 8 aylık hamileyim doktorum sayesinde gebelik takibimi de Metin Bey yapıyor çok memnunum kendisiyle tanışmak hayatta ki en büyük şansım oldu doktorum ESKİŞEHİR için çok büyük bir şans Allah kendisinden razı olsun
i.....
Metin bey harika bir kadın doğum uzmanı. İnanılmaz nazik, canınız yandığında çok çok anlayışlı ve gerçekten dinliyor. Kendisine her konuda güvenim tam. Pelvik enfeksiyon nedeniyle gittim ve tedavinin 3. gününde ağrılarım neredeyse yok oldu. Bunun yanında rutin kontrolleri yaparak gelecekte dikkat etmem gereken şeyler ve düzenli yaptırmam gereken testler hakkında beni gayet net ve anlaşılır bir şekilde bilgilendirdi.
a....a
Metin Hocam hem dünya tatlısı bir insan,hem de işini hakkıyla yapan bir hekim.7 yıl süren birsürü başarısız tedaviden sonra doğal yolla hamile kalıp bu harika duyguyu yaşamama vesile olduğu için kendisine çok teşekkür ediyorum.İyi ki varsınız Metin Hocamm..
a....a
3.bebegımde tanıstık hocamla..oyle o ısım yapmıs artık hastadan bıkmıs doktorların aksıne guleryuzu ve samimiyetiyle bana 9 ay katlandı... Istedıgım zaman ulasmam bıkmadan usanmadan bana uzun uzun anlatması... Kızım yasına girmek uzere. Etrafımızda kım varsa ısrarla hocamı onerıyorum kı bir iş ustalıkla ve sabırla nasıl yapılıyor gorsunler. Iyı kı metın hoca
ö.....
Rutin kontrol için kendisine gittim. Gerekli kontrolleri yaptı detaylı şekilde ve rahim agzinda yara olduğunu görmüş olduk. Metin bey sağolsun işini harika bir şekilde yaptı ve tedaviyi sağladık. Dondurma işlemiyle 3 seans boyunca kendisine gitmeye devam ettim ve ediyorum da. Çok memnunum. Gerek bana yaklaşımı olsun gerek işine gösterdiği özen olsun çok kibar, ilgili ve güler yüzlü birisi. Her zaman da ona gitmeye devam edeceğim. Her şey için teşekkürler Metin bey.
Özel bir hastalık sebebiyle başvurduğum doktorum Metin Bey en kötü durumlarda dahi karşısındaki hastayı panikletmeden olayın hakimiyetini sağlayabilen bir hekimdir. Kemik tedavimi de aynı şekilde başarıyla devam ettiriyor. İyi ki kendisini tanımışım dediğim bir doktordur. İyimser biri aynı zamanda, kötü sonuçlarla karşılaştığında dahi nasıl derler; ''felaket tellallığı'' yapmadan yani hastayı korkutmadan sakin davranışlarıyla yönlendirmelerde bulunması benim için gerçekten çok önemliydi. Ayrıca hastalığımın yanında bunun verdiği psikolojik etkilerle dahi ilgilendi. Tedavimde hala daha kendisiyle memnun bir şekilde ilerlemekteyim.
Metin Acu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Metin Acu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite. Size Metin Acu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Laparoskopi, Ürojinekolojik Ameliyatlar, Endovasküler Embolizasyon, Kızlık Zarı Dikimi (Himenoplasti), Pelvik Laparaskopi, Jinekolojik Onkoloji, Laparoskopik Tubal Sterilizasyon, Doğum Kontrolde Doğal Yöntemler, Robotik Cerrahi, Gardasil Hpv Aşısı.
Metin Acu adresi nerede?Metin Acu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- AKARBAŞI Mahallesi AKYIL Sokak NAZİFE AKMAN Apartmanı No: 42 Kat:1 Daire : 3 Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Metin Acu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Metin Acu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Metin Acu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Metin Acu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Metin Acu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Metin Acu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Metin Acu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Metin Acu hakkında ne düşünüyor?Toplam 36 hasta / danışan, Metin Acu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Metin Acu hangi sigortaları kabul ediyor?Metin Acu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Yapı Kredi Sigorta, Ak Sigorta, Garanti BBVA Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Ziraat Sigorta, Mapfre Sigorta, Aviva Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Eskişehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Eskişehir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Eskişehir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Eskişehir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Eskişehir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Eskişehir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Eskişehir bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Eskişehir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Eskişehir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Eskişehir bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Eskişehir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Eskişehir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Eskişehir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Eskişehir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Eskişehir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Eskişehir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Eskişehir bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Eskişehir bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları