Aydın Yuva Sokak, İstanbul
Dört Mevsim Danışmanlık Merkezi
Aydın Yuva Sokak, İstanbul
Dört Mevsim Danışmanlık Merkezi
ö.....
Araştırarak gitmiştim. Kendisi güleryüzlü bir insan. Anlayışlı, sohbeti iyi, güvenilir bir danışman. Tedavi anlamında da elektrik aldım kendisinden. İlk seansta tatmin oldum danışanı olarak. Tekrar gitmeyi düşünüyorum. Bütün herkese de tavsiye ederim.
Kendisinden memnun kaldım bir sıkıntım yok. İnternenetten araştırarak gitmiştim kendilerine. Samimi ve dinamik genç oluşu da iyi. Daha rahat anlatabilmemi sağladı.Şu an için olumlu fazla gidemedim. Devam etmeyi düşünüyorum. Ben beğendim iyi biri.
Daha önce kendisine giden birisinden tavsiye almıştık. Genç olduğu için genç birinin yardımcı olabiliceğini düşündüğüm için tercih ettim. Kızım çok paylaşan biri olmadığı için kestiremiyorum şu an için nasıl olduğunu ama biz daha sonra tekrar gideceğiz. Herkese de tavsiye ediyorum kendisini.
Metin Aksu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Metin Aksu, Psikoloji. Size Metin Aksu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Yetişkin Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi.
Metin Aksu adresi nerede?Metin Aksu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bağdat Cad. No:69 Kızıltoprak Kadıköy
- Aydın Yuva Sokak İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Metin Aksu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Metin Aksu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Metin Aksu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Metin Aksu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Metin Aksu hangi dilleri konuşuyor?Metin Aksu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Metin Aksu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Metin Aksu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Metin Aksu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Metin Aksu hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Metin Aksu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kadıköy bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar
Kadıköy bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Psikologlar