Akademik Süreci; 1998 yılında Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde öğretim üyesi olarak başladığı akademik hayatında, 2009 yılında Doçent, 2014 yılında da Profesör ünvanı aldı. Halen Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır.
b....p
Sayın Metin Hocama ilgi ve alakasindan dolayı çok teşekkür ediyorum henüz yanından geleli bir kaç saat oldu tedaviye hemen başladım şuan için çok rahatız. Muaynaene aşırı temiz ve tam randevu saatinde doktorun yanındaydık.Hemsireniz ise işinde çok profesyonel ona da burdan ayrıca teşekkürlerimi iletmek isterim.
s....b
Metin hocam ile kızımın süt alerjisi sebebiyle tanıştık. 4 yıldır kızımın düzenli takibini yapan ve işinin ehli bor doktor. Alerjisi olan kızıma reflu de eklenince nokta atışı ile taneyi koyup tedaviyi uyguladi. Güler yüzü ve anne olarak içimi rahatlatan yaklaşımı ile her zaman güven verdi. Sizin gibi hekimlerin çoğalması dileğiyle.
tu...r
Oğlumda 2 aylıkken süt proteini alerjisi olabileceği söylendi başka bir doktor tarafından. Çünkü kakasında kan, mukus, huzursuz emme, sürekli ağlama ve popoda kızarıklığı vardı. Bu belirtiler üzerine hemen bir alerji doktoru arayışına girdik. Kendi doktorumuzun da önerisi ile birkaç doktor arasından Metin Beyi tercih ettik. İyikide etmişiz. Eşimle muayeneden çıktıktan sonra iyiki geldik dedik. Detaylı açıklamaları tıpkı bir öğretmen gibiydi. Bize herşeyi sıfırdan en küçük detayına kadar anlattı. İçimizdeki endişe, korkunun yerini güven ve sakinlik aldı. Kesinlikle alanında uzman, ilgili bir doktor. Hangi soruyu sorarsak soralım bizi dikatlice dinledi ve yanıtladı. Sürecin takibi için telefonunu paylaştı ve ihtiyacımız olan her zaman yazabileceğimizi, arayabileceğimizi söyledi. İşini hakkıyla yapan insanlara hasret kaldığımız bu ülkede böyle doktorlarımız hep varolsun.
ne...
Metin Bey e oğlum Yusuf için gittim. Kesinlikle işinin ehli bir doktor. Tedavisinde nokta atışı yapıyor. Oğlumun tekrarlayan nefes atakları çok şükür kontrol altında. Bu işe gönül vermiş kaliteli bir doktordur kendisi. Muayeneden çıktıktan sonra kesinlikle sizi bırakmıyor, aklınıza takılan bir durum olursa rahatça sorabiliyorsunuz. Bu iletişim güzelliği doktorluğunun dışında vicdani sorumluluğunun da fazlasıyla olduğunu göstermekte. Ömrü boyunca güzelliklerle karşılaşmasını dilerim.
öz...n
Kızım sürekli bronşit olan bir çocuktu sürekli doktorlar antibiyotik yazıp bizi gönderiyolardı antibiyotik bitince tekrardan hastalanıyordu sonra metin hocamızı keşfettik allah razı olsun kendisinden doğru teşhis ve ilaçlarla kızım düzeldi kendisi mükemmel bir doktor
ne...n
Oğlum astım hastası gitmedigimiz yer kalmadı metin hocamıza başladığımızda bu yana çocuğumun ataklari azaldı Allah razı olsun mesleğini çok güzel yapıyor
mu...ı
14 sene önce Bakırköy yeni mahalle de kendisinyle tanışma fırsatımız oldu çocuğumun boğazları 15 günde bir hiç bir neden yokken kızarıyor ağzı yara oluyor o anlık yüksek ateşle birlikte. yeni çıkan bir rahatsızlıktı hiç bir doktor bilmiyordu hastalığın adı fapaydı. ALLAH RAZI OLSUN KENDİSİNDEN TEŞHİSİ KOYDU VE 2 ÜÇ SENE İÇERİSİNDE TEDAVİ OLDU ÇOCUĞUM tahlille değil takiple bulunan gizemli bir hastalıktır periyotik olarak bademciklerim beye virüsü salgılıyordu pirednol iğnesi vurdurdu eve gidene kadar çocukta hiç bişey kalmıyordu ALLAH RAZI OLSUN KENDİSİNDEN BURADAN TÜM TEŞEKKÜRLERİMİ KENDİSİNE SUNARIM.
ya...r
Birinci basamak sağlık kuruluşunda besin alerjisi tedavisine yanıt alamayınca kendisinin bilgi ve tecrübesine başvurmak istedik. Kıymetli hocamız bilimsel veriler ışığında net açıklamalar yaparak bilgi verdikten sonra ayrıntılı fizik muayene yaptı. Bizim aklımızda olup sormak istediğimiz , kafa karışıklığına yol açan çoğu şeye kendi cevap vermişti zaten. İlgisi ve alakası için kendisine çok teşekkür ederiz.
ş....d
6 aylık bebeğimizde döküntü olmuştu süt yumurta alerjisi şüphesiyle gittik gayet açıklayıcı bir şekilde anlattı herşeyi sağolsun kendinden emin bir şekilde konuştu kafamızda soru işareti bırakmadı ki bir sorunuz sıkıntınız olursa mutlaka yazın bana diye ekledi gidişat hakkında bilgi almak istediğini söyledi bu bile ne alâkadar olduğunu gösterir tecrübesi
konuşmaya başladığı andan itibaren belli oluyor
y....a
Metin bey büyük oğlumun bir yıldır Dru. Biz yıllarca boşuna eziyet etmişiz çocugumuza kış aylarında sürekli hastalıklarla bogustuk sonunda metin beyi bulduk kendim araştırarak buldum buradaki ve başka sayfalardaki olumlu yorumlar ile iyikide buldum. İl dışından geldiğimiz için bize her zaman kolaylık sağladı dünde küçük oğlum u götürdük onada allerjik astım teşhisi kondu doktorumuza çok güveniyoruz bu konuda.Sunu da belirtmek isterim her an ulaşabilmek te ayrica cok önemli aileler için metin bey bu konuda da çok hassas çok teşekkür ederiz doktorumuza
Metin Aydoğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Metin Aydoğan, Çocuk Alerjisi.
Metin Aydoğan adresi nerede?Metin Aydoğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Körfez Mahallesi Berk Sokak No:516 Kat:5 Dolphin Alış Veriş Merkezi Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Metin Aydoğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Metin Aydoğan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Metin Aydoğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Metin Aydoğan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Metin Aydoğan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Metin Aydoğan hakkında ne düşünüyor?Toplam 20 hasta / danışan, Metin Aydoğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.