Pamukkale Üniversitesi Eğitim Uygulama Araştırma Hastanesi
Çamlaraltı, Pamukkale Üniversitesi Kalp Merkezi, Üniversite Cd. D:7, Merkez, Denizli
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Telefon numarası doğrulandı
Merhaba,
Metin hocaya kardeşimin çölyak genetik testi için gittik. Kardeşim farklı gelişen birey olduğu için Sn.Metin hoca bana ve kardeşime özenli davrandı. Kendimde de çölyak şüphesi duyduğum için genetik testi için kendisine başvurdum.Sn. Dr. Metin Eser çok değerli bir insan! Tedavi öncesi Sırada bekleyen tüm hastaların da,hastane personellerinin de kendisine derin bir saygı duyduğunu gördüm. Bizi kendisinden farklı görmeyen, hastasını can kulağıyla dinleyen,çözüm üreten bir doktor. Kardeşim ve ben minnettarım. Çok teşekkür ederim.
Genetik alanında Sn.Metin Eser beyi Tavsiye ediyorum.
Metin Eser isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Metin Eser, Tıbbi Genetik.
Metin Eser adresi nerede?Metin Eser şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çamlaraltı, Pamukkale Üniversitesi Kalp Merkezi, Üniversite Cd. D:7, Merkez Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Metin Eser isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Metin Eser online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Metin Eser isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Metin Eser bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Metin Eser ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Metin Eser hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Metin Eser hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar