Özel Ofm Antalya Hastanesi
Yükseliş Mah. Mehmet Akif Cad. (Dokuma Cumartesi Pazarı Karşısı) No:96 Kepez / ANTALYA, Antalya

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Konum: başka bir yer Diğer

Rahim ameliyatı oldum çok memnun kaldım dalında mükemmel bir doktor bütün sıkıntılarimdan kurtuldum

Konum: başka bir yer Diğer

Kendisini ikili tarama testi yaptırmak isterken tesadüfen buldum ve doğuma kadar olan sürecimde tek gittiğim doktor oldu. Aydınlatmaları, sakin ve ılımlı yaklaşıp neler yapılması gerektiğini tane tane anlatan size isminizle nazikçe hitap eden bir doktor. Ve en önemlisi sezeryandan korkarken sakince olacakları anlatıp destek olan ve sonraki süreçte de desteğini esirgemeyen güzel insan.. İyi ki denk gelmişim size..

Konum: başka bir yer Diğer

Metin Bey e ne kadar tesekkur etsem azdır. Pandemı gıbı zor stresli bir surecte hamılelıgım boyunca tum kontrollerımı itinayla yapıp ve cok rahat bir dogum gerceklestırmemı sagladı. Guleryuzu, tecrubesı, insanlara olan yaklasımi, mutevazı olusundan dolayı cevremdekı tum tanıdıklarıma mutlaka onerıyorum. Basarılarının devamını diliyorum.

Teşekkürler..Sagolun.

Konum: Burdur Bucak Devlet Hastanesi Diğer

Gebelik nedeniyle Metin beyi ziyaret ettim ve bu süreçte bize çok yardımcı oldu ilgili alakalı sabırlı tavrıyla her zaman beğenimizi kazanmıştır Allah ondan razı olsun mesleğini hakkıyla yapıyor bucağımız için çok büyük bir şans sn.metin guldas

Teşekkürler sağolun.

Konum: başka bir yer Normal (Vajinal) Doğum

Metin Bey çok güleryüzlü,hastasıyla bire bir iletişimi çok kuvvetli bir hekim.Tesadüfen yollarımız kesişti ve doğumumu kendısıyle yaptım.Çok memnunum.Allah yolunu açık etsin.Hamilelik zamanımda birçok doktor degıstrdım Doktorum gıbısını görmedım.Herşeyden önce güleryüzü ve samımıyetıyle kaygılarımı azaltıp sorunsuz bir doğum yapmamı sagladı..İyi ki varsınız

Op. Dr. Metin Güldaş

Samimi ve güzel görüşleriniz için çok teşekkür ederim...Saglıklı günler dilerim.

Doktorumdan cok memnunum ilk gebeligim oldugu icin doktorum beni cok bilgilendirdi.insancil ve cok guler yuzlu bir doktor..esimde tanisti doktorumuza cok guveniyoruz Allah doktorumuzdan razi olsun.cok kisiden bu doktora gitmemiz icin tavsiye aldim cok sagolun metin bey

Teşekkürler hülya hanım.

P

Dr. metin güldaş hastalarla ilgi ve Hastalara davranıslarınızdan teşekkur ederız. Başarılarınızın devamını dilerim.

Teşekkürler pelin hanım

Profili düzenle veya yönet