Uzm. Kl. Psk. Metin Karaahmetli

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 12 yaşındaki çocuklar

Hipnoterapi

Psikodinamik Psikoterapi

Klinik Psikolog Metin Karaahmetli

Girne Amerikan Üniversitesi Psikoloji lisans bölümünden 2013 yılında ‘’Sokak Çocuklarının Sosyo-Demografik Özellikleri ve Depresyon Düzeylerinin İncelenmesi’’ konulu teziyle mezun oldu, 2019 yılında “Evli Çiftlerin Depresyon Düzeyleri ve Bağlanma Stilleri Arasındaki İlişki” konulu teziyle Üsküdar Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. Eğitim süresi boyunca İstanbul Metris Cezaevi, İstanbul Mazhar Osman Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi, İstanbul Adli Tıp Kurumu, İstanbul Nöro-Psikiyatri (NP) Hastanesinde stajlarını tamamladı.

Giunti Psychometrics Türkiye - Psikodinamik Psikoterapi Eğitim ve Süpervizyon (Prof. Dr. Otto F. Kernberg, Dr. Wilma Scategni, Prof. Dr. Ülkü Gürışık, Prof. Dr. Arşaluys Kayır, Dr. Pervin Sevda Bıkmaz), Davranış Bilimleri Enstitüsü - Emre Konuk EMDR Terapi Eğitim ve Süper vizyon (Avrupa EMDR Terapi Derneği Onaylı), Cerrahpaşa Tıp Fakültesi/Uygulamalı Nöroanatomi eğitimi; Suzan Uğur Girginer’den Psikodinamik Terapi Eğitimi: Prof. Dr. Vamık Volkan’dan Politik Psikoloji; Prof. Dr. Doğan Şahin’den Kişilik Tiplerine göre Aşk, Bağlanma ve Cinsellik, Psikodinamik Yönelimli Cinsel Terapi Seminerleri; Doç. Dr. Tülin Bodomyalı’dan Psikolojik Danışmanlık Becerileri; Doç. Dr. Aysin Sinal’dan NLP & Hipnoz eğitimi (Amerikan Psikologlar Derneği onaylı diploması bulunmakta); Hiypno Thraphy Training International (HTI London)’da Dr. John Butler’dan Hipnoterapi eğitimi; UNİCEF’in düzenlemiş olduğu Cinsel İstismar Mağduru Çocuklarla Çalışma Eğitim Proğramı – Afet ve Acil Durumlarda Psikososyal Destek (Formatör) Eğitimi; Atakan Yorulmaz’dan Lacancı Psikanalize eğitimi; İstanbul Aydın Üniversitesi Psikoonkoloji Eğitim ve Süpervizyonu ( Dünya Psikoonkoloji Birliği (IPOS) Federasyonu, Psiko-onkoloji Derneği ve Rektörlük onaylı eğitim sertifikası – devam ediyor) Eğitimi aldı. Çeşitli danışmanlık merkezleri, özel ve kamu kurumlarında çalıştı, 2013 yılından bu yana bireysel ve online terapilere devam etmektedir.

Konum: Klinik Psikolog Metin Karaahmetli Diğer

Metin bey alanında çok iyi bir psikolog. Seans sırasında kullandığı ses tonu oldukça rahatlatıcı. Birlikte EMDR terapisi ve nefes terapisi uyguladık, kullandığı yöntemler çok etkili. Bazı sorunların çözümü ilaç değil uygun terapiyi almakmış. Senelerce ilaç kullanmama rağmen Metin Bey ile ilacı bırakma aşamasına geldik. İhtiyacı olan herkese tavsiye ederim.

Konum: Klinik Psikolog Metin Karaahmetli Psikoterapi

Gerçektende benim için zor ve güzel bı süreçti tedavimde aşamadığım şeyleri aştım kabullendim kendimin farkına vardım panik ataklarım vardı haftada 10 defa oluyordu ve sürekli artıyordu sonra metin hocaya gitmeye başladım dördüncü seanstan sonra birçok şeyin farkına varmaya başladım konuştukça hani ve panik atagim artık olmuyor mutluyum eskisi gibi kotu hissetmiyorum kendimi gayet herşeyin farkında ve iyi hissediyorum gayet memnun kaldım ki metin hoca gibisi yok yani uyguladığı teknikler olsun herşeyle mükemmel .

Konum: Klinik Psikolog Metin Karaahmetli Yetişkin Terapisi

Panik atak rahatsızlığım nedeniyle hayatımın en sıkıntılı sürecinde kesişti yollarımız, EMDR terapi uyguladı ve süreç gayet olumlu bitti, atak anında ne yapabileceğimi çok iyi biliyorum, lakin terapide neredeyse hiç konuşmuyor, soru sormuyor bu nedenle ilk seanslarda cok dağıldığımi hissediyordum.

Konum: Klinik Psikolog Metin Karaahmetli Ergen Terapisi

Lgs sürecinde tanıştık Metin Hocamızla. İyi ki karşılaştık. Çoçuğum da gözle görülür değişmeler oldu ergenlik sorunlarımız vardı. Bu dönemi daha sakın daha normal gelir neye başladık. Özellikle sınavdan 3hafta önce aldığımız sınav heyacanına yönelik çalışmalar sayesinde çocuğum yüksek bir puan alarak istediği okula yerleşti. Sınav dönemi alınan terapi etüt yada özel öğretmen kadar bu sürecin ayrılmaz bir parçası. Metin Hocamıza çok şey borçluyuz

Konum: Klinik Psikolog Metin Karaahmetli Dinamik Psikoterapiler

Metin beyle 4 aylık terapi sürecinin sonuna gelmiş bulunmaktayız. Süreç içinde psikolojik kökenli kekelemen sorunum bitti, sosyal ilişkilerim düzeldi, kaygılarım motivasyona dönüştü.

Konum: Klinik Psikolog Metin Karaahmetli Hipnoz

Depremden sonra dar alanda değil kalmak giremiyordum dun ilk seans sonrası bugün sinemaya geldim bu benim için mucize emeğinize sağlık hocam iyiki siz

Konum: Klinik Psikolog Metin Karaahmetli Hipnoz

Metin hocam büyük çocuğumun özellikle tiklerine etkin çozumler buldu. Cok sakin, sabirli ve anlayisli. Gelisim aşamamizda büyük destekcimiz olmaya devam devam ediyor...

Konum: Bireysel & OnlineTerapi Terapi Diğer

2017 yılında yoğun kaygılarım nedeniyle terapiye başlamıştım olumlu sonuç almıştım. Deprem nedeniyle kendisine tekrardan ulaştım, Online görüşme sağladık, Alanında çok iyiydi, kendini daha fazla geliştirmiş. Çok teşekkür ediyorum. Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz, sizi sakin, sabırla dinleyen, anlayan, ses tonuyla rahatlatan bir terapist karşılayacak.

Ş
Konum: Bireysel & OnlineTerapi Terapi Diğer

Metin Beyden deprem sürecinde yaşadığım travma sonrası stres bozukluğu için online psikoterapi desteği aldım ve çok memnun kaldım. Kendisine çok teşekkür ederim.

Ş
Konum: Klinik Psikolog Metin Karaahmetli Randevu

Metin beyle oğlumun tırnak yeme alışkanlığı üzerine yardım aldık. Sakinliğinin iş tecrübesinden olduğunu sonradan anladım.
Oğlum için aldığımız terapi eşim ile aramızdaki anlaşmazlıklarında farkına varmamıza neden oldu. Ailece farkındalık yarattı kendisine çok teşekkür eder mesleğinde başarılarının devamını dilerim.