Toprak Psikoloji,Karaağaç, Uğur Mumcu Cd. No:14,, İskenderun, Hatay
Aile İçi İletişim Sorunları
Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Ağlama ve Öfke Nöbetleri
Tümünü gösterBu adreste kabul edilen sigortalar
Hipnoterapi
Psikolojik Sağlamlık Programı
Psikoonkoloji
Yas Terapisi
Klinik Psikolog Metin Karaahmetli
Giunti Psychometrics Türkiye - Psikodinamik Psikoterapi Eğitim ve Süpervizyon (Prof. Dr. Otto F. Kernberg, Dr. Wilma Scategni, Prof. Dr. Ülkü Gürışık, Prof. Dr. Arşaluys Kayır, Dr. Pervin Sevda Bıkmaz), Davranış Bilimleri Enstitüsü - Emre Konuk EMDR Terapi Eğitim ve Süper vizyon (Avrupa EMDR Terapi Derneği Onaylı), Cerrahpaşa Tıp Fakültesi/Uygulamalı Nöroanatomi eğitimi; Suzan Uğur Girginer’den Psikodinamik Terapi Eğitimi: Prof. Dr. Vamık Volkan’dan Politik Psikoloji; Prof. Dr. Doğan Şahin’den Kişilik Tiplerine göre Aşk, Bağlanma ve Cinsellik, Psikodinamik Yönelimli Cinsel Terapi Seminerleri; Doç. Dr. Tülin Bodomyalı’dan Psikolojik Danışmanlık Becerileri; Doç. Dr. Aysin Sinal’dan NLP & Hipnoz eğitimi (Amerikan Psikologlar Derneği onaylı diploması bulunmakta); Hiypno Thraphy Training International (HTI London)’da Dr. John Butler’dan Hipnoterapi eğitimi; UNİCEF’in düzenlemiş olduğu Cinsel İstismar Mağduru Çocuklarla Çalışma Eğitim Proğramı – Afet ve Acil Durumlarda Psikososyal Destek (Formatör) Eğitimi; Atakan Yorulmaz’dan Lacancı Psikanalize eğitimi; İstanbul Aydın Üniversitesi Psikoonkoloji Eğitim ve Süpervizyonu ( Dünya Psikoonkoloji Birliği (IPOS) Federasyonu, Psiko-onkoloji Derneği ve Rektörlük onaylı eğitim sertifikası – devam ediyor) Eğitimi aldı. Çeşitli danışmanlık merkezleri, özel ve kamu kurumlarında çalıştı, 2013 yılından bu yana bireysel ve online terapilere devam etmektedir.
nu...k
Metin bey alanında çok iyi bir psikolog. Seans sırasında kullandığı ses tonu oldukça rahatlatıcı. Birlikte EMDR terapisi ve nefes terapisi uyguladık, kullandığı yöntemler çok etkili. Bazı sorunların çözümü ilaç değil uygun terapiyi almakmış. Senelerce ilaç kullanmama rağmen Metin Bey ile ilacı bırakma aşamasına geldik. İhtiyacı olan herkese tavsiye ederim.
b....y
Gerçektende benim için zor ve güzel bı süreçti tedavimde aşamadığım şeyleri aştım kabullendim kendimin farkına vardım panik ataklarım vardı haftada 10 defa oluyordu ve sürekli artıyordu sonra metin hocaya gitmeye başladım dördüncü seanstan sonra birçok şeyin farkına varmaya başladım konuştukça hani ve panik atagim artık olmuyor mutluyum eskisi gibi kotu hissetmiyorum kendimi gayet herşeyin farkında ve iyi hissediyorum gayet memnun kaldım ki metin hoca gibisi yok yani uyguladığı teknikler olsun herşeyle mükemmel .
e....a
Panik atak rahatsızlığım nedeniyle hayatımın en sıkıntılı sürecinde kesişti yollarımız, EMDR terapi uyguladı ve süreç gayet olumlu bitti, atak anında ne yapabileceğimi çok iyi biliyorum, lakin terapide neredeyse hiç konuşmuyor, soru sormuyor bu nedenle ilk seanslarda cok dağıldığımi hissediyordum.
Lgs sürecinde tanıştık Metin Hocamızla. İyi ki karşılaştık. Çoçuğum da gözle görülür değişmeler oldu ergenlik sorunlarımız vardı. Bu dönemi daha sakın daha normal gelir neye başladık. Özellikle sınavdan 3hafta önce aldığımız sınav heyacanına yönelik çalışmalar sayesinde çocuğum yüksek bir puan alarak istediği okula yerleşti. Sınav dönemi alınan terapi etüt yada özel öğretmen kadar bu sürecin ayrılmaz bir parçası. Metin Hocamıza çok şey borçluyuz
b....k
Metin beyle 4 aylık terapi sürecinin sonuna gelmiş bulunmaktayız. Süreç içinde psikolojik kökenli kekelemen sorunum bitti, sosyal ilişkilerim düzeldi, kaygılarım motivasyona dönüştü.
d....k
Depremden sonra dar alanda değil kalmak giremiyordum dun ilk seans sonrası bugün sinemaya geldim bu benim için mucize emeğinize sağlık hocam iyiki siz
Metin hocam büyük çocuğumun özellikle tiklerine etkin çozumler buldu. Cok sakin, sabirli ve anlayisli. Gelisim aşamamizda büyük destekcimiz olmaya devam devam ediyor...
a....a
2017 yılında yoğun kaygılarım nedeniyle terapiye başlamıştım olumlu sonuç almıştım. Deprem nedeniyle kendisine tekrardan ulaştım, Online görüşme sağladık, Alanında çok iyiydi, kendini daha fazla geliştirmiş. Çok teşekkür ediyorum. Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz, sizi sakin, sabırla dinleyen, anlayan, ses tonuyla rahatlatan bir terapist karşılayacak.
ş....k
Metin Beyden deprem sürecinde yaşadığım travma sonrası stres bozukluğu için online psikoterapi desteği aldım ve çok memnun kaldım. Kendisine çok teşekkür ederim.
şe...ı
Metin beyle oğlumun tırnak yeme alışkanlığı üzerine yardım aldık. Sakinliğinin iş tecrübesinden olduğunu sonradan anladım.
Oğlum için aldığımız terapi eşim ile aramızdaki anlaşmazlıklarında farkına varmamıza neden oldu. Ailece farkındalık yarattı kendisine çok teşekkür eder mesleğinde başarılarının devamını dilerim.
Metin Karaahmetli isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Metin Karaahmetli, Psikoloji. Size Metin Karaahmetli tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Hipnoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Yetişkin Terapisi, Dinamik Psikoterapiler, Psikoonkoloji, Evlilik Terapisi.
Metin Karaahmetli adresi nerede?Metin Karaahmetli şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Toprak Psikoloji,Karaağaç, Uğur Mumcu Cd. No:14, Hatay
Adresine gitmek zorunda kalmadan Metin Karaahmetli isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Metin Karaahmetli online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Metin Karaahmetli isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Metin Karaahmetli, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi, Kredi kartı.
Metin Karaahmetli hangi dilleri konuşuyor?Metin Karaahmetli ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Metin Karaahmetli isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Metin Karaahmetli bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Metin Karaahmetli ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Metin Karaahmetli hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta / danışan, Metin Karaahmetli hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Metin Karaahmetli hangi sigortaları kabul ediyor?Metin Karaahmetli tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.