Tıp öğrenimimi 1999-2006 yılları arasında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tamamladım. Genel Cerrahi ihtisasını İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 2006-2011 yıllarında tamamlayarak Genel Cerrahi Uzmanı oldum. Şubat 2012-Haziran 2014 arası İzmir Karşıyaka Devlet Hastanesi'nde çalıştım. Haziran 2014'ten itibaren 4 yıl boyunca İzmir Özel Medifema Hastanesi'nde çalıştım. Temmuz 2018'den itibaren İzmir Karşıyaka'da özel kliniğimizde hasta bakıyorum. Sadece Obezite ve Metabolik Cerrahi (Şeker Ameliyatı) ile ilgileniyorum.

Soğukkuyu Mah. Girne Blv. No:214/A, Karşıyaka, İzmir

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin

Metabolik Cerrahi Randevusu

Abdominal Laparoskopi +22 daha fazla

Da Vinci Robotik Cerrahi

Fundoplikasyon - Laparoskopik Cerrahi

Gastrik Bypass

Metabolik Cerrahi Randevusu

Röportaj

Dr. Metin Karadeniz daha önce yakın bir arkadaşımı ameliyat etmişti. Ben de birkaç yerden en iyisi olduğunu duyuyordum zaten Metin Bey’in. Ameliyat olmaya karar verdiğimde aklımda ilk Metin Bey vardı. Ayın 4’ünde tüp mide ameliyatımı gerçekleştirdik. Bir gün hastanede yatıştan sonra günlük hayatıma devam edebildim. Herhangi bir sorun yaşamadım. Hem ekibi hem de kendisi çok ilgili ve güler yüzlüydü. Aklımda hiçbir soru işareti kalmaksızın, saat fark etmeksizin ameliyat sonrasında ulaşabildim ve çok rahat bir süreç geçirdim. Ameliyata kendimi en iyisine emanet ettiğimi bilerek girmiştim ve yanılmadım. Memnuniyetimi size anlatamam. Çok daha öncesinde ameliyat olmam gerekirdi ama farklı doktorlarla kötü tecrübe yaşayan yakın çevrem hep beni caydırmıştı. Metin Bey'le ilk konuştuğum anda ondan o güveni almıştım zaten. Ameliyat sonrası ikinci gün normal günlük hayatıma döndüm, bir hafta dolmadan denize havuza girebildim, tek bir sorun bile yaşamadım. Gerçekten iyi ki Metin Bey. Kendisi gibi ekibi de mükemmel, hemşireleri, hem de diyetisyen Deniz Hanım inanılmaz cana yakın ve güler yüzlüler, tüm sorularımı içtenlikle yanıtladılar. Ne kadar memnun kaldığımı anlatmam daha böyle sürer gider yani hem çevreme hem de ameliyat olmayı düşünen herkese tek tavsiyemdir.

Çok memnunuz. Sadece ameliyat ile kalmıyor doktorumuz. Ameliyat sonrası kontrollerimiz, tahlillerimiz. Hastane çıkış günü dahil, 15. gün, 30. gün, üç aylık, altı aylık, on iki aylık tahlil ve ultrason olarak belli aralıklarda takibi oluyor. Ayrıca çalıştığı diyetisyen hekimleri çok ilgili, anında dönüş yapılıyor. Sekreteri, asistanı ve hemşireleri anında sorularımıza cevap veriyorlar. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

U

Metin Bey'e daha önce teyzem ameliyat olmuştu, 10 yıl kadar önce. Ben de ameliyat olacağım zaman direkt kendisiyle görüştüm. İlk görüşmede kafamdaki tüm soru işaretlerini yok etti. Metin Bey'le ameliyat kararını aldık ve 1 Eylül 2023 günü ameliyatımı oldum. Korkularım vardı ama hiçbir olumsuzlukla karşılaşmadım. Açıkçası bir şey hissetmedim bile. Sadece ilk gün 3-5 mide bulantısı oldu, o kadar. İkinci günden itibaren bir şey yokmuş gibiydi. Ameliyat sonrası her aradığımda sorularımı yanıtladılar. Hem Metin Bey, hem de klinikteki arkadaşlar çok yardımcı oldu. Şu an 9. ayı bitirmek üzereyim ve gayet memnunum. Keşke daha önce olsaymışım diyorum. Metin Bey'i herkese tavsiye ederim. 143 kg olarak ameliyata girdim, şu an 86 kg'im.

Doktorum Metin Karadeniz'e bir tanıdığım aracılığıyla ulaştım. Obezite tedavisi için başvurdum. Metin Bey kontrollerini sağlayarak olduğum kilodaki bana en uygun işlemin tüp mide ameliyatı olduğunu söyledi. Metin Bey ameliyat süreci ve sonrası bilgilendirmelerini en ince ayrıntısına kadar yaparak içimdeki korkuyu minimuma indirdi ve ben ameliyat olmaya karar verdim. Günü kararlaştırdık ve ameliyatımı oldum. Olumsuz hiçbir komplikasyonla karşılaşmamamın yanı sıra sürecimi çok rahat bir şekilde geçirdim. Şu an 6 aylık tüp mide ameliyatı geçirmiş biri olarak 35 kilo verdim ve hiçbir sağlık problemim yok. Metin Bey'in profesyonelliğinden yaptığı işi severek yapmasından sıcakkanlılığından dolayı şiddetle herkese tavsiye ederim.

Metin Hoca'ya bir tanıdık vesilesiyle ulaştık. Benim rahatsızlığım şeker hastalığım vardı, uyku apnesi ve yüksek tansiyonum vardı ama şimdi bütün bu hastalıklar ortadan kalktı artık rahat yürüyebiliyorum, rahat hareket edebiliyorum ve rahat konforlu uyuyabiliyorum. Ben çok memnun kaldım Metin Hocam'dan. İlk görüşmeye gittiğimizde ikna oldum. İlk 15 gün zor bir süre oluyor çünkü alışmış olduğunuz bir hayatınız var ve yeme alışkanlığınız var ama ilerleyen günlerde alışıyorsunuz. Ben şu an hiç açlık hissetmiyorum. Toplamda 35 kg verdim. Hocamın profesyonel ekibi hastalara destek oluyor. Ben buradan Metin Karadeniz Hocam'ı herkese tavsiye ediyorum.

Bir tanıdığımın referansı Metin Bey ile iletişime geçtim fazla kilolarımdan kaynaklı başvurdum. İlk öne mide botoxu için görüşmek istemiştim. Görüşme sırasında mide ameliyatının benim için daha uygun olduğuna karar verdik.
Metin Bey ve ekibi ameliyatın öncesinde ve sonrasında çok ilgiliydi aklıma takılan tüm soruları içtenlikle cevapladılar. Ameliyatın 3. - 4. Gününden sonra neredeyse eski rutinime döndüm. İlk bir haftamı tamamladım şu an çok daha iyiyim.
Çevremdeki kişilere de kesinlikle tavsiye ederim

Doktoruma bir tanıdık vasıtası ile ulaştım. Sadece kilo problemim vardı onun için gittim. En başından sonuna kadar bütün sorularıma doğru cevaplar aldım. Başta Metin Bey olmak üzere bütün çalışanları işini layıkıyla yapıp takip eden insanlar, çok memnun kaldım. Ayrıca ameliyat olduktan sonrada irtibatı kesmedik ilgilenmeye devam ediyorlar. Çevreme de tavsiye ediyorum etmeye devam edeceğim.

Tanıdıklarım sayesinde ulaştım. Aşırı kilo alımından dolayı rahatsızdım. Tüp mide ameliyatı için başvurdum. Tedavi sürecim çok rahat geçti çok ilgiliydiler. 9. Ayımdayım 44 kilo verdim. Herkese tavsiye ederim

Doktoruma bir tanıdığımın vasıtası ile ulaştım. Bende mide küçültme ameliyatı için görüşmeye gittiğimde kafamdaki bir çok soru işaretlerini dürüst şekilde cevapladılar. Gerek ameliyat öncesi ve sonrasında ilgi alakaları güler yüzleri ile hep yardımcı oldular. Özellikle ameliyat olduktan sonrasında beslenmeyle alakalı çok destekleri oldu. Vermiş oldukları enerjiden güler yüzlerinden dolayı çekinmeden sorabiliyor ve destek alabiliyor olmak ameliyat olan birisi için çok önemli. Bu yüzden çevremdeki insanlara Metin Bey ve ekibinden bahsederim ve öneririm.

Metin Bey'i çevremdeki referanslar sayesinde tanıdım. Tüp mide ameliyatı için başvurdum. Saygılı ve temiz kalpli bir insan. Kilodan müzdarip olan ve kilo veremeyen kişilere tüp mide ameliyatını öneririm.