ze...n
13 Haziran'da oğlumu sünnet etti. Oğlum sünnetten çok korkuyordu, çok ağladı, çok bağırdı. Öyle böyle sünnet bitti. "Bize kontrole gerek yok 1 ay sonra gelirsiniz" dedi. Oğlumun pipisi tuhaf bir hal aldı, Kontrole gittik, pipisinde yapışıklık olduğu,derisinin yağlı olduğu 2. kez operasyon olması gerektiğini söyledi. 10 Ağustos 2024 te ikinci operasyonu oldu oğlum. Çok ağladı, Çok bağırdı. Bu arada oğluma "sorunlu, normal değil" yakıştırmaları yaptı. İkinci operasyondan sonra "Daha yapışmaz " dedi ve bizi gönderdi. Ne kontrole gelin, ne masaj yapın ya da hala yapışma riski var her gün gelin, fotoğraf atın falan hiçbir şey yok çıktık yanından. Çocuğumun yine çiş yapması zorlaştı ve yine kontrole gittik. Gayet rahat şekilde yine yapıştığını ve 3. kere operasyon olması gerektiğini söyledi. Madem böyle bir risk vardı; ikinci kere bile neden kontrole çağrılmadık, ya da her gün mutlaka gelin ya da resim atın denmedi.? Başka bir hocamızla yolumuza devam ediyoruz, umarım operasyonsuz geçecek
p.....
Metin Bey efsane bir doktor. Dayanılmaz acılar çektirmeye başlayan hemoroid problemi için bir arkadaş tavsiyesi ile gittim. İlgi, alaka, enerji, her şeyi mükemmeldi. Anında müdahale ile sorunumu çözdü. Referans olan arkadaş da birkaç doktordan sonra kendisine ulaşmış ve kolayca kurtulmuş probleminden. Gönül rahatlığıyla kendinizi emanet edebileceğiniz bir doktor. Her şey için teşekkür ederim.
do...r
Güvenli usta ellerde, kası k
fıtığı ameliyatıoldum. Ameliyat sonrası ağrı sızı nerdeyse yoktu. Değerli Doktorumuz METİN KUS
çok iyi ve mesleğinde başarılı. bir insan.İsini severek yapıyor.Enerjisi yüksek , çalışkan ve insan
sevgiyle dolu bir CESUR YÜREK!
Herşey için Metin Kuş ve ekibine içtenlikle teşekkür ederim.GUZEL GÜNLER SAĞLIKLI BİR YAŞAM DİLERİM.
ay...l
Hastasına verdiği huzur,şifa ve bilgisiyle,tevazu sahibi,kibar ve nüktedan oluşuyla ömür boyu bırakamayacağım,Safra kesesi ameliyatımı başarıyla gerçekleştiren muhteşem doktorum,Allah razı olsun sizden.
üm...r
Oğlumun sünnetini yapan muhteşem insan Harika bir doktor ve tabi ki işlerinde çok deneyimli Güler yüzlü ekip.en önemlisi operasyon sonrası ilgi.çok endişeliydim bu kadar gülüp eğleneceğimi hiç düşünemezdim.çok ama çok teşekkür ediyoruz
y.....
8.5 aylık bebeğim acilen sünnet olması gerekti local anesteziyle hiç ağlamadı bile,bebeğinizi tok götürünce sorun çıkmıyor
ay...r
Çocuk doktorumuz Afşin beyin önerisiyle bulduk,iyi ki de bulmuşuz Metin beyi. Bir buçuk yaşındaydı oğlum 15 dakikalık sünnet işlemiyle bizi evimize yolladı. Lokal anestezi uygulayan nadir doktorlardan. 10. Gününde tatile çıktıkişinin ehlini bulmak ve onlara yavrularımızı emanet etmek çok güzel bir duygu bu vesileyle tekrar teşekkürler ❤️
Ayşe&Bilal BİÇER
kb...k
Hocam sağlığımıza kavuştuk. ilginize , becerinize vede desteğinize sonsuz teşekkürler.
Hasibe - Kadir Büyükkök
de...n
Ailecek her hastalığımızda çok şükür var diyerek gittiğimiz insanlık ve doktorluk için gerçek bir örnek Allah sağlık ve mutluluk dolu günleriyle hep onunla olsun çok başarılı bir hekim olduğunu yazma gereği bile duymuyorum zaten nazarlardan saklasın....
ay...n
Opr.Dr. Metin Kuş, işinin ehli, kibar,bilgili, hoş görülü. Muhteşem İnsan. Ellerin dert görmesin. Beni sağlığıma kavuşturdunuz.Sonsuz teşekkürler , sevgi ve saygılar.Ayhan ŞEN
Metin Kuş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Metin Kuş, Genel Cerrahi.
Metin Kuş adresi nerede?Metin Kuş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bağdat caddesi Şimşek sk Güngören ap no 2/4 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Metin Kuş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Metin Kuş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Metin Kuş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Metin Kuş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Metin Kuş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Metin Kuş hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Metin Kuş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar