r....e
Ben depremde ailemi kaybettim Metin bey ile bu süreçte tanıştım.İyi ki tanıştım. Çok ciddi kaygılarım korkularım vardı.Şuan çok daha iyiyim.Eşim de bir kaç seans terapiye katıldı benimle beraber ikimiz de çok memnun kaldık.Mükemmel bir terapist çok profesyonel.Söylenen saatte bizi içeri aldı ve çok verimli geçti seanslarımız. Çok teşekkür ederim böyle bir Psikolog ile tanıştığım için çok mutluyum.Terapi gerçeği arar demişti bana gerçeği bulma yolunda ilerliyorum
Metin Murat Kalyoncugil isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Metin Murat Kalyoncugil, Psikoloji.
Metin Murat Kalyoncugil adresi nerede?Metin Murat Kalyoncugil şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Uğur Mumcu Caddesi 97/7 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Metin Murat Kalyoncugil isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Metin Murat Kalyoncugil online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Metin Murat Kalyoncugil isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Metin Murat Kalyoncugil bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Metin Murat Kalyoncugil ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Metin Murat Kalyoncugil hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Metin Murat Kalyoncugil hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar