Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
me...i
Telefon numarası doğrulandı
Daha önce de kanal tedavili dişimi cektirmistim ve inanilmaz zor geçmişti paramparca etmişlerdi cok uzun sürmüştü gene o sekilde olacak sandim ama Allah razı olsun Metin beyden cok babacan ve belki 3 dk sürmüştür inanamadim kesinlikle tecrübe baska bir sey
s....
Telefon numarası doğrulandı
Bugün metin necati enver bey e iki tane çekim yaptirdim dişlerim kırılmıştı kökleri kalmıştı ve çok korkuyodum. Çekim sırasında hiç bir acı hissetmedim güzel uyuştu sonrasında da dikti gayet iyiyim Allah razı olsun kendisinden.
Metin Necati Enver isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Metin Necati Enver, Diş Hekimi.
Metin Necati Enver adresi nerede?Metin Necati Enver şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Cd. Çevre Yolu Üzeri Gemlik
Adresine gitmek zorunda kalmadan Metin Necati Enver isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Metin Necati Enver online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Metin Necati Enver isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Metin Necati Enver bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Metin Necati Enver ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Metin Necati Enver hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Metin Necati Enver hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gemlik civarındaki ilçelerden bazıları