Güler yüzüyle ilgisiyle tek kelimeyle muhteşem bir Dr boynumda çıkan ah o benler nasilda güzel aldı hepsini iyiki siz bundan sonra Metin Özaslan
be...
Metin hocama ayağımdaki siğillerden dolayı gitmiştim kesinlikle verdiği tedavileri sonuç veriyor ayrıca annemin de saç dökülmesi vardı annemin ciddi anlamda saçları toparladı dökülme kalmadı herkese tavsiye ederim
f.....
Güleryüzüyle, ilgisiyle, bilgisiyle mükemmel bir doktor. 1,5 yıldır geçmeyen siğilim vardı, çok fazla hastane ve hekime gitmeme rağmen düzelmemişti ama Metin Özaslan sayesinde geçti, her zaman duacısıyım. İyi ki varsınız. Bir hekim arıyorsanız; kesinlikle Metin Özaslan
a....ç
Arkadaşımın tavsiyesi üzerine Metin bey sayesinde geçmeyen 6 aylık cilt rahatsızlığımı sona erdirdik harika bir Hekim
o....a
Metin hocaya yaklaşık 1 senedir gidiyorum. Saçlarım çok seyrekti ve inceydi. Metin hocaya gittikten sonra baya bir sonuç aldım. Saçlarım uzadı, seyreklikleri azaldı ve kalınlaştı. Gerçekten işinde çok başarılı bir doktor. Kısa bir sürede istediğim sonuçları alabiliyorum. Çok ilgili ve iyi bir doktor. Gözünüzü kapalı güvenebilirsiniz.
Mükemmel ötesi bı doktor işinin ehline yapan mütevazı bı insan kesinlikle herkese tavsiye ederim gözü kapalı gidebilirsiniz ben ayağımda oluşan siğiller için gitmiştim tedavimi metin hocam sayesinde geçirdim çok anlayışlı ilgili alanında mükemmel bir doktor
b....b
Metin Bey'i buradaki yorumlarla keşfettim, harika bir doktor. İlk olarak yüzümdeki hassasiyet, kızarma ve cilt kuruluğu için gittim, Metin Bey büyüteçle cildimi inceledi, tek tek bütün detayları konuştuk ve sonucunda verdiği ilaçlar/kremler bana çok iyi geldi. İkinci kez ise saç dökülmesi şikayetiyle gittim, yine saçlarımı inceleyip, kontrol edip tedavi uyguladı. Bugün ise annem için gittik annem de çok çok memnun kaldı.
Bütün çevreme tavsiye ettim, ulaşamadığım kişiler kaldıysa onlar da buradan okusun istedim. Metin Bey'in bütün işi gücü rast gitsin diye her zaman dualarımda olacaktır.
um...
5 aylık bebeğim için Metin beye gittik.Randevu saatimize zaman vardı ama bizden başka bekleyen kimse olmadığı için erkenden muayenemiz başladı. Bebek yağı ile fototerapiye maruz kaldığı için boyun altı yanmış vücut tepki olarak o bölgede renk değişikliği olmuş.Yoğun araştırmamız sonucunda Dr Metin beyde karar kıldık.Muayene sırasında çok güzel bilgilendirme yaptı.Çekincelerimizi ve ileride bebeğimin bu izlerden dolayı zorluk yaşamasından korkuyorduk dile getirdik ve Dr bey içimizi rahatlattı.Bütün sorularımı gayet güzel ve sakin bir üslupla cevapladı ve bilgilendirdi.Minnettarız.Tedavimize başladık inşallah iz kalmadan geçer.Hem sekreter hanım hemde Metin bey çok nazik ve de kibar bir tutum içindeydi.Alakaları için çok çok teşekkür ederim.Kızım şifa bulsun inşallah teşekkür etmeye de gitmek isteriz.
a....a
Metin hocam a vücudumda oluşan yoğun kızarma ve yanma şikayeti için başvurdum, gayet nazik, anlayışlı, iletişimi ve hastaya yaklaşımı çok iyiydi,tahlil yapıp gerekli ilaçlarımı aldıktan sonra süreç boyunca takibimi yaptı,telefonla iletişime geçebildim her ihtiyacım olduğunda, eşe dosta emir, dostlarıma kesinlikle tavsiyemdir, işini layıkıyla yapan bir hekim, Allah razı olsun hocamdan...
g....e
Metin hocama göz çevremdeki kararma ve kuruluk İçin başvurdum. Yıllarca hiç bir dermatolog çare ya da çareye yakın herhangi geçici çözüm bile bulamamıştı bu yüzden çok umutsuzca gitmiştim aslında kendisine. Ancak ilgisi, alakası, hastaya yaklaşımı, mükemmel iletişimi ve öngördüğü tedavi ile gönlümü fethetmeyi başardı. Tahlillerimin sonuçlarına baktı ve engin bilgisiyle direkt etkili sonuç alacağım krem ve ilaçları yazdı bana. Bu kadar hızlı etkiler göreceğimi bilseydim çok daha önceden giderdim keşke daha önce keşfetseydim böyle değerli bir doktoru. Kendisine çok teşekkür ederim alanında gerçekten uzman bir hekim, hekimlik mesleğinin hakkını veren ve mesleğini çok severek yapan böylesi değerli Hekimi herkese tavsiye ediyorum.
Metin Özaslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Metin Özaslan, Dermatoloji.
Metin Özaslan adresi nerede?Metin Özaslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Metin Özaslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Metin Özaslan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Metin Özaslan hangi dilleri konuşuyor?Metin Özaslan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Metin Özaslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Metin Özaslan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Metin Özaslan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Metin Özaslan hakkında ne düşünüyor?Toplam 16 hasta / danışan, Metin Özaslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Konya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dermatologlar
Konya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Dermatologlar