Estetik Dolgu
Estetik Dolgu
Estetik Porselen
Kök Kanal Tedavisi
Metin Şanap Muayenehanesi
Başarılı bir sekiz yıllık muayenehane hayatından sonra üç yıllığına İsviçre'de bulunmuştur. Tekrar 2004 yılında İstanbul'a dönmüş ve meslek hayatını Nişantaşı'nda sürdürmeye devam etmektedir.
Teknoloji ve diş estetiği çalışmalarına adanmış bir ömür...Dr.Metin Şanap; tecrübesi ve yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren, Türkiye'nin diş hekimlerindendir. İstanbul'da bir çok noktada diş sağlığı ve diş estetiği adına profesyonel çalışmalar gerçekleştiren Dr. Metin Şanap, durmadan devam etmektedir.
Diş sağlığı ve estetiği konusunu “ticari değil de insanların hayatını olumlu yönde değiştiren harika dokunuşlar” olarak tanımlayan doktorumuz için ön planda daima insanların memnuniyeti ve kalite vardır.Teknolojiye gerekli önemi vermek konusunda her daim öncülerin arasında yer alan diş hekimimiz, özellikle diş estetiği konusunda yıllar boyunca araştırmalarını sürdürmüş ve insanların memnuniyeti için yöntemler geliştirmiştir. Tedavilerine başlanan her kişinin özel bir birey olduğunun farkında olmak, bu kişilerin isteklerinin ne olduğunu anlamak ve ona göre çalışmalar yapmak; Dr.Metin Şanap'ı insanları memnun etme konusunda diğerlerinden ayıran en önemli özelliktir.
me...t
Dişimdeki çürük için Metin beyi tercih ettim açıkcası direk dişimi çektirme düşüncem vardı ağrısından artık yorulmuştum bilirsiniz çürükte soğuk veya sıcak bir şey içtiğimiz de yediğimiz de bir sızlama olur bıkmıştım bu durumdan.
Sonrasında Metin hocam ikna etti beni ve dişimi çekmedi direk onun yerine dişimi kurtarmayı denemeyi teklif etti olmazsa son çare çekeriz dişi dedi bu sayede dişimi kaybetmemiş oldum kendisine çok teşekkür ederim yaklaşımı ve profesyonelliği için herkese tavsiye ederim.
Metin Şanap isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Metin Şanap, Diş Hekimi. Size Metin Şanap tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi, Kök Kanal Tedavisi, Estetik Porselen, Estetik Dolgu.
Metin Şanap adresi nerede?Metin Şanap şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güzelbahçe sokak no 25/ kat 5 daire 13 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Metin Şanap isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Metin Şanap online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Metin Şanap isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Metin Şanap, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Metin Şanap isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Metin Şanap bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Metin Şanap ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Metin Şanap hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Metin Şanap hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri