Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: başka bir yer siğara bıraktırma

Bayburt il sağlık müdürlüğü doktoru Metin Şimşek beyefendiye , siğarayı bırakmamda gösterdiği ilgi,alaka ve özveri için teşekkürü bir borç bilirim. Bayburt ili için gayet kibar ve mütevazi bir insan. Allah razı olsun. Başarılarının devamını dilerim.

gerek hekim olarak,gerekse de insani yönden çok kaliteli bir insan. Tedavileri oldukça etkili ve çözümlü. Mahallemizde çok sevilen ve sayılan bir insandır. Meslekte başarılarını dilerim.

Telefon numarası doğrulandı

hocamız çok efendi dürüst kibar saygılı empatik ve sempatik bir insandır. Gerek tedavisi gerekse de verdiği moral motivasyon açısından on numara bir doktordur. Allah razı olsun

Peygamber sabrı var valla, o kadar dertlerimi sıkıntılarımı anlatıyorum beni dinliyor. başka doktor olsa dinlemezdi. çok teşekkür ederim iyi ki varsın doktorum. Allah seni başımızdan eksik etmesin...

Telefon numarası doğrulandı

otuz yıldır geçmeyen öksürüğümü geçiren dr metine çok teşekkür ederim Allah ondan razı olsun.başka drlara da örnek olur umarım çok iyi insan çok güzel insan her işimizi yapıyor.
f.t

Telefon numarası doğrulandı

kendisine teşekkürü bir borç bilirim.Beni yeniden hayata bağladı.İyi bir hekim kaliteli bir insan.Tanıdıgım için gerçekten çok şanslıyım.Herşey için çok teşekkür ederim.