yaklaşık üç seneden beri unipolar depresyon hastasıyım, önceki doktorumun fark etmediği yan etkileri anında anlayabildi ve beni dikkatlice dinledi. Sayesinde kendimi iyi hissediyorum , önceden sürekli uyuyordum günlük rutinlerime döndürdüğü için teşekkür ederim.
tc...u
kendizi cok degerli hoca eşimin panik hastasıydı cok prof gittik careyi metin hocada bulduk allah razı olsun iyiki varsın
eb...e
İlgisiz, umursamaz ve asık suratlı tavırlarıyla; kendimi rahat bir şekilde ifade edebilme şansını bana sunduğunu düşünmüyorum. Sorunları açmaya ön ayak oluyor mu? Hastalığınız ile ilgili size kapsamlı açıklama yapıyor mu? Seçenekleri anlatıyor mu? Ben 5 dakikayı sürmeyen muayene süresinde bu soruların hiç birisine olumlu cevap verebilecek izlenimini ne yazık ki edinemedim.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
öz...e
5 yıldır panik atak hastasıymışım ve ne ben ne de gittiğim diğer doktorlar bunu anlayamadı. Metin bey benim derdime çare buldu. Şimdi tedavim devam ediyor ve çok iyiyim. ona çok teşekkür ederim
Metin Telcioğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Metin Telcioğlu, Psikiyatri.
Metin Telcioğlu adresi nerede?Metin Telcioğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sanayi Mahallesi Atatürk Bulvarı No:78 Kocasinan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Metin Telcioğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Metin Telcioğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Metin Telcioğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Metin Telcioğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Metin Telcioğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Metin Telcioğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Metin Telcioğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocasinan bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Kocasinan bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Kocasinan bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Kocasinan bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Kocasinan bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
Kocasinan bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Psikiyatristler