Alexander Pratik Yetenek Testi
Cattell 2a Zeka Testi
Cinsel Terapi
Dinamik Psikoterapiler
Mevhibe Nuray Tümüklü Muayenehanesi
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Ect(Elektrokonvülsif) Terapi
Standardize Mini Mental Test
Transaksiyonel Analiz
Varoluşçu Psikoterapi
ö.....
Her seansı dört gözle bekliyorum. Yargılama yok, tanı yapıştırma yok, biyolojist ya da determinist bir yaklaşım yok. Daha önce başkalarıyla da terapiye başlamıştım ama devam edememiştim, sayesinde bir seneye yakındır devam ediyorum.
pe...d
Kendisi danışanını dikkatlice dinleyip en uygun tedaviyi bulur. Asla "hastalık" etiketi adı altında olay ve durumları değerlendirmez. Geniş bir perspektifi vardır. İnsana değer veren anlayışı ile hekimlik tecrübe ve bilgisi birleşince çok rahat bir şekilde insan kendini ifade edebiliyor.2,5 yıldır kendisinden destek alıyorum. Başlangıçtan bugüne çok yol aldım. Hem ilaç hem terapi yoluyla süren bu tedavi için kendisine teşekkür ediyorum.
Nuray Hanım'a eski eşim gitti.Nuray Hanım'ın takibinden sonra çok olumlu değişimler oldu.Nuray Hanım'ı bende eski eşimin danışanı olduğu sürede 2 kez ziyaret ettim.Alanında yetkin,ön yargısız,pozitif ve kucaklayıcı bir yanı da var.Psiklojik olarak karşılama ve uygulamada çok önemli.İhtiyacı olan herkese tavsiye ederim.Tavsiye üzerine gittim.Eski eşimin çekişmelri ve bir ayrılık yaşamıştık.Çok sinirliydi,öfke nöbetleri olan bir insandı.Nuray Hanım sayesimde çok büyük değişklikler oldu hatta eski eşimle oturup konuşabiliyorum.Problemleri çözerek konuşuyoruz.Çocuklarım konusunda benimle iş birliği yapıyor eski eşim.Bunları sağladığı için teşekkür ediyorum kendilerine.Şuana kadar almış olduğumuz desteğin yeterli olduğunu düşünüyorum.
u.....
Son derece olumlu ve içten yaklaşımıyla mutlu bir şeklide ayrıldım kendilerinden.Referansla gittim.Danışanlarıyla konuşarak motive edip rahatlatıyor.Hem dinlemeyi bilen hemde konuşmayı yöneltebilen tarzda bir danışman.1 kez gittim kendilerine, çok memnun kaldım..Bu konuşmalarından çok etkilendim.Bu bile beni tatmin etti,hoşuma gitti.Yakınlarıma ve ihtiyacı olan herkese tavsiye ederim.
pı...r
Benim bir türlü çözülemeyen hastaligimi çözdu.kendisi öyle kafadan ilaç vermez.yabanci dili iyi olduğundan iyice araştırır.ayrica çok anlayışlı ve dikkatli dinleyen bir doktordur.
mi...r
Hastanın sorunlarına derinlemesine iniyor ve hastasına güven veriyor.95 yılından beri hastayım ve çok hekimle iletişim kurdum.Kendisinden çok memnunum.
ke...n
Mevhibe Nuray Tümüklü isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mevhibe Nuray Tümüklü, Psikiyatri. Size Mevhibe Nuray Tümüklü tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Yetişkin Terapisi, Fototerapi, Cinsel Terapi, Hipnoterapi, Çift Terapisi, Prolonged Exposure Terapisi, Alexander Pratik Yetenek Testi, Psikodinamik Psikoterapi, Standardize Mini Mental Test, Eklektik Yaklaşım.
Mevhibe Nuray Tümüklü adresi nerede?Mevhibe Nuray Tümüklü şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şair Eşref Bulvarı No:64 Demet Apt Da:11 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mevhibe Nuray Tümüklü isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mevhibe Nuray Tümüklü online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mevhibe Nuray Tümüklü isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mevhibe Nuray Tümüklü, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Mevhibe Nuray Tümüklü hangi dilleri konuşuyor?Mevhibe Nuray Tümüklü ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mevhibe Nuray Tümüklü isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mevhibe Nuray Tümüklü bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mevhibe Nuray Tümüklü ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mevhibe Nuray Tümüklü hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Mevhibe Nuray Tümüklü hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Psikiyatristler
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Psikiyatristler
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Psikiyatristler
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Psikiyatristler
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Psikiyatristler
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Psikiyatristler
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Psikiyatristler