Çocuk ve Ergen Terapisi
İhsaniye Mahallesi, Leylak Sokak Bina No: 3B, Aydemir Rızvanoğlu 1453 İş Merkezi, B Blok, Kat:4, Daire:30, Bursa
Çocuk ve Ergen Terapisi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Uzm. Kl. Psk. Mevlüde Şimşek
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
o....
Ailemizin ilk psikoloğu. Seher hanımla tanıştığımız için çok şanslı hissediyorum. Mart 2024te gittik oğlumuz için (9 yaşında), asıl kendimiz için gittik. Çok şey öğrendik Seher hanımdan, çocuğumuzun davranışlarını daha iyi anlamaya başladık ve onun tavsiyeleri takip ettikçe oğlumuzun bize güveni artıyor. Hepimiz daha rahat olduk çünkü çocuk ne demek istiyor belli bir davranışla anlıyoruz artık. Fark yaratabilmek icin 4 ay bize yeterli geldi, en önemlisi ama tanıdığımız ve guvendigimiz bir profesyonel var. Tekrar oğlumuzla anlasmakta zorlanırsak kime danişacayagiz belli.
ha...n
Ebeveyn danismanligi ve oyun terapisi konusunda destek aldik. Seher hanim surecin basindan beri bizimle cok ilgilendi. Konulara hakimiyeti, tecrubesi, guler yuzuyle kendisini cok sevdik ve ondan cok sey ogrendik. Ebeveynlik yolcugumuzda kendisinin isigina daha cok ihtiyacimiz olacak.
p.....
Ahh Seher hanım, Oğlum son seans sonrası durgun geçirdi günün kalanını ama yüzünde bir tebessüm vardı. Merak ettiğin sormak istediğin bir şey var mı dediğimde yok anne çok güzel oyun oynadık mutluyum aslında ama özleyeceğim dedi. Bende tabi ki özleyeceksin bu çok normal özlediğinde ne yapmamız gerektiğinide konuştuk değil mi dedim ve evet dedi gülümseyip başını sallayarak. Bu süreçte elimden tuttunuz, benim ve oğlumun yaşadığı duyguları görmemi sağladınız, artık bir zorlukla veya yönetemediğim bir duyguyla karşılaştığımda neler yapmam gerektiğini daha iyi biliyorum. Oğlum da çok daha uyumlu ve duygusunu yönetebilir, anlatabilir durumda Dokunduğunuz hayatlar güzelleşiyor, dokunuşlarınız, sabrınız, emeğiniz çok kıymetli, minnettarım, iyi ki varsınız, hayatınız boyunca herşey gönlünüzce olsun
r.....
Başlangıçta çok endişeli ve soru işaretli gitmiştik. Oyun terapisinin bu kadar etkili olacağini eşim de bende inanmıyorduk. Ama seher hanım sürecin başından beri bizi her adımda yönlendirdi . Bir oyun ne kadar etki edebilir derken iki seansda bile oluşan değişime çok şaşırdık. Tabiki bu bir süreç ama biz her seansda biraz daha eğitildiğimizi hissettik. Sadece oğlum için değil bizimde çok değiştiğimiz bir süreç oldu. Anne olarak söylüyorum ki herşeyi doğru yapicaz derken kendimizi fazla yıpratıyoruz uzmanlara bırakıp süreci daha iyi yönetebilirmisim. Gereksiz yıpranmışiz. birebir ilgisini ve sabrına hayranım. Bir ailenin kalbine dokundu.
s....)
Ben gayet memnundum. Güzel bir sonuç aldık, güzel tamamladık. 1 yıl kızım için görüşme sağladık. Kızımın özgüven eksikliği ve kaygıları nedeniyle görüşme sağladık. Çok fazla olumlu gelişim oldu. Okulunda yarışmalara katılmıyordu kaybetmekten korkuyordu bunları bayağı yendik. Seher Hanım gayet ılımlı çocuklara karşı çok ince düşünen bir uzman. Kendisi bize karşı kibardı.
k....)
Seher Hanım bizim için çok ilgiliydi. Tavsiye üzerine görüşme sağlamıştık ve kendisinden çok memnun kaldık. Oğlum için 4-5 ay boyunca görüşme sağladık. Başka bir ile taşındık, ancak hala online olarak görüşmeye devam ediyoruz. Seanslardan sonra olumlu değişimler gözlemledik.
d....a
Herkese merhaba, Seher hanima oğlumun öfke problemleri ve kardeşine olan tutumlarindan sebep basvurmustum. Uzun ve meşakatli yolumuzun sonuna geldik. Bunu yazmak icin son gunu bekledim diyebilirim. Birlikle el ele emek verdik ve geldigimiz sonuc beni mutlu ediyor. Yanimizda olmanız, desteklemeniz bizim için çok değerliydi. Bize güzel şeyler kattiniz bunun icin minnettariz.
s....)
Genel anlamda memnunum, sıkıntı yok. Bize iyi geldiğini ve iş takibinin çok iyi olduğunu düşünüyorum. Genel anlamda ulaşmayla ilgili sıkıntı yaşamıyorum, telefondan ulaşabiliyorum bunlar benim için önemli şeyler. Seher Hanım'la haziran ayından beridir çocuğum için görüşme sağlıyoruz. Seanslarımızdan sonra şikayetlerimiz büyük ölçüde azaldı. Şu anda sürecimizi bitirmek üzereyiz. Aldığımız danışmanlık hizmetinden memnunum.
s....a
Ben kızım için kendisine gidiyorum, kızımın takıntıları vardı, bunlarla alakalı kendisinden destek almaya başladık, seans almaya başlayalı bir yılı geçti fakat çok memnunuz. Bu süreçte onun sayesinde ve yapmış olduğu seanslar sayesinde, aynı zamanda bu süreçte kızıma gösterdiği ilgiyle kızım şu an çok daha iyi, kendisini çok seviyoruz, kızım da severek gidiyor, hala da seanslarımıza devam ediyoruz.
Seher Hanım ile sürecimizi tamamladık. Tavsiye üstüne gelmiştik iyi ki de gelmişiz çok samimi biri ve işini severek yapıyor. Hayatımda ufak ufak adımlarla büyük bir ilerleme kaydettiğimi düşünüyorum yardımıyla. Herkese tavsiye ettiğim bir danışmandır gönül rahatlığıyla başvurabilirsiniz. Ayrıca ofisi de çok şirin ve kendinizi rahat hissettiğiniz bir yer.
Mevlüde Seher Şimşek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mevlüde Seher Şimşek, Psikoloji. Size Mevlüde Seher Şimşek tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Çocuk Gelişim Testi, Gessell Gelişim Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Porteus Labirentleri Testi.
Mevlüde Seher Şimşek adresi nerede?Mevlüde Seher Şimşek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İhsaniye Mahallesi, Leylak Sokak Bina No: 3B, Aydemir Rızvanoğlu 1453 İş Merkezi, B Blok, Kat:4, Daire:30 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mevlüde Seher Şimşek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Mevlüde Seher Şimşek uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Mevlüde Seher Şimşek isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mevlüde Seher Şimşek, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Mevlüde Seher Şimşek hangi dilleri konuşuyor?Mevlüde Seher Şimşek ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Mevlüde Seher Şimşek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mevlüde Seher Şimşek tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mevlüde Seher Şimşek hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta / danışan, Mevlüde Seher Şimşek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mevlüde Seher Şimşek hangi sigortaları kabul ediyor?Mevlüde Seher Şimşek tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar