T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları + 1 daha fazla
Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Acil Diş Çekimi
Özel İpekyolu Ağız ve Diş Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Botoks
Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları
Estetik Dolgu
Estetik Porselen
Özel İpekyolu Ağız ve Diş Polikliniği
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Koruyucu Diş Hekimliği
Zirkonyum
Zirkonyum Porselen Kronlar
İmplant
Özel İpekyolu Ağız ve Diş Polikliniği
Özel İpekyolu Ağız ve Diş Polikliniği'nde hizmet vermektedir.İmplant, gömülü diş, zirkonyum ve tüm diş hekimliği alanında çalışmaktadır.
şe...
Mevlüt bey harika bir doktor işinde çok başarılı kanal tedavi olacak dişimi kurtarıp dolgu yaptı ağrısız bir işlemdi ayrıca hemşireleride ayri ayrı ilgilendiler hepsi güler yüzlü işlerinde başarılı
tu...i
Diş taşı temizliği harika geçti, başarılı işlem sonrası biriken taşlar temizlendi ve diş sağlığımı korumaya yönelik tavsiyeler aldım.
o.....
Mevlüt hoca tam bir profesyonel işinde çok iyiydi.
i̇...ş
Bir tavsiye üzerine Mevlüt Bey’e ulaştık akşam çıkış saati olmasına rağmen bekleyip bana tüm sorunlarımı güzel bir şekilde açıkladı ve bugün ilk dolgumu çok özenle yaptı teşekkür ederim
a....n
Diş ağrım için çarçabuk ve doğru çözüm bulunup halledildi. Randevum için çok beklemedim, tedavi sonrası çok memnun kaldım.
ab...n
Muayene sahibi Ömer hocam başta olmak üzere tüm klinik personellerinden çok memnun kaldık. 3.5 yaşındaki oğlum icin çok ilgili alakalı bir tedavi sürecimiz geçti. Sabırla bize katlandıkları icin çok teşekkür ederiz. Van da gönül rahatlığıyla gidilebilecek en güzel ve hijyenik kliniklerden en başta gelecek kaliteli bir klinik. Güleryuzlu ve kaliteli bir hizmet için mutlaka tercih edilecek bir yer. Mevlut hocamıza ne kadar teşekkür etsek az olur.
d....m
Mevlut Bey, diş dolgularımı yaptı. Korkmama rağmen sabırla tedavimi gerçekleştirdi. Güleryüzlü bir doktor kendisi
ev...n
Mevlüt beye çok teşekkür ediyorum. Diş kanal tedavisi işlemini ağrısız bir şekilde gerçekleştirdi çok rahat geçti benim için...
b....0
Doktorumdan çok memnunum özveri ve sabırla tedavime başlandı 7 dolgu yapılacak çok kötü bir ağrı ile gelmiştim neyseki ağrı yok tedavim hala devam ediyor teşekkür ederim kendisine iyiki sizleri tercih etmişim..
ay...
Mevlüt Beyin ellerine sağlık gerçekten ağrısız bir implant ameliyatı gerçekleştirdi ellerinden sağlık
Mevlüt Kaplaner isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mevlüt Kaplaner, Diş Hekimi. Size Mevlüt Kaplaner tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, Normal Randevu, X-Ray, Lokal Anestezi, Botoks, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi, Kök Kanal Tedavisi.
Mevlüt Kaplaner adresi nerede?Mevlüt Kaplaner şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hafiziye Mah. Kazım Karabekir Cad. No:146A Kat:1 D:2 Van
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mevlüt Kaplaner isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mevlüt Kaplaner online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mevlüt Kaplaner isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mevlüt Kaplaner, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Mevlüt Kaplaner isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mevlüt Kaplaner tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mevlüt Kaplaner hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Mevlüt Kaplaner hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mevlüt Kaplaner hangi sigortaları kabul ediyor?Mevlüt Kaplaner tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Ziraat Sigorta, T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları, PTT Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.