Alzheimer Testi
Tematik Algı Testi (TAT)
Ön Görüşme
İz Sürme Testi
sü...ş
3. psikolog deneyimim. ilk seanslarda sorun yaşayıp seanslara devam etmedim fakat Onur Bey’in herhangi bi saygısızlığı olmaması beni en olabilir şekilde dinleyip anlamaya çalışması empati yeteneği diksiyonu ve güler yüzlülüğü inanın çok güzeldi. çok verimli seanslarımız oluyor. gerek derslerim gerekse özel hayatım her konuda yardımcı olmakta. İlgilenen olursa çok başarılı tavsiye ederim :)
Onur beyle ikinci görüşmemizi gerçekleştirdik. Kendisi tüm anlattıklarımı ilgi ile dinledi. Problemlerimi ve yaşadıklarımı anlatmakta herhangi bir tedirginlik veya güvensizlik yaşamadım. Bazı hususlarda bana farkındalık kazandırdı. İlerleyen süreçte daha çok verim alacağımı düşünüyorum.
a....t
Özel problemlerim nedeniyle kendisinden bir süre destek aldım, çok memnun kaldım, sayesinde sorumlarımın üstesinden geldim. Onur bey son derece disiplinli ve dakik, süreçte gece gündüz demeden sorularıma cevap vermesi çok hoşuma gitti. Şu an seanslarımız sonlandı, ihtiyaç halinde olduğumda yine kendisine giderim diye düşünüyorum.
a....g
Anksiyete bozukluğum vardı, ölüm korkusu vardı, bundan dolayı kendisinden destek aldım. Seanslarım sonlandı, son derece olumlu ve güler yüzlü davrandı. Destek aldığım konuyla alakalı sorunlarım şu an düzeldi. Süreçte son derece kibardı, beni çok iyi dinledi, anlayışlı davrandı. Benim saatlerim uymadığından dolayı bazen görüşemiyorduk, bu konuda da yardımcı oluyordu çok memnun kaldım.
z....d
Kendisi benim kızıma danışmanlık veriyor, eşimle boşanma sürecindeyim bundan dolayı kızım için destek alıyorum. Güzel gelişmeler aldım, olumlu etkileri oldu. Kızım için çözemediğim sorunlar vardı, seanslardan sonra kızım rahatladı. Daha duyarlı oldu, güzel gelişmeler elde ettiğimizi söyleyebilirim. Süreçte kendisi çok fazla ilgileniyor bir durum olduğu zaman bile soruyor, ediyor hatta kızım için ödüllendirme yapmıştı. Kitap vermişti, bunları bitirirsen seninle bir hafta sonu sinemaya gidebiliriz demişti. Cumartesi birlikte gittiler, güzel vakit geçirdiler. Kendisi çok kibar, düşünceli, bazen beraber de oturup sohbet ediyoruz. Beni bile konuşmasıyla rahatlatıyor diyebilirim. Çok memnunum.
b....ç
Ben kendisinden uyku problemi ve iş hayatımı etkileyen belli başlı sorunlarla alakalı destek almıştım. Kendisi çok çözüm odaklı bir insan, bir çeşit yaşam koçluğu da yapıyor diyebilirim. Şu an seans almaya devam etmiyorum, seans aldığım süre içerisinde faydalarını gördüm memnun kaldım.
be...ş
Bir tanıdığımın tavsiyesi üzerine iletişime geçtim. Sınav kaygılarım vardı ve Onur Bey ile 8 seans görüşme yaptık. Görüşmelerimizi online yapmamıza rağmen sanki yüz yüze yapmışız gibi hissettim ve verim aldım. Kendisi çok ilgili ve iletişim becerileri çok gelişmiş.
es...l
Onur bey çok ilgili bir insan, dikkatle dinliyor. Ben faydasını gördüm. Yardım almak isteyenlere öneririm
m....a
Onur beyi bir arkadaşım önerdi ve ön görüşmeden sonra terapiye başladık. Hayatımda zorlu süreçler yaşarken artık davranışlarımdan rahatsız olmaya başlamıştım. Onur bey ile sorunların nerdeyse tamamını çözdük çok memnun kaldım.
t....ö
Onur bey alanında oldukça başarılı ve kendini geliştirmeye çok açık biri. Stres yönetiminde yaşadığım problemler nedeniyle online olarak görüşme sağlıyorum. İnsani yaklaşımı dinlemeye olan isteği ve önerileri ile kendisini tercih ettiğim için oldukça mutluyum. Buradan bir kez daha teşekkür ediyor meslek hayatında başarılar diliyorum.
Mevlüt Onur Özer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mevlüt Onur Özer, Psikoloji. Size Mevlüt Onur Özer tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Randevu, Online Terapi, Normal Randevu, Psikoloji Randevusu, Online Danışmanlık.
Mevlüt Onur Özer adresi nerede?Mevlüt Onur Özer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstiklal, İstasyon Cd. K1 D1 Isparta
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mevlüt Onur Özer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Mevlüt Onur Özer uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Mevlüt Onur Özer isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mevlüt Onur Özer, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Mevlüt Onur Özer hangi dilleri konuşuyor?Mevlüt Onur Özer ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mevlüt Onur Özer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mevlüt Onur Özer tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mevlüt Onur Özer hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Mevlüt Onur Özer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mevlüt Onur Özer hangi sigortaları kabul ediyor?Mevlüt Onur Özer tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Isparta Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Isparta Obsesif-Kompulsif Bozukluk
Isparta Aile İçi İletişim Sorunları
Isparta Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Isparta Majör Depresif Bozukluk
Isparta Ağlama ve Öfke Nöbetleri