Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Bulvarı No:96, Aydın
to...l
Bir arkadaşımın önerisi üzerine Doktor Bey'le tanıştık. Annemin sol göğsünde bulunan 6cm lik şüpheli solid kitleyi ultrasonla dikkatlice inceleyip, hem anneme hem de bana çok tatmin edici ve aydınlatıcı cevaplar vermiştir. Hastalarına karşı oldukça ilgili, hiçbir soruyu yanıtlamaktan kaçınmayan mükemmel bir doktor olarak kendisini tanımaktan çok memnun kaldık. Annemin teşhisi zor bir hastalığı olduğunu bliyorum ve umuyorum ki, annemin biyopsi sonuçları temiz çıkacak, teşekkür ediyoruz hocam.
nu...e
çok uzman dr gördüm ama hem alçak gönüllü hemde mütavezi hastalarıyla bu kadar ilgili ve koydugu teşhislerin doğru oldugunu defalarca duydum dr bey sizinle guru duyuyorum nederece doğru bilmiyorum ama son derece mükemmel bir doktırsunuz başarılarınızın devamını dilerim sağlık ve mutluluklar esenle kalın
Mevlüt Yiğit isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mevlüt Yiğit, Radyoloji.
Mevlüt Yiğit adresi nerede?Mevlüt Yiğit şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Bulvarı No:96 Aydın
- Hasanefendi-Ramazan Paşa Mahallesi Kızılay Caddesi No:13 Aydın
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mevlüt Yiğit isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mevlüt Yiğit online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mevlüt Yiğit isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mevlüt Yiğit bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mevlüt Yiğit ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mevlüt Yiğit hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Mevlüt Yiğit hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Aydın bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Radyologlar
Aydın bölgesinde SGK kabul eden Radyologlar