Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Bender Gestalt Motor Algı Testi
İstanbul
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Çocuk Gelişim Testi
y.....
Bir kaç uzmana gittik tam çözemeyeceğimizi düşündüğümüzde, tavsiye üzerine Mevre hanımdan uyku danışmanlığı aldık. Kolik bebeğimiz sayesinde uyudu. Bizde huzur bulduk.
e....a
Mevre hanımla iyiki yollarımız kesişmiş diyorum, okadar enerjik ve özverili ki iyiki diyorum iyikiiii.nezamn yazsam anında cevap verdi, kızımla bize yön gösterdi, hayatımıza ışık tuttu resmen, başarılarının dewamını diliyorum mevre hanımcığım, iyiki tanıdık sizi
Mevre Güzel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mevre Güzel, Çocuk Gelişimi, Aile Danışmanlığı. Size Mevre Güzel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Gelişim Testi, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Randevu, Online Danışmanlık, Çift Terapisi, Aile Danışmanlığı, Oyun Terapisi.
Mevre Güzel adresi nerede?Mevre Güzel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mevre Güzel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mevre Güzel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mevre Güzel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mevre Güzel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Mevre Güzel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mevre Güzel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mevre Güzel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mevre Güzel hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Mevre Güzel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.