Akne Skarı Tedavisi
Çatlak Tedavisi
Örümcek Yüz Germe
İple Yüz Germe
d....a
Mihriban hoca ile uzun zamandır yüzümün ihtiyacı olan işlemleri yapıyoruz. Kendisinden, iiletişiminden her şeyden çok çok memnunum. Yaptığı işlemler her seferinde harika sonuçlar veriyor. Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum. Son olarak mükemmel bir dudak dolgusu yaptırdık. Sonuç her zamanki gibi müthiş oldu.
ye...
Herkese Merhaba Mihriban Hanıma gıdı ,örümcek ağ ve çene dolgusu uygulaması yaptirdim öncesinde gayet detaylı bilgi veriyor ,hastanın neye ihtiyacı olduğunu detaylı anlatıyor kesinlikle işini seven çok guleryuzlu kesinlikle tavsiye ederim
t....e
Çok ilgili ve nazik.masseter ve alın botox yaptırdım yüzümün simetrisi güzel 2 haftada sonuç gördüm
Mihriban hanımla ilk görüşmemiz harikaydı ilgili güler yüzlü ve çok samimiydi dudak üstü çizgilerimden nasıl kurtulabileceğimi planladı ve anlattı ve o gün içersinde uyguladı güzel yaklaşımından dolayı tebrik eder işinin ehli olduğunu belirtmek isterim iyikide gitmişim çok memnun kaldım Mihriban hanımı tanıdığım için
ş....k
Botox dolgu ve cilt bakımı işlemlerimi yaptırıyorum hem çok samimi ortam hem ilgililer ve en önemlisi ürünlerin kaliteli olması güven veriyor. Her işlemden ayrı ayrı memnuniyetle ayrılıyorum.
sa...i
mihriban hanıma botox ve dudak dolgusu uygulaması yaptırdım. O kadar nazik o kadar işinde başarılı bir kadın ki. Hem kendisi hem asistanı bir harika. Çok memnun kaldım. Bundan sonra mihriban hocamdayız
3 kızım da epilasyon yaptırıyor. Memnunuz problem yok. Devam ediyor. Herkese tavsiye ediyorum.
Kortizonlu ilaçlar kullandıktan sonra saç dökülmesi olduğu için gittim. Ozon tedavisi ve mezoterapi aldım. Prp tedavisi de aldım. Olumlu sonu. İlk mezoterapiden sonra farkı hissettim ve ikinciden sonra dökülmeler azaldı. Prp den sonra da saçlarım canlandı daha iyi görünüyor dolgunluk kazandı. Önceden çok dökülüyordu şimdi bir iki tel dökülüyor. Mihriban hocanın her yaptığı hizmetten memnunum. Birebir ilgileniyor.
sn...a
Masseter botoksu için gittim sonrasında ağrıdan duramadım ve o bölge şişti ilk defa başıma böyle birşey geliyor memnun kalmadım
y.....
Mihriban Hanım gayet güzel dikkatli inceleyen, ilk muayenede kesinlikle rahatlatan, detaylı bir şekilde açıklayan doktorumuz. Sürekli gittiğimiz zaman yakınen ilgileniyor. Onun dışında tedavinin işleyişinden gayet memnunum. Rutinde devam ediyorum. Ozon tedavisi ve glutatyon almıştım. Zinde hissetmek, enerji olabilmek ve çeşitli immun sistem hastalıkları olanlara tavsiye ediyorum.
Mihriban Eryavuz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mihriban Eryavuz, Mezoterapi. Size Mihriban Eryavuz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Saç Mezoterapi Ve Saç PRP, PRP, İple Yüz Germe, Botoks, Dolgu, Örümcek Yüz Germe, Bölgesel Zayıflama, Cilt Bakımı, Sivilce Tedavisi.
Mihriban Eryavuz adresi nerede?Mihriban Eryavuz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Melikşah Mahallesi Yeni Meram Caddesi No:24/2 Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mihriban Eryavuz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mihriban Eryavuz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mihriban Eryavuz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mihriban Eryavuz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Mihriban Eryavuz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mihriban Eryavuz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mihriban Eryavuz hakkında ne düşünüyor?Toplam 30 hasta / danışan, Mihriban Eryavuz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mihriban Eryavuz hangi sigortaları kabul ediyor?Mihriban Eryavuz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.