Eğitim bilgileri
. İstanbul Okan Üniversitesi,Klinik Psikoloji Yüksek Lisans(2023-Devam ediyor)
∙ Maltepe Üniversitesi ,İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, Psikoloji(2013-2017)
∙ Ümraniye Kız Teknik ve Meslek Lisesi,Çocuk Gelişimi (2007-2011)
Üniversitede ders niteliğinde SOYAÇ sorumluluk projesinde yer alarak lisedeki gençlerle 45 dakikalık seans şeklinde akran danışmanlığı yaptım. Üniversite zamanımda Maltepe Üniversitesi Hastanesi ve Erenköy ve Ruh Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde gönüllü staj yaptım. Zorunlu stajımı İstanbul Anadolu Adalet Sarayı'nda yaptım. Çocuk Merkezli Oyun Terapi Eğitimi, Objektif ve Projektif test eğitimi, Klinik uygulama ağırlıklı mesleğe hazırlık staj programı,Bilişsel ve Davranışçı Terapiler eğitimlerini aldım. Terapötik Kartlar Eğitimi aldım. Bu eğitim ile kendini ifade etmede zorluk yaşayan bireylere, Ailelerde, ilişki sorunlarında ve çocuklarda bastırılmış duyguları, düşünceleri sembollerle ifade edilmesini sağlayan bir terapi tekniğidir. Şu an aktif olarak Bilişsel ve Davranışçı Terapi ve Oyun Terapisi uygulamaktayım.
Sertifika ve Eğitim programları:
Bilişsel Davranışçı Terapi(DATEM-Ebru Şalcıoğlu)
Oyun Terapisi Eğitimi(Naisa Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi)
Terapötik Kartların Kullanımı(ERYETİŞ&BALKANLAR EĞİTİM KURUMLARI) (Bu eğitim Aile,ilişki sorunlarında ve çocuklarda bastırılmış duyguları, düşünceleri sembollerle ifade edilmesini sağlayan bir terapi tekniğidir.)
Çocuk Testleri Eğitimi:
Objektif Testler ve Projektif Testler:
.Bir İnsan Çiz Testi, Frostig testi, Bender Gestalt Motor Algılama Testi, D2 Dikkat Testi, Frankfurter Dikkat Testi, Gesell Gelişim Testi, AGTE(Ankara Gelişim Envanteri), Metropolitan Okul Olgunluğu Testi ,
.Denver II Gelişim Testi
Caferağa Mahallesi Misbah Muhayyeş Sokak, Cevahir Apartmanı, D:No:7 Daire:3, İstanbul
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Bender Gestalt Motor Algı Testi
Benton Görsel Bellek Testi
Cattell 2a Zeka Testi
Gessell Gelişim Testi
Good Enough Zeka Testi
Duka Psikoloji
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Çocuk Gelişim Testi
Duka Psikoloji
Sosyal alanlarda kendimi ifade etmem konusunda çok sıkıntı yaşardım.Çok fazla kendimle uğraşır, kendimi bir türlü yeterli göremezdim. Kısacası özgüvenim çok düşüktü.Otobüste Seyehat ederken dahi arkamda oturan biri güldüğünde kendimde bir eksiklik olduğunu düşünüp bana mı gülüyorlar diye düşünürdüm.Mihriban hanıma gitmeye başladıktan sonra bakış açım çok değişti,Artık o kadar detaylı düşünmüyorum hiçbir şeyi Ve rahat hissedince kendimi daha iyi ifade etmeye başladım.Kendisi çok güler yüzlü, samimi birisi.Bana tavsiyelerden çok kendime yönelttiği sorular ile Farkındağlımı çok yükseltti. Ve o anahtar sorular ile kendimi sorgulamaya başlayıp sorunu çözmemde çok büyük yardımı dokundu.Tekrar çok teşekkür ediyorum kendisine...
Mihriban Korkmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mihriban Korkmaz, Psikoloji. Size Mihriban Korkmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bender Gestalt Motor Algı Testi, Online Terapi, Porteus Labirentleri Testi, Oyun Terapisi, Cattell 2a Zeka Testi, Çocuk Gelişim Testi, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Benton Görsel Bellek Testi, Good Enough Zeka Testi.
Mihriban Korkmaz adresi nerede?Mihriban Korkmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Caferağa Mahallesi Misbah Muhayyeş Sokak, Cevahir Apartmanı, D:No:7 Daire:3 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mihriban Korkmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mihriban Korkmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mihriban Korkmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mihriban Korkmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mihriban Korkmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mihriban Korkmaz hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Mihriban Korkmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu