Eğitim süresi boyunca bir çok sosyal sorumluluk projelerinde yer almış, ayrıca çeşitli kurumlarda stajlarını tamamlamıştır. İlk olarak Yüksekova Devlet Hastanesi Psikiyatri bölümünde staja başlayarak, Bakırköy Prof.Dr.Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Hastanesi, Balıklı Rum Hastanesi Psikiyatri Ana Bilim Dalı, Bakırköy Adalet Sarayı, Rehabilitasyon merkezi ve Tohum Otizm Vakfın'da stajlarını tamamlamıştır.
2 sene İstanbul Arel Üniversitesi Psikoloji kulübü yönetim kurulunda hizmet vermiştir. 2015 yılından itibaren Bakırköy Belediyesi'nde çalışmaya başlamıştır. Belediye’de çalışmaya başladığı süre boyunca aktif olarak bir çok alanda hizmet vermiştir.
Bakırköy Çocuk Masası Sağlık Ve Sosyal Çocuk Destek İstasyonu sorumlu psikoloğudur.
Çocuk,ergen ve yetişkinlerle bireysel psikoterapi yapmaktadır. Terapilerde ağırlıklı olarak Bilişsel Varoluş Terapisi ve Bilişsel Davranışçı Terapi yaklaşımlarını uygulamaktadır.
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Gessell Gelişim Testi
GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Uzm. Kl. Psk. Mihriban Yazar (Terapi)
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Varoluşçu Psikoterapi
d.....
Kendisi çok iyi bir danışman. Biz çok faydasını gördük. 1.5 sene danışanı oldu kızım. Baya bir ilerleme kaydettik.Kızım oyuncak bebekten korkuyordu, o korkudan kurtulduk. Özgüven problemi vardı,daha özgüvenli oldu. Hiçkimseyle iletişim kuramazken güzel bir iletişim kurmaya başladı.Baya ilerledik.Kendisi çok profesyonel çalışıyor. Neyi nerede söyleneceğini, nasıl telaffuz etmesi gerektiğini çok iyi biliyor.Gerçekten nokta atışı yapıyor.Oradan çıktığınızda aklınızda soru işareti kalmıyor.Kesinlikle herkese tavsiye ediyoruz kendisini.Kendisinden çok memnunuz. İlerde tekrar ihtiyacımız olursa kızım da kendisini görmek istediğini söyledi.
Kendisine psikiyatristim tarafından yönlendirildim, o şekilde tanıştık.OKB hastasıyım.Benim takıntılarım çoktu, onların azaldığını gördüm. Bazı şeyleri yapamıyordum,onları artık yapabiliyorum. Mihriban Hanım'ın faydasını gördüm.Çok içten davranıyordu, hala devam ediyorum kendisiyle.Tavsiye ederim kendisini.
Çok seviyorum kendisini.Mihriban Hanım'ı şans eseri tanıdık.Benim için büyük bir şans oldu.Her gittiğimde de %100 fayda sağladı. Düşünce yapım değişti.Her şeyin yanlış olduğunu anlayıp doğruyu görebiliyorum. Yaklaşımı,bilgi aktarımı çok güzel.Yaptığımız terapi sonucunda uygulamam gereken her şeyi takip ediyor ve yönlendirebiliyor.Bence işini çok iyi biliyor, insanlara gerçekten fayda sağlayabilecek bir danışman.Öneriyorum kendisini.
r.....
Tavsiye üzerine geldim kendisine.Görüşmelerimizden sonra daha iyi oldum. kendimi dinlemeyi, kendimi biraz daha ifade etmeyi öğrendim.Beni yönlendirmesinden memnun kaldım.Her hafta nasıl ilerlemem gerektiğini bana anlatıyordu.Beni iyi karşılıyordu ve güzel dinliyordu.Her zaman ulaşabiliyordum kendisine.Tavsiye ederim Mihriban Hanım'ı.
Kesinlikle tavsiye ediyorum kendisini. Her konuda ne danıştıysam çok güzel yönlendirmelerde bulunuyor. İyi ki kendisine gitmişim ve gitmeye de devam edeceğim.Sinir kontrolümü daha düşürdü.Öfkem kontrol altına alındı.Aklımda kalabilecek şekilde örnekler vererek, nerede nasıl davranmam gerektiğini söylüyor.Betimlerimleri çok güzel.Kendisi de çok iyi ,naif ve kibar.Hem kendisi, hem konuşması, hal ve hareketleriyle karşısındaki insanı rahatlatıyor.
ba...n
Yaklaşık 6 ay önce bir aile dostumuzun tavsiyesi üzerine tanıştım Mihriban Hanım ile kendisi ile görüşmeden önce piskolojik olarak çökmüş ve birçok kez intihar etmeye çalışmış biriydim . Tüm Yardımları sayesinde tüm hayatım yoluna girdi . Mihriban hanım bana sorunlardan kaçmayı değilde tüm sorunlarla başa çıkabileceğimi gösterdi . Bağımlılık ile Bağlılık arasındaki farkı gösterdi . En önemlisi kendimi değerli hissetmemi sağladı . Ben bir danışan olarak çok memnunum kendisinden .
r....ç
Olaylara çok pozitif bakıyor, benim bakış açımı da pozitif yönde değiştirdi. Çevremde hep iyi şeyler duydum, o nedenle tercih etmiştim. 8 seans kadar aldım kendisinden. Seanslar süresince her konuda önceliğin ve önemli olanın ben olduğumu hissettirdi. Aldığım destek de yeterli oldu ve seansları sonuçlandırdık.
m....y
Kendisinden çok memnunum, gayet iyi dinliyor ve iyi iletişim kuruyor danışanı ile. Bu yaklaşımından dolayı çok teşekkür ediyorum kendisine. Birkaç aydır danışanıyım. Aynı kurumda psikiyatri ve diyetisyene gidiyordum, sonrasında Mihriban Hanım'la da görüşmek istedim, kendim tercih ettim ve iyi ki de gitmişim. Öncelikle danışanını dinliyor ve ona göre yorum yapıyor, bazen de hiç yorum yapmadan dinliyor ve beni tanımaya çalışıyor yeni danışanı olduğum için. Oldukça memnunum.
le...e
Le... Se...
Bir aile dostumuzun tavsiyesi üzerine Mihriban hanıma danıştım.Benim için sıkıntılı ve zor süreçti,kendisini ve tavsiyelerini dikkate alarak adım adım bu süreçten en sağlıklı bir şekilde çıkacagıma inanıyorum.Gerçekten bir insanın başına gelebilecek en kötü senaryonun başıma geldiğini düşündügüm sırada,Mihriban hanım dan destek almak beni ziyedesi ile rahatlatıyor,moral buluyorum,hareketlerime ,duygularıma olumlu yansıyor.Yakın zamanda oğlum içinde kendisinden destek alacağız,tanıdığım,ihtiyacı olan dostlarımada kendisini tavsiye ediyorum,Mihriban hanım iyiki varsınız...
e....m
Mihriban Hanım'a çok uzun zamandır gidiyoruz, ben ve oğlum danışanıyız. Ben araba kullanma konusunda kaygılar yaşıyordum, çünkü bir kaza geçirmiştim. Bu süreçte korkularımla yüzleşmemi sağladı ve durumu atlattım. Bana bu konuda çok destek verdi. Oğlumun da kaygıları vardı, onun için de destek almıştım. Bir ara izini kaybettim, adres değişikliği olmuştu.Sonra tesadüfen bir arkadaşımın gittiğini öğrendim ve tekrar başladık. Yaklaşımı çok güzel, kendinizi tanımanızı sağlıyor.Kaygıların tamamen sizden kaynaklı olduğunu ve sadece sizin başınıza gelmediğini anlamanızı sağlıyor.
Mihriban Yazar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mihriban Yazar, Psikoloji. Size Mihriban Yazar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Benton Görsel Bellek Testi, Draw A Person, Gessell Gelişim Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi.
Mihriban Yazar adresi nerede?Mihriban Yazar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bakırköy İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mihriban Yazar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mihriban Yazar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mihriban Yazar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mihriban Yazar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Mihriban Yazar hangi dilleri konuşuyor?Mihriban Yazar ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mihriban Yazar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mihriban Yazar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mihriban Yazar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mihriban Yazar hakkında ne düşünüyor?Toplam 20 hasta / danışan, Mihriban Yazar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu