Barbaros Mah. Mor Sümbül Sok. TEKNİK YAPI DELUXİA PALACE, No: 5 A, Daire:153, Kat:5, İstanbul
Pratisyen Randevusu
PRP Yüz Gençleştirme
Saç Mezoterapi Ve Saç PRP
Yüz Mezoterapisi
z.....
Botoks yaptırdım çok memnun kaldım morarma ve kanama olmadı . Güleryüzlü ve yapacağı işlemi ayrıntılı anlatıyor.
Mikdat Bey detaylı olarak açıklamalar yaptı. Masseter botox yaptırdım ve memnun kaldım problemlerim şimdiden büyük ölçüde azaldı.
be....
Mikdat Bey’e araştırmalarım sonucu ulaştım. Son derece İşinin ehli ve güvenilir bir doktor. Sizi dinliyor, beklentilerinize ve şikayetlerinize yönelik tedavi öneriyor. Ben botoks ve dolgu işlemi yaptırdım. Uygulama sonuçlarından çok memnun kaldım. Medikal işlem yaptırmak isteyenlere tavsiye ederim.
be...z
Mikdat Bey harika , enerjisi ilgisi güler yüzü insana kendini çok iyi hissettiriyor. Yaptığı işlemler hem çok doğal hemde çok başarılı. Randevu saatlerinde asla bekleme yok oldukça dakikler ve huzurlu, temiz bir ortam mevcut. İlk botoks ve dolgu deneyimimi kendisine emanet ettim. İyi ki de öyle yapmışım. Doktorum harikasınız
Botox uygulaması yaptırıyorum, ve Miktad Bey isteklerimi dinleyerek doğal bir görünüm sağlıyor. Çok memnunum
ha...a
Mikdat hoca daha önce de botoks yaptırdığın ve çok memnun kaldığım bir doktor birkaç yerde botoks yaptırdım ama onunki kadar doğal ve güzel yapan olmadı iletişimi zaten güzel insanı anlayabiliyor yaptığı işlemin sonuçları benim açımdan tam istediğim gibi oldu
ş.....
Mikdat Bey ilgili, işinin ehli bir doktor. Kendisi dolgu ve botoks işlemimi gerçekleştirdi. Yapılan işlemlerden memnunum.
d.....
Mikdat Bey'e botoks işlemimi yaptırdım ve gayet memnun kaldım. Uzun sürede kalıcı oldu. Doktor beyde çok ilgili.
na...e
Dr. Mikdat was very friendly and professional. Firstly, the clinic’s location was amazing and easy to get.Secondly ,the assistant was very helpful and smiley.
I wanted to do mesotherapy because of my hair fall. The doctor explained every step is going to happen during the consultation in English which made me very comfortable. Then we booked for an another appointment 2 weeks later. I can’t wait for the results!
For sure, I do highly recommend my lovely doctor!
m....b
Mikdat bey çok güleryüzlü, tam istediğiniz uygulamayı yapan birisi hem massater botox hem de çene dolgusu yaptırdım ikisinden de çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ediyorum.
Mikdat Çavdar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mikdat Çavdar, Mezoterapi, Pratisyen. Size Mikdat Çavdar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Saç Mezoterapi Ve Saç PRP, Mezoterapi, PRP, PRP Yüz Gençleştirme, Pratisyen Randevusu, Kırışıklık Tedavisi, Normal Randevu, Yüz Mezoterapisi, Göz Altı Mezoterapisi.
Mikdat Çavdar adresi nerede?Mikdat Çavdar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barbaros Mah. Mor Sümbül Sok. TEKNİK YAPI DELUXİA PALACE, No: 5 A, Daire:153, Kat:5 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mikdat Çavdar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mikdat Çavdar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mikdat Çavdar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mikdat Çavdar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Mikdat Çavdar hangi dilleri konuşuyor?Mikdat Çavdar ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Mikdat Çavdar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mikdat Çavdar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mikdat Çavdar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mikdat Çavdar hakkında ne düşünüyor?Toplam 24 hasta / danışan, Mikdat Çavdar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Mezoterapi Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Mezoterapi Uzmanları