Lisans eğitimini Koç Üniversitesi’nde Psikoloji ve Sosyoloji çift ana dal programıyla tamamlayan Ülgen, akademik başarıları nedeniyle Onur Listesi'nde yer almıştır. Lisans sonrası rehabilitasyon merkezinde staj yaparak engelli çocuklarla destek ve eğitim çalışmaları gerçekleştirmiş ve çocuklarla oyun terapisi alanında deneyim kazanmıştır. Bunun yanı sıra, Şema Terapi (ISST onaylı), EMDR I-II, ACT ve STEPS gibi profesyonel eğitimlerle uzmanlığını geliştirmiş; ayrıca Alp Karaosmanoğlu’ndan Şema Terapi süpervizyonu almıştır.
Kendi yürüttüğü bağımsız terapi seanslarının yanında, son deneyimini Hollanda’nın ileri seviye multidisipliner bir psikiyatri kliniğinde elde etmiştir. İngilizce , Türkçe Terapi vermektedir. Travma alanında uzmanlaşmaya devam etmektedir, şefkatli ve danışan odaklı bir terapi yürütmektedir.
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Pozitif Psikoterapi
Spor ve Egzersiz Psikolojisi
Travma Terapisi
kü...
Mina hanımla çok güzel ve memnun kaldığım bir terapi geçirdim . Herşey çok güzel geçti. Ve gerçekten kesinlikle tavsiye ediyorum. Çünkü tamamen yeniden kendimi bulmama yardımcı oldu .
g.....
Son derece ilgili, profesyonel ve samimi bir psikolog. Seanslar boyunca danışanını gerçekten anlamaya yönelik bir yaklaşım sergiliyor ve her detayı özenle değerlendiriyor. Çözüm odaklı ve içten tavrı, kendimi rahat hissetmemi sağladı. Seanslarda yalnızca dinlenmekle kalmadım, aynı zamanda yeni bakış açıları kazandım ve sorunlara karşı daha yapıcı çözümler geliştirdim. Her görüşmeden sonra kendimi daha güçlü ve motive hissettim. Empati yeteneği ve rehberliği sayesinde hem kişisel gelişimimde hem de günlük hayatımda büyük bir fark yarattığını söyleyebilirim. Psikolojik destek arayan herkese kesinlikle tavsiye ederim.
me...ş
Profesyonel bir terapist daha öncede terapi almıştım. İlgili ve nazik. Tekrar seans yapmaya başladık çift terapisi alıyoruz.Tavsiye ederim.
Psikolog Mina Hanim'la deprem sonrasi travma terapisi icin tek bir gorusme sonucu oldukca basarili sonuc aldim.
di...m
Kendisi işine çok hakim.Yaşadığım sıkıntılı dönemime daha sağlıklı bakabilmem için çok yardımı oldu görüşmemizin. Yaklaşımı samimiyeti çok iyi. Kesinlikle tavsiye ederim.
f.....
Mina hanımdan online terapi aldım. Kesinlikle çok memnunum. Çok kolay iletişim kurabildim. Kaygı düzeyim yüksekti ve değersizlik hissim vardı. Terapilerin sonunda bambaşka bir ben oldum. İyi ki yollarımız kesişmiş kendisiyle...çok başarılı. Kesinlikle tavsiye ederim.
d....e
Mina hanımın titizliği ve profesyonelliği kendimi farklı bir bakış açısıyla daha iyi anlayabilmem konusunda bana oldukça fayda sağladı.
Travma çalışması yaptık. Çok ilgili ve konusuna hakimdi. Çok memnun kaldım . Seanslarımız devam ediyor.
Mina Ülgen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mina Ülgen, Psikoloji. Size Mina Ülgen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Yetişkin Terapisi, EMDR Terapi, Ergen Terapisi, Moxo Dikkat Ölçme Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri.
Mina Ülgen adresi nerede?Mina Ülgen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mina Ülgen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mina Ülgen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mina Ülgen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mina Ülgen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Mina Ülgen hangi dilleri konuşuyor?Mina Ülgen ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Mina Ülgen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mina Ülgen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mina Ülgen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mina Ülgen hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Mina Ülgen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar