Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Rahim Biyopsisi(Endometrial Biyopsi)
Rahim Filmi
Sezeryan Doğum
v....v
Mine hocama tavsiye üzerine gitmiştim 2 aylık hamileyken. Süreç hakkında hep bilgilendirmesi, her zaman yanimizda olması, endiselerimizi rahatlatmasi,...sayesinde çok güzel bı hamilelik ve doğum geçirdim. Bir telefon uzagimizda olması özellikle son aylarda bizim için çok kiymetliydi. Ben vajinal doğumdan vazgeçmek üzereyken rahatlatıp hadi demesiyle normal doğum oldu. Her şey için çok minnettariz. İyi ki varsınız
ey...g
Mine Hocamla doğum sürecinde tanıştım. Hamilelik sürecimde gerek kontrollerde gerek bilgi ve tecrübelerini aktarım noktasında bana çok yardımcı oldu. Tüm süreç boyunca hastalarını motive etmesi herhangi bir sıkıntıda soğukkanlılıkla süreci takip ve tedavi etmesi çok iyiydi. Ama en önemlisi ise benim için doğum sırasında oldukça teknik ve noktasal yönlendirmelerle süreci en ağrısız şekilde bitirmesiydi. İyiki Mine Hocamla bu süreci yaşamışım. Gönülden tavsiye edilir.
Mine hocamla harika bir 9 ay geçirdik kendisi sakin, konuşkan, neşeli harika bir doktor.sezeryan doğum yaptım ve neredeyse hiç dikiş izim yok kendisini çok seviyorm
k.....
Canım hocam:) iyiki iyiki ve sonsuz kere iyiki dediğim noktamsınız. İkiz haberini verdiğiniz andan sürecimizin sonuna kadar bir doktordan daha fazlası oldunuz bizim için. Güleryüzünüz ile olumsuz olan durumlarımızı bile pozitif bir şekilde atlattık. İnci ve Aslan çok şanslı ellerinize doğduğu içinnnn:)
Hastaları ile bağı muhteşem olan işinde çok çok iyi bir doktor.dogum.surecimi mükemmel yönetti.
ya...n
İşinde o kadar özenli ve titiz ki kazandğı parayı kuruşuna kadar hak eden güzeller güzeli Mine hocam. Çok pimpirkli kandan, iğneden aklı çıkan her defasnda psikolojik olarak etkilenip tansiyonu düşen bir insanım ama insanlık için basit benim için çok büyük bir olay olan sezaryen fikrini kendime kabul ettrmek çok zor olmadı çünkü Mine hocam yanımdaydı her türlü ihtimali düşünr her önlemi alır kendimi onun ellerine bırakırm işin içinde o varsa bana hiç birşey olmaz dedm ve öylede oldu başka bir doktorda mümkn değil doğuramazdm Çünkü normal doğum istiyordum kendimi hazırlamıştm ama bebeğm sezeryanla gelmeyi tercih etti Zaten ben normal doğum istiyorum dediğmde nasıl istersen öyle olacak yanindaym demesi bile beni en basinda güvende hissetirmişti İşinde başarılı oluşnun dışında o kadar tatlı pozitif ve cana yakındır ki o, ne derdiniz varsa tüm derdinize derman olur. Canim Mine hocam yolunuz hep açık olsun ayağınıza taş değmesin hayatınız boyunca hep iyi insanlara ve iyiliklere denk gelin.
ra...k
Mine Hocamın samimiyeti ilgisiyle çok güzel bir doğum gerçekleştirdim. Kendisi çok ilgili ve samimi bir kişi
ne...k
Doğum süreciyle ilgili ne olcak gibi kaygılarım varken Mine hocam karşıma çıktı. İyiki de çıktı sizi ve sizin isteklerinizi ön planda tutan bu süreçte olacakları her seferinde detaylı şekilde size açıklayan, sizi dinleyen sabırla anlayışla karşılayan birisi. Güler yüzüyle tatlı diliyle özellikle de üst düzey bilgileriyle gördüğüm ve tandığım en iyi doktor diyebilirim. Her zaman ilk tercih edeceğim doktorum. Sizi çok seviyoruz hocam iyiki varsınız..
e....ı
Mine hocam gebelik sürecimde samimiyeti ve güler yüzü ile beni hep rahatlattı. 34 hafta da suyumun bitmesi sebebi ile 11 gün kadar hastanede yattım ve 36.hafta da bebeği almaya karar verdik bu süreçte pozitif enerjisi ile hep yanımda oldu. tüm gebeler de bana katılacaktır ki bu süreçte bazen bir tatlı söz pozitif bir cümle bile çok önemli oluyor.
t.....
Canım Mine hocam, o kadar tatlı, o kadar pozitif ki düşündüğü tek şey siz ve sizin ne istediğiniz. Pcos olduğum için doktorların hep genel geçer konuşmalarından bıktığım ve artık sorularıma yanıt bulabileceğim bir doktor ararken araştırmalarım sonucunda Mine hocamı buldum. Bir de bu doktoru deneyeyim diyerek ilk randevumu aldım. İlk randevudan itibaren o kadar konuşkan, güler yüzlü ve pozitifti ki bütün sorularıma çok güze açıklayıcı cevaplar verdi. Karşılaştığım ilk andan yaptığı şakalarla beni çok rahatlattı. Herkesin nefret ettiği o masaya yatmak artık kötü gelmiyordu çünkü sohbet ederek gülerek ilerliyordu herşey. Sizin için en doğru olan neyse herşeyi o şekilde planlıyor Mine hocam. Yıllardır gitmediğim doktor kalmadı, Mine hocam gibi bir doktora denk gelmedim. Yolum kesiştiği için çok mutluyum. Hamilelik sürecimi sağlıcakla en güzel şekilde geçirmek için el ele verdik. İnşaAllah hayırlısı ile süreci tamamlamak da nasip olur. :)
Mine Gültekin Çalık isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mine Gültekin Çalık, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Mine Gültekin Çalık tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Histerosalpingografi (HSG), Rahim Filmi, Sezeryan Doğum, Normal (Vajinal) Doğum, Doğum Kontrol, Laparoskopi, Aşılama Yöntemi, Dilatasyon Ve Kürtaj.
Mine Gültekin Çalık adresi nerede?Mine Gültekin Çalık şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kalaba Mahallesi 30. Sokak No:5 Keçiören
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mine Gültekin Çalık isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mine Gültekin Çalık online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mine Gültekin Çalık isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mine Gültekin Çalık, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mine Gültekin Çalık isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mine Gültekin Çalık bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mine Gültekin Çalık ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mine Gültekin Çalık hakkında ne düşünüyor?Toplam 89 hasta / danışan, Mine Gültekin Çalık hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mamak Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Gölbaşı Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Muğla Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Polatlı Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (6)Keçiören bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Keçiören bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Keçiören bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Keçiören bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Keçiören bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Keçiören bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Keçiören bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Keçiören bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Keçiören bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Keçiören bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Keçiören bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Keçiören bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Keçiören bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Keçiören bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Keçiören bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları