Histerosalpingografi (HSG)
Rahim Filmi
Sezeryan Doğum
eg...
Mine Hocam
Sizi kelimelere sığdıramam ne anlatsam ne söylesem bilemiyorum biz sizinle ilk 2019 yılında tanıştık ve iki çocuğumu ilk önce allahın sonra sizin takip ve bilgilendirmeniz sayesinde kucağıma sağlıkla aldım o kadar çok ilgilendiniz ki eskişehirde kimsemiz yoktu resmen sizin yanınızda kendimi güvende hissediyordum ben coronadan dolayı annemler gelemezse eğer nasıl olacak demiştim çok tedirgindim çünkü erken doğum riskim vardı bana burada biz varız hiç merak etme demiştiniz herseyini yaparız demiştiniz size kendimi ve evlatlarımı gözü kapalı emanet edebilirim ne bir başka doktor ne bir başkası ne olursa olsun sevgi dolu ve güler yüzünüzü hiç unutmayacağım benim için çok değerlisiniz İyiki Varsınız
a....k
Hamileliğimim başından beri Mine hanıma gidiyorum. Her soruya cevap veriyor detaylı bir şekilde hem bebeğimi hem beni muaneye ediyor
Hamileliğimim en güzel dakikalarını yanında geçiyorum bol bol bebeğimi gösteriyor anlatıyor bilgilendiriyor. Dokktoruma çok güveniyorum en önemlisi de onun verdiği rahatlık. Emekleri için teşekkür ederim.
me...
Öncelikle Mine hocama doğum süreci boyunca gerekli ilgi ve alakayı gösterdiği için çok teşekkür ederim. Bizler hamilelik sürecinde okadar hassas ve araştırmacı oluyoruz ki, hem güven de olmak hemde iyi yönlendirmek istiyoruz. ben 4 kere doktor değiştirdim. Bu süreçte güven duyduğum tek hekim Mine hanım oldu. Doğum da ve sonrasında hep ilgili ve güler yüzlü oldu.
Tek kelimeyle harika bir doktor yılların tecrübesi, anlayışı, hastasına olan saygısı. Mine hanıma geldikten sonra asla başka doktora gitmek istemeyeceksiniz. Sorduğum her soruya kendinden emin ve sakinleştirici bir tavırla cevap verdi. Normal doğum istiyorum diye saatlerce benimle ilgilendi doğumumda, asla iri vs demedi (4300dü) şartlarım uygun olduğu için yanımda oldu ona minnettarım herkese mine hanımı tavsiye ediyorum çevremde. Gidin gönderin öyle bir doktor:))
bu...c
doğum kontrol yöntemi için başvurduğum Mine hanım ultrason sonrası yumurtalık rezervimin düşük olduğunu iletip çocuk istiyorsan hemen evlen doğur şeklinde yorum yaptı.Beklentimin ne olduğunu, süreci nasıl yönetebileceğimi hiç iletmedi.Hastanede randevular asla zamanında alınmıyor zaten hep sarkma var ama beklemediğim bir durumla karşılaştıktan sonra asla empati yapmayıp,seçenekler hakkında bilgilendirmeden çocuk doğur dedi.Tüp bebek veya yumurta dondurma işlemini bile ben sordum fakat bilgi için tüp bebek merkeziyle görüşmemi söyleyip geçiştirdi.
se...l
Kendisi dört dörtlük bir doktor ona minnettarım normal doğumda moral motivasyon sağladı beni yüreklendirdi güven ve cesaret verdi hamilelik sürecinde de çok ilgili idi detaylı incelemelerde bulundu ve profesyonel yaklaşımı ile kendisine hayran bırakti doğru doktoru bulduğum için sansli hissediyorum iyi ki varsın canım doktorum.:)
gü...e
Mine hocam alanında uzman tecrübeli ve güven veren mükemmel bir doktor olduğu gibi insanlığı ile de mükemmel biri hasta psikolojisinden çok iyi anlıyor, gönül rahatlığı ile Mine hocayı tercih edebilirsiniz. Kendisini tanıdığım için çok şanslı hissediyorum. Doğum yaptığım 37.hafta boyunca ve doğum sonrasında da bizimleydi ve bizi çok rahatlattı. İyi ki varsınız sonsuz teşekkürler
nu...n
Gebelik öncesinde tanıştım doktorumla şuan gebeyim ve gönül rahatlığıyla gidiyorum hastaneye. Güleryüzü insancıl yaklaşımı detaylı açıklamalarıyla gerçek bir doktor olduğunu düşünüyorum. Umarım sürecimizi sağlıkla tamamlarız. İyi ki tercih etmişim dediğim doktor oldu şuan da kendisi. Bir başka doktora gitme gereği hiç duymadığım Mine hanım her şeyiyle yetiyor diye düşünüyorum. Sevgiler
be...a
Hamilelik döneminde tanıştım Dr hanımla. İyi ki yolum kesişti. Tek kelimeyle müthiş bir doktor. Tereddüt etmeden gidin. Her sorunuzu çekinmeden sorabilirsiniz. Gerçi siz sormadan her şeyi detaylı sakin bi şekilde açıklıyor. Ve en önemlisi her an ulaşabiliyorsunuz.
gi...z
Mine Hanım daha odaya girer girmez insana güven veren bir hekim. 2 defa düşük yaptıktan sonra 3. Gebeliğimde kendisiyle tanıştım. Muayenenin profesyonelliğinin yanında şekillerle çizimlerle herkesin anlayabileceği şekilde geçireceğim süreci anlatması çok hoşuma gitti. Söylemi net, kendisi net size güç veren bir kadın. Gebelik takibim devam ediyor. Tavsiye etmek haddim değil ama memnuniyetimi belirtmek istedim.
Mine İnan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mine İnan, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Mine İnan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Rahim Filmi, Histerosalpingografi (HSG), Sezeryan Doğum.
Mine İnan adresi nerede?Mine İnan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hoşnudiye Mah. Acıbadem Sok. No.19 Tepebaşı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mine İnan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mine İnan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mine İnan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mine İnan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mine İnan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mine İnan hakkında ne düşünüyor?Toplam 40 hasta / danışan, Mine İnan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tepebaşı bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tepebaşı bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tepebaşı bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tepebaşı bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tepebaşı bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tepebaşı bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tepebaşı bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tepebaşı bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tepebaşı bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tepebaşı bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tepebaşı bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tepebaşı bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tepebaşı bölgesinde Fiba Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tepebaşı bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tepebaşı bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tepebaşı bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tepebaşı bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Tepebaşı bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları