Ağaççılar Köyü Mevkii Kalıcı Konutlar, Bolu
mi...r
BEN ŞAHSIM VE EŞİM ADINA DR HANIMA ÇOK TEŞEKKÜR EDER SAYGILAIMI SUNARIM DR HANIMIN BANA VE EŞİMEUYGULADIĞI TEDAVİDEN ÇOK MEMNUN KALDIM VE EŞİM SAĞLIĞINA KAVUŞTUĞU İÇİN KENDİLERİNE ŞÜKRANLRIMI SUNAR HAYATIDA SAĞLIK MUTLULUK DOLU YILLAR MESLEĞİNDEDE ÜSTÜN BAŞARILAR DİLETRİM .DUYDUMKİ DR HANIMINTAYİNİ ÇIKMIŞ ÇOK ÜZÜLDÜM. EŞİMİN TEDAVİSİ DEVAM EDİYOR DR HANIM GİBİ HASATALARINA ANLAYIŞLI SEVECEN YAKLAŞAN BİRİSİ OLURMU DR HANIMA TEDAVİ OLUP VE TEDAVİLRİ SÜREN HASTALAR DOKTORLARININ GİTTİĞİNİ DUYUNCA EMİNİM ÇOK ÜZÜLECEKLERDİR.ŞAHSIM ADINA EŞİMİ SAĞLIĞINA KAVUŞTURDUĞU İÇİN DR HANIMA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH KENDİLERİNDEN RAZI OLSUN DİYORUM.
Mine Öztürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mine Öztürk, Psikiyatri.
Mine Öztürk adresi nerede?Mine Öztürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ağaççılar Köyü Mevkii Kalıcı Konutlar Bolu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mine Öztürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mine Öztürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mine Öztürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mine Öztürk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mine Öztürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mine Öztürk hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Mine Öztürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.