Online Diyet
Mücahitler Mahallesi ,52078 Sokak Okan Towers kat: 22 ofis 255, Şehitkamil, Gaziantep
Diyetisyen Randevusu
Gebelik Diyeti
Gezegen Diyeti
Gluten İntoleransında Beslenme
Diyetisyen Mine Sürücü Kliniği
Gıda İntolerans Testi (Pinner Test)
Gıda İntoleransı Tedavisi
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
İştah Yönetimi ve Kilo Kontrolü
Görüşler içerisinde ara
kü...i
Kocası yemek seçen kadınlar iyi bilir diyet yapmak eziyettirz. İnsana irade savaşı verdirir zaten az yiyorsunuz diyet psikolojisi bir de iradenizle ve yoğunluğunuzla savaşırsınız ayrı yemek hazırlamak sürekli salatalık kemirmek o hamurişi yerken iradeni korumak , karşında çikolata yerken tarçınlı elma yemek insana çok zor gelir ve asla sürdürülebilir olmaz. Bu yüzden bu diyet bana o kadar iyi geldi ki her şeyden yiyebiliyor olmak menüyü kısıtlamamak 6 aylık bebeğim ile ayrı yemek yapma ile uğraşmamak.. İyi ki Mine Hanım ile karşılaştım kendi çabalarım ile 1 ayda 2 kg verirken başlayalı tam 18 gün oldu ve ben 3 kg verdim. Emziren anne , haşimato tiroide rağmen. Sürdürülebilir diyet için doğru yerdesiniz
b....k
Mine hanımdan online görüşme yapıyoruz. Haftalık listeler gayet doyurucu ve herhangi bir program da önceden haber verince de ona göre ayarlama yapıyor. Daha yolum uzun ama ilk haftadan itibaren kilo vermeye başladım. Ayrıca evdeki malzemelerle veya dışarıda sıkıntıya düşmeden bu diyeti yapabilmek işi kolaylaştırıyor. Kendisine başarılar diliyorum.
Mine hanıma bir arkadaşım tavsiyesiyle gittim. 1 ayda 6.5 kg verdim hem de pizza, börek, gözleme yiyerek. Evde ekstra kendime yemek hazırlamak zorunda kalmıyorum evde ne pişerse onu yiyorum. Ramazanda iftardan sonra sütlü veya şerbetli tatlılar yiyerek kilo veriyorum.
s....
Aarkadasımın yönlendirmesiyle basladım.once ödem falan gittigi icin 1. Haftadan 3 kg gitti. Arkadaslarımın“bu nasıl diyet menüsü” dedikleri bi listeyle bu kadar verdim.menümde nutella falan vardı kahvaltıda sonra normale döndü olay ve haftada 1-1,5 kg vermeye basladım. Yabas verdigim icin kalıcı olacagına inanıyorum o hızlı detokslarla haftada 7 kg verip hemen geri almıyorsunuz onlar cok sağlıksız. diyet kurallarını ogrendiginiz icin misafirlige gittinizde ne kadar yemeniz gerektiğini anlıyorsunuz ve ona göre porsiyonlarınızı kendiniz ayarlıyorsunuz.uyamadıgım zaman bile porsiyonlara dikkat ederel kilo verdim. Daha once 2 kere diyetisyene gitmistim ama sıkılıp bırakmıştım mine hanımla 1,5 Ayım doldu,3 e doğru ilerliyoruz.6haftada 7 kg verdim.Daha vermek gereken 20 kg daha var. Sporla desteklersem süreç hızlanacak. Ramazanda her gün tatlı yiyerek zayıflamaya devam ediyorum. sadece sunu elestirebilirim bazen mesajlara geç dönüsler oluyor onun dısında memnunum.
bü...a
Hayatımda ilk defa diyet yapıyorum ve inanılmaz derecede tatlı bağımlısıyım iki haftada 8 cm inceldim ve dört kg verdim listeler öyle güzel hazırlanıyor ki yasak yok sadece denge var denge oluncada sürdürülebilir oluyor haliyle. Diyet demeyelim de dengeli beslenmeyi öğrenmek diyelim tatlımı da yedim ekmeğimi de ama kilomu da verdim hedefime ulaşana kadar mine hocamla devam..
ed....
Mine hanımla başlayalı 2 hafta oldu bu süreçte çokta zorlanmadan 5 kilo verdim ve göründüğümden daha zayıf duruyorum evde ne varsa ne pişiyorsa ayrı menüler hazırlamadan devam ediyorum.Mine Hanım çok tatlı dilli insanı çok motive ediyor sayesinde diyet yapmak çileye dönüşmeden eğlenceli bir şekilde sürüyor daha 1 buçuk ayımız var istediğim kiloya ineceğime inanıyorum.
en...h
Herşeyi yiyebildiğim bir diyet oldu. Fast Food , tatlı vs hepsini yedim. Buna rağmen kilo da verdim Elhamdülillah.
k....ü
mine hocam mükemmel ramazan da kilo alan bı insandım sayesinde bu ramazan almiyorum yiyerek kilo veriyorum
Hiç aç kalmadan herşeyi yiyerek zayıflayabildigim tek diyet mine hanım sayesinde gercekleşiyor açlık krizlerim bitmeye başladı bile şimdi daha bir hafta oldum ama gayet iyi gidiyor ben zayıflayabilicegime sizin sayenizde inanıyorum siz harikasınız
e....s
Uzun zamandır kilo vermek istiyorum fakat gerekli motivasyonu bulamıyordum ta ki Mine hanımla tanışana kadar.Başlayalı 1 hafta oldu fakat çok iyi sonuçlar almaya başladım,kendisinin ilgisi ve motivasyonu ile ideal kiloma ulaşacağıma eminim
Mine Sürücü isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mine Sürücü, Diyetisyen. Size Mine Sürücü tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Alkali Diyet, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Gıda İntolerans Testi (Pinner Test), Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Yeme Bozukluklarına Yönelik Beslenme Programları, Kilo Verme Diyetleri, Obezite, Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü.
Mine Sürücü adresi nerede?Mine Sürücü şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mücahitler Mahallesi ,52078 Sokak Okan Towers kat: 22 ofis 255 Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mine Sürücü isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Mine Sürücü uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Mine Sürücü isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mine Sürücü, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Mine Sürücü isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mine Sürücü tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mine Sürücü hakkında ne düşünüyor?Toplam 224 hasta / danışan, Mine Sürücü hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mine Sürücü hangi sigortaları kabul ediyor?Mine Sürücü tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Gaziantep Diyabet (Şeker Hastalığı)
Gaziantep İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
Gaziantep Anoreksiya ve Bulimia Hastalarında Beslenme
Gaziantep Non-Çölyak Glüten Hassasiyeti
Gaziantep İrritabl Bağırsak Sendromu
Gaziantep Yeni Doğan Metabolik Hastalık
Gaziantep Saman Nezlesi (Alerjik Rinit)
Daha fazla (15)Gaziantep bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Gaziantep bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Gaziantep bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Gaziantep bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Gaziantep bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Gaziantep bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Gaziantep bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Gaziantep bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Diyetisyenler