Gaziantep, Gaziantep
Dyt. Mine Sürücü
ay...e
Mine hanımla rastlantı eseri karşılaştım. Hemen bütün sayfayı incelemeye aldım. Sonrasında tekrar kilo verebilmek adına kendimde güç bulup başlamaya karar verdim. Iyi ki tanıdım diyorum. Cok guzel bir enerjisi var . Çok güzel sonuçlar alacağımıza eminim.
si...m
Benim canım Diyetisyenim
kilo verme sürecimde herzaman yanımda ve herzaman destek olman çok çok değerli. Motivasyonun paha biçilemez.
Kimse bu beslenmeyle kilo verilemez demesin bal gibi de verilir herşeye harfiyen uyarsa ölçülerin üstüne çıkmazsa hem kilo da verir hemde keyifli bir süreç geçirir. İyiki yolum sana düştü ideal kilomgelene kadar tam gaz devam.
İyiki varsın
bu...n
Mine hanımla 2.haftamıza girdik. İlk hafta da 3kg gitti. 55i görene kadar devam. Mine hanım ilgili, samimi ve motive ediciydi. Diyet konusunda da öyle zorlayıcı bir haftamız da geçmedi. Yeteri kadar yiyerek 3kg verdik darısı diğer kilolarıma inşallah.İyi ki Mine hanımcım
ya...n
Mine hanımcığımla tanışalı 1 hafta oldu daha ama ben görüşümü yazmak istedim çünkü 1 hafta da 2 kilo verdim ve gözle görülür incelmem oldu listeler gayet doyurucu ve masrafsız çok hoşuma gitti üstelik emziren bir anneyim daha önümüzde yolumuz var çok heyecanlıyım hem diyettistenime hemde kendime güveniyorum çok kolay bu kiloları vereceğim
r....e
Diyetisyenle kilo vermeye inanmayanlardandim mine hanımın ilgilisi motivasyonu sayesinde inandım önce ona inanmakla başladım sonra kendime inandım sürecimiz iki hafta oldu birinci haftamda 3.5 kilo vererek başladım aç kalmadım istediğim şeyler listeme eklendi motivasyonum yüksekti her zaman yazdığımda cevap verirdi mine hanımla konuşmak yazdığı mesajlara eşlik etmek bile benim kendime olan inancımı yerine getirdi biliyorum ki bu süreçte böyle devam edecek insallah isini hakkıyla yapan başarılı diyetiysen
Mine hocamla 1aylık bir sürecimiz bitti ve kendisi çok ilgili sevecen açıklayıcı bir insan. Benim kaçamaklarımla bu bir ayda 4,5 kilo net verdim eğer fazla kaçamak yapmadaydım eminim çok daha iyi sonuçlar alacaktım ama olsun biz hocamla uzun bir yolculuğa çıktık daha güzel zamanlarımız çok daha iyi kilolar vereceğim eskisi kadar artık midem de şişkinlik vücudumda ağırlık hissetmiyorum daha sağlıklı ve daha hafif besleniyorum ve gerçekten doyuyorum eskisi gibi yemeğe çok düşmüyorum ve bu mine hocam sayesin de ben çok memnunum işini hakkıyla yapıyor ve gerçekten mükemmel bir insanhocam iyiki yollarımız kesişmiş
k.....
Bire bir ilgilenen.sorduğum her soruya detaylıca cevaplayan,en önemli motive eden.Asla aç uyumayacağınız,lezzetsiz yemek yemeyeceğiniz diyet listeleri.Yiyeyerek zayıflamak dedikleri bu.Mine sürücü
me...n
Mine hanım çok tatlı ve kibar biri. Gerçekten çok ilgili. Her zaman mesajlarıma anında dönüş sağlıyor .. insana güven veriyor herşeyden dolu dolu yiyerek tıka basa doyarak zayıflıyorum en güzelide bu .. Onunla sağlam ve emin adımlarla yürüyoruz. İyiki tanımışım sizi Mine hocam herkese tavsiye ediyorummmm
kü...l
Fazla kilolarımdan dolayı Mine hanımla görüştüm. Çok ilgili ve bilgili. Motivasyon da sağlıyor. Takip ediyor. Kilo kaybım henuz istediğim gibi olmadı daha yeni başladık. Ama simdiden inceldim.
d.....
Bana desteği sayesinde kilolarımdan kolayca kurtulacağıma eminim. Bilgisi ve listeleri doğrultusunda bana ışık oluyor. Hastalıklarıma rağmen onun yazdığı listeler sayesinde kolayca kilo vermeye başladım. Çok memnunum ve çok çok mutluyum ediyorum. İyiki varsın canım diyetisyenim. İyiki karşıma çıkmıssın
Mine Sürücü Yıldırım isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mine Sürücü Yıldırım, Diyetisyen. Size Mine Sürücü Yıldırım tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık.
Mine Sürücü Yıldırım adresi nerede?Mine Sürücü Yıldırım şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gaziantep Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mine Sürücü Yıldırım isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Mine Sürücü Yıldırım uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Mine Sürücü Yıldırım isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mine Sürücü Yıldırım, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Mine Sürücü Yıldırım isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mine Sürücü Yıldırım tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mine Sürücü Yıldırım hakkında ne düşünüyor?Toplam 176 hasta / danışan, Mine Sürücü Yıldırım hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mine Sürücü Yıldırım hangi sigortaları kabul ediyor?Mine Sürücü Yıldırım tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Gaziantep bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Gaziantep bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Gaziantep bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Gaziantep bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Gaziantep bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Gaziantep bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Gaziantep bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Gaziantep bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Diyetisyenler