Çağış Yerleşkesi Bigadiç Yolu Üzeri 17 Km, Bigadiç , Balıkesir
Doğum tarihi: 09.09.1980
Doğum yeri: Balıkesir
İş adresi: Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum AD
Öğrenim durumu:
Lisans ve yüksek lisans eğitimi: Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi (Dönem Üçüncüsü) 1998-2004, Ankara.
Tıpta uzmanlık (Doktora): Dr. Zekai Tahir Burak Kadın Hastalıkları ve Doğum Eğitim Araştırma Hastanesi, 2004-2009, Ankara.
Uzmanlık (mecburi hizmet): Dursunbey Devlet Hastanesi, Mart 2010-Ocak 2013
Dr. Öğretim Üyesi: Balikesir Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı. Ocak 2013-Şubat 2017.
Doçentlik: Balikesir Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Şubat 2017-2022
Profesörlük: Balikesir Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Şubat 2022-…..
Üremeye Yardımcı Tedavi Klinik Uygulamaları Eğitim Sertifikası (Tüp Bebek Uzmanı): Şubat 2020.
İdari Görev: Başhekim Yardımcılığı: Kasım 2020-Ocak 2023
Tıp Fakültesi Dekan (vekalet): Ocak 2023-Haziran 2023
Doktora Tez konusu: Deneysel olarak oluşturulan rat endometriosis modelinde TNF alfa inhibitörlerinin endometriosisteki etkisinin histopatolojik ve immünhistokimyasal olarak değerlendirilmesi. Tez danışmanı: Prof. Dr. Sertaç Batıoğlu
Yurt dışı yayınlar: 40 ın üzerinde SCI kapsamındaki dergilerde yabancı yayın.
Türkçe Yayınlar: 15 türkçe makale.
Bildiriler: 10 yurt dışı; 20 Yurt içi bildiri.
Atıflar: 300 üzerinde SCI kapsamındaki dergilerde yapılan atıf
Bilimsel projeler: 1 adet tamamlanmış TÜBİTAK projesi, 10 adet tamamlanmış BAP projesi.
Bilimsel Üyelik: Türk Jinekoloji ve Obstetri Derneği Balıkesir Şube Başkanı.
a....a
Mine hocamla hamilelik öncesi süreçte tanışmıştık gerekli bütün kontrollerim özenle yapıldı hsg çekimimi de bizzat kendisi yapmıştı. Sonrasında bir sağlık sorunumuz olmadığını süreci akışına bırakıp stres yapmamız gerektiğini söyledi. Çok şükür ki şimdide hamilelik sürecimde mine hocamla devam ediyoruz her anımızda yanımızda olarak bizi her zaman motive ederek daha rahat bir süreç geçirmemizi sağlıyor.
ay...r
Pozitif enerjisi ve güler yüzü ile her randevuya rahat bi şekilde gitmemi sağlayan Mine hocam iyiki varsınız. İlgisi ve hastasının moralini bozmayan aklınızdaki herşeyi çok rahat bir şekilde sorabileceğiniz bir doktor tavsiye ederim. 42 yaşında riskli bi hamilelik yaşadığımdan yaptığımız araştırmalarda yolumuz iyiki size çıkmış.Bebeğimizi kucağımıza almak için gün sayıyoruz
k....k
Kıymetli hocama kist şikayetiyle danıştım, süreci ve karşılaşabileceklerimi detaylarıyla anlattı, önerisi üzerine kistektomi ve tüp kontrol operasyonlarımı gerçekleştirdik, ameliyat sonrasında taburcu olana kadar ilgisini ve alakasını eksik etmedi, ne zaman ihtiyacım olsa elinden gelen desteği verdi, yıllar önce aynı ameliyatı olmuştum, ancak bu defa bir kistimin daha fazla zorluk çıkarmasına rağmen taburcu ve iyileşme sürecim beklediğimden çok daha kısa sürdü, kıymetli hocamın eline yüreğine sağlık, desteğinin karşılığını asla ödeyemem, alanında çok büyük bir üstad, saygılarımı sunarım.
y....s
Mine hocamla tavsiye üzerine tanıştık ve şimdiye kadar tanıdığım alanında en başarılı doktor 9 ay boyunca en güzel ve en özel yolculuğumda bana güler yüzüyle,ilgisiyle çok rahat bir hamilelik süreci yaşattı ve beni çok rahat bir şekilde normal doğuma hazırladı hocama ne kadar teşekkür etsem az. Herkese de kesinlikle tavsiye ediyorum.
s ...a
Mine hocamla gebeliğimde toxoplasma çıkması sonrası, riskli gebelik sürecinde bir araya geldik. Bazı doktorlar riskli gebelik kabul etmiyorum, dese de, Mine hocam özveriyle sürecimizi takip etti. Bu süreçte bizi oldukça şeffaf bir şekilde aydınlattı ve rahatlattı, onun sayesinde amniyosentez yaptırmaya karar verdik ve amniyosentez işlemimizi de başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. Amniyosentezin korkulacak bir işlem olduğunu düşünmüyorum su anda. Ardından gebeliğimizde birkaç risk daha olabileceğini gördük ama mine hocam bize çok güzel rehberlik etti ve bu zor süreci en az stresle geçirmemize vesile oldu. Şimdi hamileliğimin son günlerinde ulaşım olarak oldukça pratik bir yerde olan kliniğine Nst’ye girmek ve son takipler için sık sık gidiyorum, güler yüzlü hocam ve çözümcü ekibiyle son günlerimde çok rahat ve güvende geçiyor. Mine hocamın Balıkesir’de olması Balıkesir halkı için büyük bir şans, kesinlikle tavsiye ederim.
b....ü
Mine hoca alanında iyi hemde çok iyi bir profesör Hamilelik sürecimde güleryüzüyle hep yanımdaydı gece gündüz her soruma cevap verdi bu süreci sayesinde stressiz ve çok güzel atlattım. Sezeryan doğum yapmama rağmen çok çabukça ayaklandım bu da Mine hocanın sihirli ellerinle sırrıydı bence ! Başarılarının devamını diliyorum .
f.....
Doktoruma, bir tanıdığımın önerisi üzerine ulaştım. İnfertilite (kısırlık) sorunum için başvurdum. Tedavi sürecim çok başarılı geçti. Daha önce elde edilemeyen yumurta büyüklüğü ilk aydan elde edildi ve ikinci ayda gebelik haberini aldık. Doktorumuz, alanında çok bilgili ve uzman bir doktor olarak güven veriyor. Ayrıca güler yüzü ve hastayı rahatlatma konusundaki yeteneği, olumsuz konuşmamak ve doğru yönlendirmeleri ile memnuniyetimi artırıyor. Elbette ki özellikle infertilite problemi yaşayanlara ve her türlü sağlık sorununda kendisini tereddütsüz tavsiye ederim.
k....k
Öncelikle Mine hanım alaninda çok başarılı bir doktor 9 ay boyunca hamilelik sürecinde her daim ilgilendi gece gündüz farketmeden ulasabildim kendisine her konuda yardımcı oldu çok teşekkür ederim ilgisi için.
ar...
Saolsun mine hocayla tanismamiz ataturk sehir hastanesinden sevkimizle gerceklesti allah ondan razi olsun annemin 2 senedir meshane sarkmasiyla sikayeti vardi hastane hastane geziyoduk onun sayesinde kurtulduk hem sabah hastalara bakip hem ameliyata giriyo aksamda ameliyatlarini bitirmeden gitmiyo isinde cok ozenli hastalarada cok yakin davraniyo annem cok iyi onun sayesinde cok tesekkur ederiz hocam iyki varsiniz
e....d
Romatizmal kalp kapak hastalığım yüzünden 4. Ayımda bebeğimi aldırmamı söylediler Balıkesir sınırı içinde hiçbir yerde doğum yapamazsın dendi perişan oldum psikolojik açıdan zor bir hamilelik geçiriyordum ki mine hanımla tanışana kadar güler yüzlü ve her detaya kadar ilgili bir doktor sağlıklı bir şekilde bebeğime kavuştum iyi ki varsınız mine hanım :)
Mine İslimye Taşkın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mine İslimye Taşkın, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Mine İslimye Taşkın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu.
Mine İslimye Taşkın adresi nerede?Mine İslimye Taşkın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çağış Yerleşkesi Bigadiç Yolu Üzeri 17 Km Balıkesir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mine İslimye Taşkın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mine İslimye Taşkın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mine İslimye Taşkın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mine İslimye Taşkın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mine İslimye Taşkın hangi dilleri konuşuyor?Mine İslimye Taşkın ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mine İslimye Taşkın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mine İslimye Taşkın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mine İslimye Taşkın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mine İslimye Taşkın hakkında ne düşünüyor?Toplam 34 hasta / danışan, Mine İslimye Taşkın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mine İslimye Taşkın hangi sigortaları kabul ediyor?Mine İslimye Taşkın tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Balıkesir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Balıkesir bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Şeker Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Balıkesir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Balıkesir bölgesinde Fiba Emeklilik kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları