Cinsel Terapi
MMPI
MMT
AGTE
RORSCHACH
Aktif olarak Psikyatri servisi,Palyatif servisi ve Toplum Ruh Sağlığı biriminde görev almıştır.
Aldığı eğtimler:
Rorschach Testi ( Rorschach ve Projektif Testler Derneği. Tevfika İkiz)
Kognitif ve Davranış Terapisi (KDTD, Prof. Dr. Mehmet Zihni Sungur)
4 yıldır Bilişsel Davranışçı terapist olarak görev yapmaktadır.Terapist olarak bu alanda çok fazla danışan görüp farklı hastalıklar üzerinde (OKB,panik bozukluk,depresyon,anksiyete,sosyal fobi) çalışma imkanı elde etmiştir.
Avrupa Bilişsel Davranışçı Terapi topluluğunca (EABCT) akredite edilmiş uzmanlar içinde yer almaktadır.
i̇....
Uzun süredir devam eden anksiyete ve panik atak rahatsızlığım olduğu için tanıdığımın tavsiyesi ile görüşme sağladım. Belirli bir süre devam ettik. Evlendikten sonra çalışmıyor olmam, yoğun iş temposundan dolayı şuanda boş kalmam ve eğitim hayatımı sonlandıramamamın sıkıntıya yol açtığını karar verdik. Seanslar sonrasında anksiyetemi kontrol altına almayı başardım, panik ataklarımı sonlandırdım. Şuanda seanslarımız sonlandı ama herhangi bir durum yaşadığım zaman kendisinden tavsiye alırım. Miray Hanım'ı tüm tanıdıklarıma tavsiye ediyorum. Kendisi danışanlarına çok pozitif yaklaşıyor. Çok kibar ve nazik davranıyor. Yol gösterip sorunlarıma çözüm bulmamızı istiyor. Bir dostla dertleşir gibi. Seanslardan sonra kendinizle ilgili problemleri çözmüş oluyorsunuz. Miray Hanım'ı çok çok sevdim ve memnun kaldım.
Miray Kansul isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Miray Kansul, Psikoloji. Size Miray Kansul tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Psikoloji Randevusu, Online Terapi, Normal Randevu, Cinsel Terapi, Aile Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Psikoterapi.
Miray Kansul adresi nerede?Miray Kansul şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hürriyet Mahallesi Tekirdağ Tekirdağ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Miray Kansul isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Miray Kansul online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Miray Kansul isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Miray Kansul, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Miray Kansul isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Miray Kansul bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Miray Kansul ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Miray Kansul hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Miray Kansul hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Tekirdağ Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Tekirdağ Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Tekirdağ Obsesif-Kompulsif Bozukluk
Tekirdağ Aile İçi İletişim Sorunları