Psk. Dan. Miray Mor
İstanbul, Kadıköy

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Boğaziçi Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümünden 2015 senesinde mezun oldu. İstanbul Drama Sanat Akademisinde MEB onaylı Yaratıcı Drama Eğitmen Eğitimini tamamladı. University of Pennsylvania’da Martin Seligman tarafından verilen Pozitif Psikoloji online sertifikasını aldı. Akabinde, Viktor Frankl Enstitüsü tarafından uluslararası olarak akredite olan, Varoluşçu Analiz-Logoterapi sertifika eğitimini tamamladı.

Ve son olarak Beykent Üniversitesi Klinik Psikoloji yüksek lisans programı derslerini tamamladı. ‘Yaşamın anlamı ve yeme bozukluğu davranışı’ üzerine çalıştığı tezine devam etmektedir. Psikoloji yüksek lisans süresince, Balıklı Rum Hastanesi ve çeşitli özel kliniklerde saha tecrübesi kazandı.

Hayatın başımıza gelenlerde değil de, başımıza gelenlere verdiğimiz tepkilerde gizli olduğuna inanarak; ve her bir danışanın biricik hikayelerine özgü bir psikoterapi yaklaşımı ile çalışmaktadır.

Konum: Psk. Dan. Miray Mor Diğer

Miray hanımla ilk seansında kendimi çok kötü hissediyordum uzun bir dönem kendisinden terapi aldım bana farklı bakış açılarıyla bakmami sağladı yanlışlarimi gösterdi farklı bakış açılarıyla bakmami sağladı. Kurduğu empatiler olsun güler yüzü olsun tedavi surecinde kendimi iyi hissetmemi sağladı.