Psk. Miray Temel, Yaşar Üniversitesi Psikoloji Bölümü' nden mezun olmuştur. Hakan Türkçapardan Bilişsel Davranışçı terapi eğitimi, Vahdet Görmez'den Çocuk ve Ergenlerde Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi ve Nilüfer Devecigilden Deneyimsel Oyun Terapisi eğitimlerini almıştır. Ayrıca çocuk testleri, MMPI, Denver Gelişim Testi, MOXO testlerinin eğitimlerini alıp seanslarda uygulamaktadır.
Şu anda Melnis Danışmanlık Merkezi' nde danışanlarına hizmet vermektedir.Ayrıca online olarak da danışan kabul etmektedir.

Melnis Danışmanlık
Adalet Mahallesi Manas Bulvarı Folkart Towers A Kule 19. Kat 1908 Nolu Ofis, Bayraklı

Kabul edilen yaş grubu: her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Randevu +22 daha fazla

Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Banka Havalesi

Makaleler

Randevu doğrulandı
Konum: Melnis Danışmanlık Online Danışmanlık

Miray hanımla anksiyete ve romantik ilişkiler üzerine görüşüyorum. Çok faydasını gördüm. Yaklaşımı ve kibar üslubundan çok memnunum. Kaygılarım azaldı ve farklı bir perspektif kazandım.

5 yaşında kızımın korku ve endişelerinin artması nedeniyle uzman desteği almaya karar verdik. Sürekli doktorumuzun tavsiyesi üzerine kliniğe gittik. Oyun terapisi ve yönlendirmeler sayesinde kızımın korkularıyla başa çıkabildik. Ciddi bir ilerleme kaydettik.

Telefon numarası doğrulandı

Uzmana bir arkadaşımız vasıtasıyla ulaştık. Çocuğumun öfke problemi ve aile ilişkileriyle ilgili başvurduk. Miray hanım çok iyi bir psikolog, oğlumla çok güzel bir iletişim kurdu. Oğlumun güvenini kazanarak problemin nedenlerini bulup bu konuda hem bizim hem onun empati kurup neler yapmamız gerektiği konusunda yönlendirmeler yaptı. Sürecimizi tamamladık ve ailece birbirimize karşı daha sağlıklı iletişim kuruyoruz, öfke problemimizi en aza indirdik. Çevreme tavsiye ederim.

Telefon numarası doğrulandı

Sosyal medya üzerinden uzmanım Miray Hanım'a ulaştım ve tanıştım. Panik atak ve depresyon sürecim vardı. Uzmanımdan bu konuda yardım aldım. Benimle çok ilgilendi ve bana çok iyi geldi. Panik atak tanımının daha başlangıç olduğuna karar verdik ve egzersizlerle atlatabileceğimden bahsetti. Bir rahatsızlık geçirdim ve nefes alamama, içim sıkılıyor gibi sorunlar hissediyorum. Daha sonra da kilo alımı gibi fiziksel sebeplerden dolayı dışarı çıkmama isteği, yeni biriyle tanışmak istememem, özgüven sorunu yaşıyordum. Ama evde durduğumda da nefes darlığı, yine aynı şekilde iç sıkılması sorunu yaşıyordum. Güler yüzlü ve sıcaklığı ile bana çok iyi geldi. Kendi alanında çok iyi bir uzman olduğunu düşünüyorum. Kendi çevremden birçok arkadaşıma da tavsiye de bulundum. Hayata daha olumlu bakmamı sağladı ve kesinlikle panik atak sorunum ortadan kalktı. Uzmanımdan çok memnun kaldım, kesinlikle benim hayatım üzerinde çok büyük değişiklikler oldu. Güler yüzüyle, benim de hayatıma gülücükler kattı.

Telefon numarası doğrulandı

Miray hanımla gerçekleştirdiğim seanslardan son derece memnunum ve sürecimiz devam ediyor. Depresyon ile ilgili yaşadığım zorluklar konusunda sağladığı profesyonel destek benim için çok önemliydi. Kendimi daha iyi hissetmemi sağladığını söyleyebilirim. Miray hanımı, özellikle depresyon gibi hassas konularla başa çıkmak isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim.

Konum: Melnis Danışmanlık Bireysel Terapi

Miray Hanımla lisans hayatımda tanıştık.Uzun zamandır aşamadığım sınav ve iş bulma kaygılarım hayatımı olumsuz etkilemeye başlamıştı.Kendisi ile çalışmamızın ardından artık bu süreci başarılı götürebiliyorum.Miray Hanımı kesinlikle tavsiye ediyorum!

Telefon numarası doğrulandı

Sınav kaygısı için gittim. Tavsiye üzerine danıştım. 2 seans oldu gideli. Çok değişiklik oldu bende. Süreç iyi gidiyor. Miray Hanım çok güler yüzlü. Samimiyeti beni etkiledi. Herkese tavsiye ederim. Seanslara gitmeye devam edeceğim. Ben memnunum.

L
Telefon numarası doğrulandı

Miray Hanıma bir arkadaşımın vasıtasıyla ulaştım. Kaygılarım için kendisine başvurdum. Kibar ve hoşgörülü tavırlarıyla seans süresince kendimi rahat hissetmemde yardımcı oldu. Sürecimiz devam ediyor. Süreç içerisinde daha çok yol katedeceğimize inanıyorum. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Telefon numarası doğrulandı

Miray Hanım'a bir tanıdığım aracılığıyla ulaştım. Bazı konularla ilgili oldukça kaygılıydım. Miray Hanım, çok iyi bir dinleyici ve aynı zamanda çok da ilgili olduğu için kısa sürede farkındalığımın artmasına yardımcı oldu. Şu an kendi düşüncelerimle başa çıkabiliyor ve kaygılandığım konuların üstüne gitmekten hiç çekinmiyorum. Çevremdekilere gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

Telefon numarası doğrulandı

Miray Hanım'ı tavsiye üzerine tanıdım. Kendisine anksiyete bozukluğu konusunda başvurdum ve 8 haftadır düzenli olarak terapi alıyorum. Terapilerde Miray Hanım'ın iletişiminin çok kuvvetli olduğunu fark ettim ve tavsiyeleri hep çözüm odaklı olmakta. Anksiyetem günden güne azaldığını fark ediyorum. Kendisinden çok memnunum sürecimiz 2 seans sonra tamamlanacak.