Galeri

Zirkonya Restorasyonlar
Zirkonyum Porselen Kronlar
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dt. Miray Tosun adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Miray Tosun isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Miray Tosun, Diş Hekimi. Size Miray Tosun tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Gülüş Tasarımı, Diş Eti Estetiği, Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları, Estetik Dolgu, Diş Beyazlatma, Zirkonyum Porselen Kronlar, Zirkonya Restorasyonlar.
Miray Tosun adresi nerede?Miray Tosun şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Müskebi Mahallesi Çatalçam Sok. A Blok No:1 Muğla
Adresine gitmek zorunda kalmadan Miray Tosun isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Miray Tosun online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Miray Tosun isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Miray Tosun, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Miray Tosun hangi dilleri konuşuyor?Miray Tosun ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Miray Tosun isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Miray Tosun tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Miray Tosun hangi sigortaları kabul ediyor?Miray Tosun tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.