Laminate Veneer
Komplikasyonlu Diş Çekimi
Laminate Veneer
Porselen Laminate Veneer
h....b
yırmılık dısım ıcın randevu almıstım elı cok hafıf cekıldıgını bıle anlamadm konusarak sakınlestırdı ve bılgı verdı hıc sıkıntı yasamadım cok memnun kaldım.
e....d
sakin ve cok tatli biri dıscıden korkmama ragmen severek yaptırdım tum ıslemlerımı yırmılık dısımı cektı o kadar sabırlıkı ben sakınlesene kadar bekledi ıslemlerı yapması gerekenlerı sırasıyla tek tek anlattı dısımı cektıkten sonra bıle hıcbır sıkıntı yasamadan en onemlısıde korkmadan diğer ıslemlerımıde gonul rahatlıyla yaptırdım.
gü...y
Yirmilik diş çekimim de dahil bütün korktuğum durumlarda İşinde uzman ve işlemler sırasında kendimi güvende hissettiren doktoruma çok teşekkür ederim. Kurum olarak da çok başarılılar, herkese tavsiye ediyorum.
Hasta
Güven veriyor,ilk defa dis cektirmeme ragmen asırı güvende hissettim. Her sey halledilecekmis gibi hissediyorsunuz islemler esnasında:) Tesekkürler..
l.....
I was there for regular check for the first time, after x- ray He said I needed 4 fillings then I started to see this doctor every week, so I can say that he was always so nice and friendly each time . You don’t even feel the needle! He is the best in this job .Also the dental clinic is clean and they play a song to make you more comfortable and relax, it really works!
ha...
Kızımın ön 2 dişi kırılınca iyi bir diş hekimi arayışına girdik. Tabiki estetik olması da önemliydi. Ortodontist aile dostumuzun tavsiyesi üzerine Beyaz Çizgi Diş Kliniğine geldik ve tek seansta istediğimiz sonuca ulaştık. Doktor Muhammed işini yaparken çok rahattı ve estetik dokunuşları çok iyiydi. Tabi çalışırken dinlediği müziklerde Güven duygusunu hissedince uzun zamandır araştırdığım gülüş tasarımı tedavisini Muhammed beye uygulatmak istedim. Tedaviye başladık. Her seansa güvenerek ve rahat gittim ama tabi diş acısı başka birşeye benzemiyor Tedavim hala devam ediyor. Ha bu arada eşim de başladı tedaviye. Ailecek haftanın 2 günü Beyaz Çizgideyiz Hem işinde itina, hem güleryüz hem de sağlıklı dişler ve estetik gülüşler istiyorsanız doğru adres derim… Sevgiler
c.....
İmplant, estetik dolgu ve bir kaç çürük için gittim. Kliniği hijyenik, eli hafif ve işini güzel yapan bir diş hekimi. Tedavi sonrası 8-9 ay kadar bir süreç geçti, herhangi bir sorun yaşamadım
eb...a
İmplant tedavisi yaptırıyorum yaklaşık 5 yıldır gittiğim doktordur kendisi,çok memnunum.Bugune kadar hiç bir islemimde problem yaşamadım tavsiye ettiğim herkes den çok güzel geri dönüşler aldım.
Mochament Serif isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mochament Serif, Diş Hekimi. Size Mochament Serif tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Dolgusu, Porselen Laminate Veneer, Laminate Veneer, Komplikasyonlu Diş Çekimi.
Mochament Serif adresi nerede?Mochament Serif şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Silivrikapı Mahallesi Kuvayi Milliye Caddesi No:50 Fatih
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mochament Serif isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mochament Serif online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mochament Serif isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mochament Serif, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Mochament Serif isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mochament Serif bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mochament Serif ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mochament Serif hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Mochament Serif hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mochament Serif hangi sigortaları kabul ediyor?Mochament Serif tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.