Kartaltepe mahallesi AydınYuva sok. No: 11 A blok, Daire: 2 Bakırköy/ İstanbul, İstanbul
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
Çocuklarda Astım
Çocuklarda Egzema
Mohamed Hallak Muayenehanesi
The doctor was professional, He explained the procedure and answered all our question. The place was child friendly and hygienic
Mohamed hocanın 2016 yılı Nisan ayından beri hastasıyız.Oğlum o dönemden bu yana hastası.Mohamed hoca çok değerli bizim için.Oğlum 2 yaşına yaklaşıyor.Bir kızım daha var, o da Mohamed Bey'in kontrolünde.Mohamed Bey çocuklarımın rahatsızlıklarında kimyasala bağımlı olarak ilaç vermiyor, bitkisel ilaçlar tavsiye ediyor.Akabinde gittiğimizde çocuklarla ilgilenmesi, bizi aydınlatması çok güzel. Gitmeden çocuğum hastalandığında, ateşi çıktığında vs farklı bir durumda kendisine yazmışımdır, hep geri dönmüştür.Zona dedikleri rahatsızlığımızın alerjik bir durum olduğunu Mohamed Bey bize söylemiştir. Çocuklarımın antibiyotik ilaçlara alerjileri var.Mohamed Bey ona göre takvim düzenliyor, beş yıldır doktorumuz.Mohamed Bey ile bir sıkıntı yaşamıyoruz.Covidle alakalı aşılar için de kendisine danıştım.Tavsiyelerine uyarak gidiyoruz.Oğlum doğduktan sonra 6 aylıkken karaciğer enzimlerimiz yüksekti.Her gün kan veriyorduk,Mohamed Hoca'ya da gittim.Mamayı değiştirmemiz gerektiğini söyledi.Değiştirince kan değerlerimiz düzeldi.Büyük oğlum da 15 yaşında, kendisine muayene oluyor.Sakarya'da bile birçok kişiye Mohamed Bey'i önerdik.
ü.....
Kendisinden memnun kalmıştık.Kardeşimin grip ve bronşiti için gitmiştik.İlaç önerileri olmuştu, düzenli olarak takibini yaptı ve gerekli desteği sağladı.İletişimi daha hoşgörülü, daha ince yaklaşıyor olaylara. Biz beğenmiştik doktorumuzu. Mohamed Bey'i başka hastalara da öneririz.
r.....
Ben doktor olarak kendisinden çok memnunum,koyduğu teşhisler ve verdiği ilaçlar doğrultusunda çok faydasını gördük.Benim oğlumun Pfapa sendromu vardı, çok doktora gittik.Teşhis koyulamadı. Mohamed Bey teşhis koydu.Oğlum şuan 4.5 yaşında, tüm tedavilerimizi kendisi yapıyor.Kendisi çok ilgili, gece gündüz ne zaman kendisiyle görüşsek çok iyi sonuçlar aldık.Kesinlikle herkese öneriyoruz kendisini.
l.....
Dört dörtlük bir doktordur.Biz kendisine hastanede çalışırken ulaşmıştık.İshal şikayetiyle geldik, daha sonra devamlı kendisine kontrol amaçlı geldik. Oğlum alerjik astım olmuştu.Kendisi bir dinlemede hemen teşhis etti.Sonra 1 yaşına gelmeden idrar yolu iltihabı olmuştu vücudunda. Teşhisleri hep doğru çıktı.Uyguladığı tedavilerden söylediği şekilde sonuçlar aldık.En ufak grip, faranjit durumunda toparlanacağımız güne kadar söylüyordu ve söylediği gibi oluyordu.Alerji aşılarımız ve testlerimizi de yapıyordu.Kendisi çocuklarla çok iyi iletişim kuruyor.Çok memnunuz kendisinden.
Mohamed Hallak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mohamed Hallak, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Mohamed Hallak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Esd (Sedimantasyon), Hemaferez, Normal Randevu, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, X-Ray, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması).
Mohamed Hallak adresi nerede?Mohamed Hallak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kartaltepe mahallesi AydınYuva sok. No: 11 A blok, Daire: 2 Bakırköy/ İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mohamed Hallak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mohamed Hallak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mohamed Hallak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mohamed Hallak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Mohamed Hallak hangi dilleri konuşuyor?Mohamed Hallak ile Arapça dilinde konuşabilirsiniz.
Mohamed Hallak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mohamed Hallak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mohamed Hallak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mohamed Hallak hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Mohamed Hallak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mohamed Hallak hangi sigortaları kabul ediyor?Mohamed Hallak tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla