sa...
دكتور واثق من عمله عند عملي معه في اللولاب كان واثق من عمله ولكني كنت خائفه جداً من هذه الخطوه لاني سمعت الكثير عن المشاكل التي يعانون منها النساء عند وضع اللولب ولكن كلام الدكتور ارحني كثيراً والحمدالله انا لي ٣ يوم من وضعه مع وصفه للمسكن اصبحت افضل بكثير
he...i
mekanik olarak iyi bir doktor ama beklediğim empatiyi bulamadım. Doğumum sırasında ebe hemşireyle ben odada yokmuşçasına ıkınırken başıma gelen basur durumunu gösterip konuşması, yaptığı epizyotomiyi ya da taktığı sondayı bana öncesinde bildirmemesi, sonrasında bebeğim kucağıma verildiğinde attığı dikişlerin hepsini hissedip çığlık çığlığa bağırmamı hiç kafaya takmayıp devam etmesi, hatta yarı azarlaması doğum tecrübemi ve sonraki haftalarımı negatif şekilde etkiledi. Bebeğime odaklanmak yerine bu tecrübeye ağlıyorum.
Koronavirüsten dolayı aşırı gerildiği için mi tavırları bu kadar sertti bilmiyorum ama doğumhaneden yeni çıkmışken bana “kim olsa seni sezaryen doğurturdu bu dönem” diye sert sert konuşup şükür minnet bekledi. Maskeyle doğurmuş, vücudu ve beyni çok yeni bir travma geçirmiş bir annenin ihtiyacı olan tavır bu mudur sizce.
Doğum sırasında ve sonrasında yaşadıklarıma şok sebebiyle tepki veremedim, sonra da sütüm kesilir korkusuyla yüzleşmek istemedim. Ancak şimdi yazabiliyorum ki gidecek başka hamile kadınlar bilinçli bir seçimde bulunabilsin.
Neticede kızım sağlıklı doğdu, ama sıfır riskli çok rahat bir hamilelik ve şansıma çabuk bir doğum oldu. Tıbbi açıdan başarılı bir doktor, sorun yaşatmaz sanırım ama eğer elinizden tutan bir doktor arıyorsanız doğru adres değil. Kontrol randevuma dahi gitmeyeceğim çünkü yüzünü gördüğüm an gözyaşlarına boğulmayı göze alamıyorum.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
gü...l
Prof.Dr Moşe Benhabib benim 30 yıllık doktorumdur,oğlumu ilk eline alandır.Asla yanında rahatsızlık duymayacağınız muhteşem bir jinekologdur.. .Gülden Baykal
fe...1
süper bir dr süper bır insan kendisi ile 10 yıl çaliştim bakırköy doğum evinde çaliştık kendisine saygım sevgim var ben fethi aydın
ça...ş
Moşe Bey çok babacan işinde bir numara ve gozunuz kapalı kendinizi ve bebeğinizi ve psikolojinizi emanet edebileceğiniz bir doktordur.Ben hellp sendromu geçiren bir anne adayi iken yaklasimi,yakin takibi ile beraber kendisine bir can borçluyum...
Moşe Benhabib isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Moşe Benhabib, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Moşe Benhabib adresi nerede?Moşe Benhabib şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Abdi İpekçi Cad. No:36, Şişli/İstanbul - Avrupa İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Moşe Benhabib isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Moşe Benhabib online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Moşe Benhabib isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Moşe Benhabib bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Moşe Benhabib ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Moşe Benhabib hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Moşe Benhabib hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları