Postane Mah. Yalıboyu Cad. No>:16 Tuzla, Tuzla, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

Randevu +18 daha fazla

Adenoidektomi

Bademcik Ameliyatı

Op. Dr. Muammer Doğan Muayenehanesi

Op. Dr. Muammer Doğan, kendi muayenehanesinde hizmet vermektedir.

Konum: Op. Dr. Muammer Doğan Muayenehanesi Diğer

Yazmam gereken 50 karakter var ama düşüncelerim 1 roman olur Doğru insana denk gelmek güzel Ama doğru “Doktora”denk gelmek paha biçilemez. mütevazi, çok ilgili iyi bir dinleyici işini gerçekten en iyi şekilde yapan canım doktorum.Burun estetiğimi,dudak dolgumu,botoksumu,göz altı Mezoterapime kadar yüzümü ilgilendiren bütün işlemleri ona yaptırdım insanlar gerçekten ne kadar kaliteli bir yerde yaptırmışsın doktorun kim diye soruyorlar çünkü işlemleri gerçekten çok doğal yapıyor ve ben çokkkk memnunum :)
Ve O bir akrep burcu Detaycı o yüzden Ona gitmelisiniz.
Asla reklamını yapmaz kaliteli ve vizyon sahibi tam bir melekkkkkkkkkk
Keşke doktorumu sabaha kadar övebilsem

T
Konum: Op. Dr. Muammer Doğan Muayenehanesi Kulak Burun Boğaz Randevusu

Burun ameliyatı için kendilerine tavsiye üzerine gittim. İlk dakikadan iyi bir dinleyici, çok ilgili, bilgili ve her şeyden öte iyi bir insan olduğunu anlamamak mümkün değildi. Böyle olunca da sonuçta muhteşemdi. Şunu açıkça belirteyim şu zamana kadar gittiğim doktorlar arasında açık ara en memnun kaldığım doktor kendileridir. Çalıştığı klinik ve çalışanları da çok temiz, ilgili ve güleryüzlüler. Her şey için teşekkürler elinize sağlık hocam.

Konum: Op. Dr. Muammer Doğan Muayenehanesi Kulak Burun Boğaz Randevusu

Istanbuldan Önce Hatay da görev yapıyordu. Yanlis hatirlamiyorsam bundan 4 yada 5 sene once felandi Oradayken vertigo için gitmiştim baya süredir hiç bir dokdor geçiremiyor teşhis koyamiyorken çare bulamıyorken muammer beye gitmiştik ve gerçekten ilgisi çok iyiydi. Hiç tereddüt etmeden gidebilirsiniz tavsiye ediyorum harika bir dokdor.

Konum: Op. Dr. Muammer Doğan Muayenehanesi Diğer

Doktor beye çene dolgusuna gittim hem yeteneğiyle hemde güven veren ses tonuyla beni çok rahatlattı ve kendimi güvende hissettim kendisine burdan bir kez daha teşekkür ediyorum

Z
Konum: Op. Dr. Muammer Doğan Muayenehanesi Randevu

Doktor beye dudak dolgusu için gittim ve çok memnun kaldım ellerine sağlık, çok ilgili bir doktor herkese tavsiye ederim.

Konum: Op. Dr. Muammer Doğan Muayenehanesi Randevu

Burun dolgusu için arkadaşımın tavsiyesi ile muammer beye gittim kendisini çok teşekkür ediyorum işlem hakkında çok iyi bilgiler verdi 15 dakikada burnumu istediğim gibi yaptı eli çok hafif ve çok nazik kibar bir beyfendi çok heycanlıydım doktor beyin ses tonu bile rahatlatıcıydı herkese önericem kendisine herşey için çok teşekkür ederim

Konum: Op. Dr. Muammer Doğan Muayenehanesi Randevu

Doktor beyin asistanından dolgu için randevu aldım. Randevu anından itibaren hasta olarak bana gösterdiği ilgi ve alaka çok iyiydi. Tecrübesi ve mesleğine olan saygısı da işini titizlikle yapmasından belliydi. Teşekkür ediyorum Muammer beye.

Konum: Op. Dr. Muammer Doğan Muayenehanesi Randevu

Muammer bey, nezih bir ortamda hastalarını karşılıyor. Oldukça profesyonel bir ekiple çalışıyor. Kendisinden botoks ve dolgu için randevu aldim. Yüzünüzde işlem yaparken bırakın acı hissetmeyi elini dahi hissetmiyorsunuz. Ayrıca kendisinin yaptığı dolgu ve botoks işleminden sonra başka hiçbir yere gitmeyi düşünmüyorum.

Konum: Op. Dr. Muammer Doğan Muayenehanesi Diğer

Muammer Bey son derece işinde uzman bir hekim üstelik eli çok hafif .Bana Mezoterapi ve akıllı dolgu yapıldı , işlem sırasında ağrı hissetmedim son derece konforlu bir uygulamaydı ,İşlem öncesi beni bilgilendirdi ,Başarılı doktorluğunun yanı sıra kendisi son derece kibar ve beyefendi . Ben çok
Memnun kaldım kendisine çok teşekkür ediyorum.