ha...a
Burun tıkanıklığı ve Baş ağrısı ile KBB uzmanı Dr.Muammer güneş'e gittim burunda Devisyon var dedi bundan dolayı baş ağrısı ve tıkanma olduğunu söyledi ameliyat olursam düzeleceğini söyledi bende ameliyat olmaya karar verdim fakat ameliyat olduktan sonra bende yavaş yavaş daha kötüye giden bir durum oluştu burun içinde kuruma kabuklanma baş ağrılarimda artma başladı başka bir çok KBB Dr gittim bana söyledikleri yapılan burun ameliyatında burun etlerimin neredeyse tamamen alındığını boş burun sendromu oluştuğunu bu yüzden bu sorunları yaşadığımı söylediler derdimize çare ararken daha kötü bir duruma düştük şimdi tekrar başka bir dr.ameliyat olacam ve alınan o burun etlerinin yerine vücuttan yağ alıp enjekte edilecek neden insanları böyle bir duruma düşürüyorlar anlam vermek imkansız.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Muammer Güneş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Muammer Güneş, Kulak Burun Boğaz.
Muammer Güneş adresi nerede?Muammer Güneş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yukarı Hisar Mahallesi Hastane Caddesi Kopmaz İş Merkezi 17/6 Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Muammer Güneş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Muammer Güneş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Muammer Güneş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Muammer Güneş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Muammer Güneş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Muammer Güneş hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Muammer Güneş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 1 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Antalya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Antalya bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Antalya bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Antalya bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Antalya bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Antalya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Antalya bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları