Fevzi Çakmak Caddesi Kırcaali Mahallesi No:76 Osmangazi, Bursa

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Gastroenteroloji Randevusu

Bağırsak Tıkanması Onarımı +7 daha fazla

Endoskopik Kanser Tedavileri (EMR, ESD)

Endoskopik Reflü Tedavisi

Ercp(Endoskopik Retrograd Kolanjio Pankreotografi)

Gastroenteroloji Randevusu

Dr. Muammer Kara,
Gümüşhane'li bir baba ve Trabzonlu bir annenin oğlu olarak Muş'ta doğdu.
İlk ve orta öğrenimimi İzmir'de tamamladım. 1996 yılında Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nden mezun oldu.
İki yıl Sarıkamış'da kıta hizmeti;
GATA Haydarpaşa (Yeni ismi Sultan Abdülhamit Han EAH) EAH'nde iç hastalıkları asistanı;
Üç yıl Diyarbakır Asker Hastanesi'nde iç hastalıkları uzmanı;
GATA Gülhane EAH'ne gastroenteroloji yan dal asistanı;
İki yıl Etimesgut Asker Hastanesi'nde gastroenteroloji uzmanı;
Beş yıl GATA Haydarpaşa (Yeni ismi Sultan Abdülhamit Han EAH) EAH'nde yardımcı doçent ve doçent (2014);
Bir yıl Bursa Ceylan Hastanesinde gastroenteroloji uzmanı olarak görev yaptı.
2018 Yılından beri Medical Park Bursa Hastanesi'nde hizmet vermektedir.
Uzmanlık Alanları:
Karaciğer Hastalıkları:
Karaciğer Yağlanması, Hepatit B, Hepatit C, Karaciğer Sirozu, Otoimmun Hepatit, Primer Biliyer Sİroz
Safra Kesesi ve Safra Yolu Hastalıkları:
Safra Kesesi Taşı, Safra Yolu Taşı, Safra Yolu Kanseri, Safra Yolu Darlığı, Primer Sklerozan Kolanjit
Yemek Borusu Hastalıkları:
Yutma Güçlüğü, Gastroözofageal Reflü Hastalığı, Yemek Borusu Darlığı, Yemek Borusu Kanseri
Mide Hastalıkları:
Gastrit, Mide Ülseri, Fonksiyonel Mide Hastalıkları, Mide Çıkış Darlığı
Bağırsak Hastalıkları:
Hassas Bağırsak Sendromu (İBS), Kabızlık, Ülseratif Kolit, Crohn Hastalığı, Bağırsak Kanserleri, Hemoroid, Anal Fissür
Pankreas Hastalıkları:
Akut Pankreatit, Kronik Pankreatit, Otoimmun Pankreatit, Pankreas Kanseri
Üst GIS endoskopisi
Kolonoskopi
ERCP
Endoskopik Polip Çıkarılması
Yemek borusu, mide, bağırsak safra yolu darlıklarında buji ile genişletme, stent yerleştirilmesi
Kilo verdirici endoskopik işlemler:
Mide balonu, Mide Botoksu

Röportaj

Karın şikayetiyle kendisine tavsiye üzerine başvurdum. Muayene etti, huzursuz bağırsak sendromu teşhisini koydu. İlaç verdi, ilaçlar iyi geldi. Hepatit tedavisi de görüyorum. Muammer Bey değerli ve iyi bir hoca. İnsana yaklaşımı çok düzgün, hastasına panik yaptırmıyor. Çözüm odaklı ilerliyor, hastasını motive edip rahatlatıyor ve muhabbet ediyor. Geçiştirmiyor hastasını. İnsani duyguları olan bir doktor. Her şeye detaylı bir şekilde açıklıyor. Ben çok memnunum.

Mide ve bağırsak problemim için başvurdum. Tesadüfen gittim kendisine. Çok memnun kaldım. Doktorlara karşı ön yargımı kırdı. Diyaloğu çok iyi. Kendimden sonra 7-8 kişiyi gönderdim. Bana inanılmaz dua ettiler. Eşim de kendisine gitti. Her zaman kendisine ulaşabiliyoruz. Sorduğumuz sorulara hemen cevap veriyor. Aklımızda soru işareti bırakmıyor. Nokta atışı tespitleri de var. Yönlendirmesi de çok iyi. Genel olarak hiçbir sıkıntı yaşamadık.

Genel kontroller için kendisine gidiyorum. Önce eşim gitti, memnun kalınca ben de gittim. Tedavi öncesinde ve sonrasında mükemmel derecede açıklamalar yapıyor. Çok ilgili bir doktor. İnsani duyguları da çok yüksek. Çok memnunum kendisinden. Etrafımdaki herkese tavsiye edip yönlendiriyorum.

Eşim ve annem gitti kendisine. Eşime ve anneme kolonoskopi yapıldı. İkisinin de sindirim sisteminde sorun vardı. İyi sonuçlar aldık. Hiçbir sorun çıkmadı. Çok memnunuz kendisinden. Muammer Bey harika bir insan. Tanımaktan onur duyduğum insanlardan birisi. Psikolojik olarak da insanı rahatlatıyor. Çevremdeki herkes memnun. Hekimliği ileri derecede iyi.

T

Yıllardır reflü sorunu yaşıyorum. Covid döneminde kronik ishale dönüştü. Kanser korkusuyla dolmuştum. Tavsiye üzerine araştırıp gittim. Kolonoskopi ve endoskopi yapıldı. Büyük bir sorun çıkmadı. Tedavisinden vazgeçmedim. İlaçları kullandım ama sorunum geçmedi. Çok ilgili bir doktor. Bu durumun hemen geçmeyeceğini, zaman alacağını söyledi. İlaçları içmeyi bıraktım. Benim için ilaçla bir tedavi olmadığını düşünüyorum. Psikolojimi düzeltmek için doktorumuzdan yardım aldım.

V

Kabızlık için gittim. Tavsiye üzerine başvurdum. Muayene etti. Hastalığımı anlattım. Ona uygun beslenme programı ve ilaç verdi. Şu an iyiyim. Sorunum çözüldü. Tecrübeli bir doktor. Ailecek gidiyoruz. Bende herkese tavsiye ediyorum. Her zaman ulaşılabilir bir doktor. Kendi alanının dışında da her türlü soruları yanıtlıyor. Hastasına yardımcı oluyor.

C

Mide ağrısı için başvurdum. İlgili, alakalı bir doktor. Bütün tetkikleri yapıyor. Çözüm odaklı ilerliyor. İlaç tedavisi uyguladı. Hiçbir sorun yaşamadım. Sürecim güzel geçti. Şu an iyiyim. Sonuca gitmekte acele etmiyor. Tetkiklere göre karar veriyor. Her açıklamaları yapıyor. Hasta anlayana kadar her şeyi anlatmaya çalışıyor. Ben memnunum.

Konum: VM Medical Park Bursa Hastanesi Kolonoskopi

Sindirim problemi nedeniyle gittiğimde tüm endişelerimi giderip gayet sakin ve açıklayıcı bir dille yaklaşımı beni çok etkiledi. Kolonoskopi ve endoskopi işlemlerimi çok profosyonel yaptı. Hastalığımın tanı ve teşhis kısmında uzun uzun her soruma cevap verip sabırla ilgilendi. kibar,alçak gönüllü,alanında yetkin ve profosyonel.

Konum: VM Medical Park Bursa Hastanesi Kolonoskopi

Babamın kolon polip işleminde tanı ve tedavideki bilgisi , ilgisi, güleryüzü sayesinde süreci kolay geçirdik. Kendisi gerçekten hem iyi hekim aynı zamanda iyi insan

Konum: VM Medical Park Bursa Hastanesi Randevu

Muammer hocama mide sırt ağrısı kasık ağrısı ve kimi isal kimi kabızlık şikayeti ile gittim kendisi şimdiye kadar gördüğüm en iyi hekim ve insan tedavi ederken insanı da rahatlatıyor moral veriyor hastasına yaklaşımı çok iyi antral gastrit ve irttabi bağırsak sendromu tanısı ile tedavi görüyorum Allah razı olsun doktorumdan sayesinde ne zaman gitsem şifa buluyorum