Prof. Dr. Muammer Karadeniz Muayenehanesi
Alsancak, Mimar Sinan Mahallesi, 1359. Sk. Kızılkanat Sağlık Sitesi No:2 A Blok, Kat:3 Daire:32, Konak, İzmir

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Nakit

Büyüme Hormonu Testi

Diyabet (Şeker hastalığı) (Tip 1 diyabet, Tip 2 diyabet, gebelik diyabeti) +7 daha fazla

Galaktore

Gtt(Glukoz Tolerans Testi)

Guatr ve Diğer Tiroid Hastalıkları

Alsancak, Mimar Sinan Mahallesi, 1359. Sk. Kızılkanat Sağlık Sitesi No:2 A Blok, Kat:3 Daire:32, İzmir

Prof. Dr. Muammer Karadeniz Muayenehanesi

-Ege Tıp Fakültesi İç hastalıkları Uzmanlığı (2005)
-Harvard University, Joslin Diabetes Center, Research Fellow (2007)
-Ege Tıp Fakültesi,Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzmanlığı (2008)
-Diyarbakır Askeri Hastanesi (2009-2010), Askerlik
-Manisa Akhisar Devlet Hastanesi (2009-2011), Mecburi Hizmet
-İzmir Medikalpark Hastanesi, Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları

Konum: Prof. Dr. Muammer Karadeniz Muayenehanesi Guatr ve diğer tiroid hastalıkları (hipotiroidi, hipertiroidi , gebelikte guatr ve diğer tiroid hastalıkları)

16 yıldır tiroid hastasıyım, ilk kez bu kadar bilinçlendirildim hastalığım konusunda. Doktor Bey sakin, güleryüzlü ve açıklayıcı. Ben yıllardır ilaç kullandığım halde tiroidin yan etkilerinden fazlasiyla muzdaribim. Benim bu yan etkilerden de kurtulabilecegime olan inancımı geri getirdi herşeyden öte. Bundan sonra tedavimi kendisiyle yürüteceğim kesin

Ö

Kendisiyle ilk görüşmemdi ve gayet pozitifti. Hızlı ve detaylı bir ultrason kontrolü benim için önemliydi. Kendisini tavsiye ederim.

C
Konum: Prof. Dr. Muammer Karadeniz Muayenehanesi Diğer

Graves hastalığım vardı. Başka yerde teşhis sonrasında Muammer Hocama gittim. İlk olarak moralimi düzeltti ki, bir vatandaş olarak hastalık durumunda doktordan ilk beklentim budur. Sonrasında zamanla tedavi sonuç verdi ve iyileştim. Kendisini bulduğum içim şanslı hissediyorum.

Konum: Prof. Dr. Muammer Karadeniz Muayenehanesi Guatr ve Diğer Tiroid Hastalıkları

Tiroid ile ilgili yaşadığım problemi doğru teşhis ve tedavi ile ortadan kaldıran, çok güvendiğim bir doktor.

Konum: Prof. Dr. Muammer Karadeniz Muayenehanesi Randevu

İlgisi alakası mükemmeldi annemi götürdüğümde tiroidle ilgili genetik olacağından benimde ultrasonumu çekip ilgilenmesi çok hoşuma gitti Muammer hocam

Konum: Prof. Dr. Muammer Karadeniz Muayenehanesi Diğer

Muammer bey ile prolaktin hormonumum yüksek olması sebebi ile tanıştık. Yaklaşık 4 yıldır hormon seviyem yüksek. Son altı aydır tedavi sürecim doktor bey ile devam ediyor. Ben temelde prolaktin sebebi ile gittim ancak kendisinin ilgisi sayesinde tiroid bezlerimin küçük olduğunu da öğrendim. Daha önce hiç yapılmamış testleri yaptık.Her ihtimali tek tek değerlendirdik. Kendisi ilgisi ve çok dikkatli.

Uzun yıllardır tiroidle ilgili taliplerimi doktor bey yapıyor, kendisinden çok memnunum. Referans olduğum arkadaşlarım da hep memnun kaldılar. Detaylı muayenesi, anlatımı, pozitif tavrı ile kendisini kesinlikle tavsiye ederim.

Ü
Konum: Prof. Dr. Muammer Karadeniz Muayenehanesi Randevu

Tansiyon ve diyabet için gittim.
Mükemmel bir analiz ve dostane yaklaşım oldu.
Ruhen ve bedenen turşu gibiydim.
Muayene sonrası psikolojik ciddi bir rahatlama ve kendimi bir anda genç hissettim.
Bu hastalıkları yenebileceğime inandım.

C

On senedir nodüllerim var ve bir çok doktora gittim fakat hiç biri bu kadar ayrıntılı inceleyip açıklama yapmadı.Çok memnun kaldım.Artık doktorumu buldum.Olası tedavi yöntemlerini en ince ayrıntısıyla anlattı.Çok iyi bir uzman.

Muammer hocama haşimato şikayetiyle başvurdum. Başka doktorlarla geçirdiğim boşa zamana üzüldüm. Tüm sorularıma sabırla ve açıklayıcı şekilde cevap verdi, diğer sağlık sorunlarımla ilgili yol gösterdi. İyi ki varsınız Muammer hocam.