Genel Cerrahi Randevusu
Tiroid İnce İğne Biyopsisi
Tiroidektomi
Total Tiroidektomi
s....d
Hocama çok teşekkür ediyorum. Küçük bir kız iken hastanelerden nefret ederdim ama o kadar iyi bir dili var ki insanı rahatlatıyor. Apandisit ameliyatı olmuştum ve hiçbir sıkıntı yaşamadım. Kendisi çok başarılı bir cerrah.
i̇...n
2 gün önce safra kesesi ameliyatı oldum. Hocanın güler yüzü insanları motive etmesi zor denilen ameliyatı gayet basit ve başarılı bir şekilde yapmıştır. Muammer hocayı şiddetle tavsiye ederim.
dö...ü
Yaklasik 2 sene once esmin karin agrisindan yerlere yatmasiyla ayni hastanede sami beyin yonlendirmesiyle yolumuzun kesistigi gayet kibar sorunumuzu dinleyen ve cozum ureten butun panigimizi gayet anlayisla karsilayan mukemmel insan simdi de o zaman da cok tesekkur ederim sayende olmamasi gereken bir ameliyattan kurtuldu esim. kesinlikle tavsiye ederim
.....
Doktorumuza Gerçekten ne kadr teşekkür etsem azdır. Gece acil bölümüne şiddetli karın ağrısıyla gelik ve acil doktorunun aramasıyla gece 01:00 koşup geldi kendisinden ALLAH Razı olsun ve yatış yapmamızı önerdi. Sabaha iltihaplı apandisit dedi ve bizlerede büyük bir güven vererek ameliyat yaptı ve başarılı bir şeklde işini gerçekleştirdi. Ameliyat sonrası da ilgisini hiç eksik etmedi kendisinden ALLAH Razı olsun. Gayet açık görüşlü sizi dinleyen gerekli açıkmalar yapan bir doktor kendisi bnce Kayseri de tanıdığım en iyi cerrah diye bilirim. Herkese tavsi ederim. ALLAH tüm hastalarımıza Şifa Versin inşAllah.
er...n
Doktorumuz Muammer Karakaş'a çok çok teşekkkür ederim.Annem'in karın boşlunda pankreas,karciğer ve mide arasında 11 cm ' e 6.5 cm eninde kist oluşmuş.Doktorumuz büyük bi soğukkanlılıkla ben bu ameliyatı çok rahat yaparım dedi.Alanında çok iyi.Sıkıntısız ameliyatıı yaptı.Annem ertesi gün taburcu oldu.Kendisine çok teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim.Kayseri bu doktorun kıymetini bilsin.Böyle başaarılı doktorları Niğde'mizde de görmek isteriz.
se...r
doktorumuz muammer karakaşa binlerce kez teşekkür ederim bir çok doktorun prof.un yapamam dediği yaparım ama göğüs kafesini tamamen açılması ve o şekilde alınması gerekli dediği guatr ameliyatı sadece boğazın alt kısmından çok az açarak yaptı.guatır sağ ve sol tiroiddede olmak üzere 6.5 cm ve üzere bir çok nödülün olduğu tiroid bezinin akciğerin alt kısmına kadar uzamış olduğu vahim bir durum ile karşı karşıyadım muammer bey zor bir operasyon gibi ama ben sorunsuz bir şekilde alırım dedi babama çok moral verdi güven verdi kayseri aydın izmir de ne kadar genel cerrah varsa dolaştık fakat doktorların çoğu hemen ameliyat olmalı soluk borusu yemek borusunu yamultarak z şekline getirmiş beyine oksijen gitmesini sağlayan damara çok baskı yapmış tıkanmasına ramak kalmış hemen ameliyat olmalısınız fakat ben yapamam deyip gönderdiler yada bazı proflarda yaparım fakat akciğerin altına kadar sarktığı için göğüs kafesini açmamız gerekiyor dedi.bizde ne moral kaldı ne başka bir durum.fakat babam ben muammer beye güvendim dedi ve aydından geldi muammer bey çok sorunsuz bir şekilde bizi bu dertten kurtardı.ameliyat 1.5 saat sürdü ameliyattan öğlenden sonra 2.30 da çıktı ve akşam 8 civarı çorba ve tavuk yemeği bile yedirdi.babamda bizde bu duruma şok olduk çok mutlu olduk.muammer beyi herkeze tavsiye ediyorum.erciyes kartal hastanesi ve hastane personelinede ayrıca temizliklerinde ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. inanılmaz nazik ilgili personeli var her 30 dk da bir şeker tansiyon ateş kontrolü yapılıyor hepsi çok güler yüzlü ilgili kişler ricalarımızı hiçbir zaman saat kaç olursa olsun ikiletmeden yapıyorlar binlerce kez allah razı olsun hepsinden.
fu...k
Büyük bir bağırsak operasyonu ameliyatından sonra sağlığıma kavuşturan sevgili doktorumuz MUAMMER KARAKAŞ'a çok teşekkür ederim...Onun sayesine tekrardan sağlığıma kavustum...çok mükemmel bir hekim ve herkeze tavsiye ederim...HASTANIZ ABDULLAH ÖZBEK(DEVELİ)...
me...s
korkumu yenen mükemmel doktor..ve kesinlikle tavsiye ediyorum.,
me...r
kasık fıtığı ameliyatı oldum çok memnun kaldım kendisine ve tüm hastanepersoneline teşekkür ederim.Başka doktorlar olamazsın riski çok yüksek derken beni kurtardı.Allah razı olsun çok memnun kaldım dünya varmış
Muammer Karakaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Muammer Karakaş, Genel Cerrahi. Size Muammer Karakaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Genel Cerrahi Randevusu, Randevu, Kolon Ve Rektum Cerrahisi, Laparoskopik Cerrahi, Meme Koruyucu Cerrahi, Laparoskopik Apendektomi, Laparoskopi, Abdominal Laparoskopi, Obezite Cerrahisi, Meme Biyopsisi.
Muammer Karakaş adresi nerede?Muammer Karakaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tacettin Veli Mahallesi Lalezade Caddesi No:46 Melikgazi
Adresine gitmek zorunda kalmadan Muammer Karakaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Muammer Karakaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Muammer Karakaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Muammer Karakaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Muammer Karakaş hangi dilleri konuşuyor?Muammer Karakaş ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Muammer Karakaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Muammer Karakaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Muammer Karakaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Muammer Karakaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Muammer Karakaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Muammer Karakaş hangi sigortaları kabul ediyor?Muammer Karakaş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Melikgazi bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
Melikgazi bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Melikgazi bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Melikgazi bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Melikgazi bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Melikgazi bölgesinde Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Genel Cerrahlar
Melikgazi bölgesinde Katılım Emeklilik Ve Hayat kabul eden Genel Cerrahlar
Melikgazi bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar