Karaman Mahallesi 14, Afyonkarahisar Merkez, Afyonkarahisar
20'lik Diş Çekimi
Hisar Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Diş Dolgusu
Estetik Porselen
Kök Kanal Tedavisi
Lamina Uygulamaları
Pembe Estetik
Tam Diş Protezi
Zirkonyum Porselen Kronlar
n....ö
Dişimin köprüsünde sorunlar olduğu için doktor beye gittiğimde hem köprü tedavimi hemde dolgu işlemlerini titizlikle tamamladı.muammer bey ve çalışanların ilgisi işyerinin hijyeni mükemmel
ha...n
Diş muayenesinden herkes gibi (belki daha fazla) korkan bir insanım.muammer hocam güleryüzlü , işini iyi yapan başarılı bir doktor.dişime kanal tedavisi uyguladi.teşekkür ederim.Emin ellerdesiniz.tavsiye ederim.
Muammer Şişik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Muammer Şişik, Diş Hekimi. Size Muammer Şişik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, Estetik Porselen, 20'lik Diş Çekimi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Tam Diş Protezi, Diş Dolgusu, Lamina Uygulamaları, Pembe Estetik.
Muammer Şişik adresi nerede?Muammer Şişik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Karaman Mahallesi 14 Afyonkarahisar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Muammer Şişik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Muammer Şişik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Muammer Şişik isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Muammer Şişik, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Muammer Şişik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Muammer Şişik bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Muammer Şişik ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Muammer Şişik hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Muammer Şişik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Afyonkarahisar Diş Eti Kanaması
Afyonkarahisar Diş Çapraşıklığı