Aile İçi İletişim Sorunları
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Çocuk Gelişim Testi
Özgül Öğrenme Güçlüğü Bataryası
Almış Olduğu Eğitimler:
- Kognitif Davranışçı Terapi (Kognitif Terapiler Derneği-Mehmet Zihni Sungur)
- EMDR I. Düzey (Davranış Bilimleri Enstitüsü)
- Çocuk Merkezli Oyun Terapisi
- Özgül Öğrenme Güçlüğü
- MMPI ve Yetişkin Testleri Eğitimi
bu...
Yalnızdım ve kimse anlamıyordu beni.. Muazzez hanımla tanıştım çok fazla şey kattı hayatıma. Benimle bir arkadaş gibi konuşması beni en çok rahatlatan şey olmuştu. Seanslarım sırasında kendimin bile bilmediği çok şey öğretti. Ve olaylara çok farklı yerlerden bakmayı.. İyi ki tanımışım. Ruhuma çok iyi geldiniz. Herşey için çok minnettarım
r.....
Bir başkasının beni anlamasını çoktan geçmiş kendimi ben bile anlayamadığım bir dönemdeydim seanslara başladığımda. Muazzez hanımın sevecen, sabırlı tavrı ve beni dinlerken gerçekten anladığını hissetmem bana çok iyi geldi. Seanslara başlamadan önce içime baktığımda sadece karanlık bir yol görüyordum. karanlık ve sislerle çevrili bir yol. Ama seanslar ilerledikçe içimdeki yol önce aydınlandı ardından çiçekler ekildi. Hayatımın belki de dönüm noktası oldu Muazzez hanım ile tanışmam ve bu yolculuğa çıkmam.
f....t
Kimsenin beni anlamadığından emin olduğum bir süreçte kendimi adını her yerde duyduğum ve şahsıma şiddetle tavsiye edilen Üçgen kurumlarında buldum. Ardından Muazzez Hanım ile iyileşme yolunda adımlar atmaya başladım. Gerek beni yürekten dinlediğini derinden hissettiren tavırları gerekse mesleğine dair kendinden emin duruşu beni çok etkiledi.Fiziksel anlamda dahi kendimi zor taşıdığım danışma sürecimin şu an belki de sonlarındayım ve kendimi harika hissediyorum. Yolum iyiki Muazzez Hanım’a düştü
y.....
Muazzez hocama yetişkin dehb şikayetiyle başvurdum. Hazırbulunuşluğuma çok güzel karşılık buldum bu nedenle bağ kurmam çok kolay oldu. Terapi sürecinde sadece şikayetime yönelik değil testlerle de genel bir değerlendirme yaparak problemin kökenini araştırması bana güven verdi. Yerinde soruları ve desteğiyle ihtiyacım olan yerde bulunduğum hissini bana yaşattı.
h....
Hayatımda çıkmaza düştüğüm bir süreçte başvurmuştum. Seanslara devam ederken kendime dışarıdan bakabilme imkanım oldu Yaşamı beni için zor kılan, işlevsiz, gerçekçi olmayan düşüncelerimi tespit ettim. Kendimi daha iyi tanımak ve daha iyi ifade edebilmek noktasında da yol kat ettiğimi düşünüyorum. Ayrıca terapide edindiğim becerileri hayatıma geçirmem için izlenilen yöntemde verimli oldu. Kendine yaptığım en güzel iyiliklerden biri Muazzez hanımla sürdürdüğümüz bu süreç diyebilirim. Vesselam.
f.....
Doğumdan sonra zor bi süreçten geçerken başladım terapiye. Muazzez Hanım bana çok yardımcı oldu. Yeri geldi beni cesaretlendirdi, yeri geldi farklı bakış açıları sundu. Hala da devam ediyorum, birlikte hedefler koyarak ilerliyoruz. Kendime doğru olan yolculuğumda bana ışık tutuyor, farkındalığım gitgide artıyor. Teşekkür ediyorum kendisine.
tu...z
Daha duygularimi taniyamiyorken duygulari taniyip ifade edebilmeyi ogrendim aile icinde ve sosyal cevremde kendimi ifade edemiyordum hep icime atarak icinden cikamadigim bi duruma geldim elhamdülillah Muazzez hanim beni yargilamadan ve samimiyetle farkli bakis acilari gostererek yardimci oluyor tedavi sureci memnuniyetle devam ediyor
Olaylar etrafında çoklu düşünme eğilimi göstermeye farklı pencerelerden bakmaya başladığımı seanslar sayesinde kazandım bu durum beni daha mutlu ve iyi hissettirdi , düşüncemin arkasındaki nedenleri bulmayı ve fark etmeyi kazandığımı hissediyorum, kendimi olabildiğince iyi ifade etmeye çalışıyorum benim bu çabam psikoloğumun tutumu ve anlayışı ile daha da iyiye gidiyor.
Hasta
Anlaşıldığımı hissettiğim, kendimi rahat ifade ettiğim ve yargılanma kaygısı hissetmediğim bir terapi süreci geçiriyoruz.Birlikte güzel sonuçlar elde etmeye başladık bile
Muazzez Büşra Karaçuka isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Muazzez Büşra Karaçuka, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Muazzez Büşra Karaçuka tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Normal Randevu, EMDR Terapi, Oyun Terapisi, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Online Terapi, Gessell Gelişim Testi, Bireysel Terapi, Çocuk Gelişim Testi, Yetişkin Terapisi.
Muazzez Büşra Karaçuka adresi nerede?Muazzez Büşra Karaçuka şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mimarsinan Mah. Atatürk Blv. No:218 Daire No:14 Kat:2/ Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Muazzez Büşra Karaçuka isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Muazzez Büşra Karaçuka online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Muazzez Büşra Karaçuka isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Muazzez Büşra Karaçuka, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Muazzez Büşra Karaçuka isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Muazzez Büşra Karaçuka bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Muazzez Büşra Karaçuka ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Muazzez Büşra Karaçuka hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Muazzez Büşra Karaçuka hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.