Konum: başka bir yer Diğer

Görme kaybı şikayetiyle gittim. Glokom tanısı kondu verdiği damlaları kullanmaya başladım. Durumum daha da kötü oldu gözümde şişme, kızarma, yanma kaşıntı her türlü şikayet vardı. Kontrol günüm gelmeden tekrar tekrar doktor hanıma gittim. Enfeksiyon kaptığımı ilaçları kullanmaya devam etmem gerektiğini söyledi. Kullandıkça Gözlerim resmen yanmış gibi bir görüntüye dönüştü. Daha sonra başka bir doktora gittim ve kullandığım damlaların alerji yaptığını ve gözümün çok kötü olduğunu söyledi. Müberra hanım ın muayenesi ve tedavi yönteminden memnun kalmadım

Konum: Bursa Şevket Yılmaz Eğitim Araştırma Hastanesi

Ben Müberra Hanım ' a tesadüfen randevu alarak gittim. Fakat Hastalarına karşı ilgisi alakası ve bilgisi ile Hastaları psikolojik olarak rahatlatıyor ve böyle hekimlerin Devlet hastanelerinde çoğalması dileğiyle.. Yakınlarıma rahatlıkla önerebileğim bit hekim...

Konum: Bursa Şevket Yılmaz Eğitim Araştırma Hastanesi Göz kontrolü va katarakt ameliyatı

Muayenede, ameliyat öncesi ve sonrasında çok ilgilendi. Oğlumu çok güzel muayene etti. kendisine.
Bugüne kadar hiçbir doktorun söylemediğini söyledi. Oğlum premetüre. Çok teşekkür ediyorum kendisine.