Mimarsinan Mah. Emniyet Cad., Yıldırım
Bursa Şevket Yılmaz Eğitim Araştırma Hastanesi
Hasta
Görme kaybı şikayetiyle gittim. Glokom tanısı kondu verdiği damlaları kullanmaya başladım. Durumum daha da kötü oldu gözümde şişme, kızarma, yanma kaşıntı her türlü şikayet vardı. Kontrol günüm gelmeden tekrar tekrar doktor hanıma gittim. Enfeksiyon kaptığımı ilaçları kullanmaya devam etmem gerektiğini söyledi. Kullandıkça Gözlerim resmen yanmış gibi bir görüntüye dönüştü. Daha sonra başka bir doktora gittim ve kullandığım damlaların alerji yaptığını ve gözümün çok kötü olduğunu söyledi. Müberra hanım ın muayenesi ve tedavi yönteminden memnun kalmadım
en...n
Ben Müberra Hanım ' a tesadüfen randevu alarak gittim. Fakat Hastalarına karşı ilgisi alakası ve bilgisi ile Hastaları psikolojik olarak rahatlatıyor ve böyle hekimlerin Devlet hastanelerinde çoğalması dileğiyle.. Yakınlarıma rahatlıkla önerebileğim bit hekim...
ze...n
Muayenede, ameliyat öncesi ve sonrasında çok ilgilendi. Oğlumu çok güzel muayene etti. kendisine.
Bugüne kadar hiçbir doktorun söylemediğini söyledi. Oğlum premetüre. Çok teşekkür ediyorum kendisine.
Müberra Akdoğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Müberra Akdoğan, Göz Hastalıkları. Size Müberra Akdoğan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Müberra Akdoğan adresi nerede?Müberra Akdoğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mimarsinan Mah. Emniyet Cad. Yıldırım
Adresine gitmek zorunda kalmadan Müberra Akdoğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Müberra Akdoğan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Müberra Akdoğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Müberra Akdoğan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Müberra Akdoğan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Müberra Akdoğan hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Müberra Akdoğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yıldırım bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Yıldırım bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Yıldırım bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Yıldırım bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Yıldırım bölgesinde Vakıfbank Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Yıldırım bölgesinde Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Göz Doktorları