Kaşüstü Mahallesi /Okullar Caddesi /1350 Nolu Sokak /Şehrinaz Evleri/A Blok/ Kat:3 /Daire:1, Trabzon
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Kariyer Danışmanlığı
Koppitz İnsan Çizim Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Denge Psikolojik Danışmanlık Merkezi
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Psikolojik Sağlamlık Programı
Çözüm Odaklı Terapi
Denge Psikolojik Danışmanlık Merkezi
2020 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümünden yüksek onur öğrencesi derecesi ile mezun oldu. Bu süreç içerisinde Dr. Fatih Koca süpervizyonu eşliğinde bireysel psikolojik danışma seansları yürüttü. Çocuk testleri üzerine olan eğitimlerini Türk Pdr Derneği çatısı altında Mehmet Biçer ile sürdürdü. Aynı zamanda lisans hayatı boyunca mesleki staj kapsamında; ilkokul, ortaokul ve lise öğrenim düzeylerinde öğrenci ve ailelerine seminerler vererek ve özel gereksinimli bireyler ve ailelerine yönelik yürütülen etkinliklerde aktif bir şekilde görev alarak mesleğe dair ilk deneyim ve farkındalıklarımı kazanmış oldu.
Lisans sürecinden sonra pandemi ile birlikte mesleki olarak deneyim kazanmak adına gönüllülük esaslı ve online olarak birçok psikolojik danışma seansı yürütmüştür. Şu anda ise kurucusu olduğu Denge Psikolojik Danışmanlık Merkezi'nde aktif olarak danışan görmeye devam etmektedir.
Tamamladığı eğitimler ise şöyledir:
• Yüksek Psikoloji Akademisi
-Klinik Görüşme Teknikleri Uygulayıcı Eğitimi
• İzmir Psikoloji Enstitüsü
-Çocuk Klinik Değerlendirme ve Psikoterapi Uygulamaları Eğitimi
- Çocuk ve Ergenlerde Bilişsel Davranışçı Terapi Uygulayıcı Eğitimi
-Bilişsel Davranışçı Terapi Yönelimli Sınav Kaygısı ile Başa Çıkma Yolları Eğitimi
• Başkent Psikoloji Atölyesi
13. Bender Gestalt Görsel Motor Algılama Testi
14. Good Enough Harris Bir İnsan Çiz Testi
15. Porteus Labirentleri Testi
• Moxo Türkiye
-Moxo Dikkat Testi Uygulayıcı Eğitimi (Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu şüphesi olan bireylerde kullanılan bir testtir.)
• Lena Psikoloji
-Çocuk Merkezli Oyun Terapisi Eğitimi -Reyhana Seedat
-Filial(Çocuk-Ebeveyn İlişkisi) Terapi - Reyhana Seedat
•DATEM-Bilişsel Davranışçı Terapiler Eğitimi
Çalıştığı alanlar:
• Bireysel Psikolojik Danışma (Çocuk&Ergen|Yetişkin )
• Oyunla Psikolojik Danışma(Reyhana Seedat süpervizörlüğünde)
• Çocuk Dikkat|Zeka|Gelişim Testleri
• Moxo Dikkat Testi
• Çocuk-Ebeveyn İlişkisi Eğitimi
• Sınav|Eğitim|Kariyer Danışmanlığı
• Çözüm Odaklı Psikolojik Danışma
Attentioner İle Dikkatimi Topluyorum Programı
Sınav Kaygısında Refcad Programı
x.....
Yollarımız dibe vurduğum bir dönemde karşılaştım. İçe kapanık asosyaldim. Depresyon sürecimi seanslar ile adım adım aştık. O kadar iyi hissesiyorumki :)
e....b
kendimi kötü hissetiğim dönemde gitmeye karar vererek gittiğim ilk seanstan itibaren konuştuğumuz şeyler yapılması gerekenleri konuşarak öncelikle beni çok güzel dinleyerek anlayarak bana yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim çok kısa sürede olsa bana çok iyi geldi bundan sonra herhangi bir durumda tekrar gitmek isteyeceğim biyer çok teşekkür ederim
m....y
Terapiye ihtiyacımın olduğu fakat önyargılı olduğum bir dönemde tanıştım Müberra Hanımla. Beni çok sıcak karşıladı ve tanıştığımız andan itibaren çok ilgiliydi. Müberra Hanımın yaklaşımı sayesinde kendimi daha iyi ifade etmeye başladım. Aynı zamanda kısa sürede kendimde olan değişimi gördükçe çok doğru bir karar verdiğimi düşündüm. Terapiye ihtiyacı olan herkesin gönül rahatlığıyla başvurabileceği bir uzman kendini. Mesleki açıdan da kişilik olarak da iyi ki yollarımız kesişmiş diyorum. Çok teşekkür ederim.
h....b
İçinden çıkamadığım uzun soluklu bir süreç yaşarken artık bir çözüm arayaşındaydım.Tam bu zamanlarda elimden tutan kişi Müberra Hanım oldu.Aslında yalnız olmadığımı bana hissettirdikten sonra çıkış yolumu bulmamda bana o kadar yol gösterici oldu ki gözüm kapalı herkese tavsiye edebiliyorum.Bir şeylerle baş edemediğiniz durumlarda destek almaktan asla çekinmeyin.Emin olun Müberra hanım bütün endişelerinizi yok edecektir.
m....a
Müberra Hanıma ebeveynlik konusunda kendimde eksik olan şeyler fark edip gittim. Çocuğum çok öfkeliydu ve ağlama krizleri vardı.Kendisi bir yandan çocuğumla oyun terapisi yapıyor, bir yandan da bana ebeveynluk konusunda psikoegitimler veriyor. Yakında bu ebeveynlik eğitimlerini grup olarak yapacak. Bu konuda destek almak isteyenlere kesinlikle öneririm. Zaten ilgisi, alakası bile çok başka. Ben kendi adıma çok mutlu olduğum bir terapist bulmuş oldum.
b....d
Herkese merhaba,özel hayatımda pek çok kaygı ve tedirginlik yaşadığım bir dönemde Müberra Hanım’la yollarımız kesişti.Ne istediğimi görmemi,kendimi dinlememi ve anlamamı sağladığı için kendisine sonsuz teşekkür ederim.Güleryüzlülüğü ve ileri düzeydeki iletişim becerisiyle sizlere her konuda yardımcı olabilecek bilgi ve birikime sahip genç ve dinamik bir danışman.Sorunlarınıza pratik bir şekilde çözüm bulacağından ve hayatınızı kolaylaştırıp iyi ki kendisiyle görüşmüşüm diyeceğinizden hiç şüpheniz olmasın.
e....ö
Çocuğumun sınav zamanı yaşadığı mental ve psikolojik sorunları çözme amacı ile Müberra Hoca'dan randevu almıştık. Sağolsun ilk seansdan etkisini gösterdi. Oğlum seanstan yüzü gülerek ve mutlu bir şekilde ayrıldı. Müberra Hoca'da ilk tecrübesi olmasına ragmen çok donanımlı ve kendini yetiştirmiş biri. Emekleri için teşekkür ederim.
Müberra Ay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Müberra Ay, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Müberra Ay tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bender Gestalt Motor Algı Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Denver Gelişim Tarama Testi, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Yetişkin Terapisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi.
Müberra Ay adresi nerede?Müberra Ay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kaşüstü Mahallesi /Okullar Caddesi /1350 Nolu Sokak /Şehrinaz Evleri/A Blok/ Kat:3 /Daire:1 Trabzon
Adresine gitmek zorunda kalmadan Müberra Ay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Müberra Ay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Müberra Ay isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Müberra Ay, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Müberra Ay hangi dilleri konuşuyor?Müberra Ay ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Müberra Ay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Müberra Ay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Müberra Ay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Müberra Ay hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Müberra Ay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Müberra Ay hangi sigortaları kabul ediyor?Müberra Ay tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.