Aprakside Konuşma Terapisi
Artikülasyon Bozukluğu Terapisi
Tümünü gösterBu adreste kabul edilen sigortalar
Aksan ve Şive Etkilerini Azaltmaya Yönelik Terapi
Ses Terapisi
Zihinsel Engelliler İçin Dil ve Konuşma Terapisi
İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi
Müberra Demir, Dil Konuşma ve Danışmanlık Merkezi
Biruni Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi bölümünü kazandı ve yüksek onur derecesi ile bitirdi. Lisans eğitimi sırasında 1 yıl süre ile Biruni Üniversitesi Dil ve Konuşma Klinikleri'nde Kekemelik, Hızlı Bozuk Konuşma, Afazi, Travmatik Beyin Hasarı gibi Edinilmiş Dil Bozuklukları, Sesletim ve Sesbilgisi Bozuklukları, İşitme Engeline Bağlı Dil ve Konuşma Bozuklukları, Motor Konuşma Bozuklukları, Dil Bozuklukları, Dudak-Damak Yarıklığına Bağlı Dil ve Konuşma Bozuklukları ve Ses Bozukluklarının değerlendirmesi ve terapisiyle ilgili gözlemlerde bulundu. Bununla birlikte Dr.Dkt.Çağdaş Karsan'ın yanında ağırlıklı olarak kekemelik olmak üzere dil ve konuşma güçlüğü yaşayan bireylerin terapilerine yönelik yöntemlerini gözlemledi ve uyguladı. Lisans ve yüksek lisans eğitimlerinin ardından Dil ve Konuşma Terapisti olarak çalışmaya hak kazandı. Şu anda Üsküdar Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi Bölümü'nde doktorasına devam ediyor. Ocak 2023 tarihinden itibaren Ondokuzmayıs Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi bölümünde Öğretim Görevlisi olarak çalışmaktadır.
Katıldığı Seminerler & Kurslar:
25.03.2022-27.03.2022, Biruni Üniversitesi
Dr.Vox Ses Terapi & Ses Eğitim Programı Sertifikası
16.12.2022
Gazi Uluslarası Sağlık Bilimleri Kongresi Sözel Bildiri
"İşitme Kayıplı Öğrencisi Bulunan İlkokul ve Anaokulu Öğretmenlerinin Destek İhtiyaçlarının Belirlenmesi"
18.11.2021, Biruni Üniversitesi
DIRFloortime 101 Sertifikası, Egemen Nakışçı
26.08.2020-27.08.2020, Paris, Fransa
2 ND INTERNATIONAL CONFERENCE ON COVID-19 STUDIES, "Covıd-19 Survey For Speech and Language Therapısts" Sözlü Bildiri
27.04.2019-28.04.2019
Türkçe Erken Dil Gelişim Testi (TEDİL) & Türkçe Okul Çağı Dil Gelişim Testi (TODİL) Uygulama ve Puanlama Eğitimi
17.03.2018-24.03.2018, Belçika
IBAP 2018
08.12.2018, Ankara
Geçmişten Günümüze Yenidoğan İşitme Taramaları ve İşitme Kayıplı Bebek Aile Eğitimi
28.11.2018, İstanbul
Bezmi Alem Vakıf Üniversitesi İşitsel Rehabilitasyon Sempozumu
22.09.2018-29.09.2018, İstanbul
1.Uluslararası Uygulamalı Davranış Analizi Konferansı
10.05.2018-12.05.2018, İstanbul
İstanbul Üniversitesi 3.Ulusal Odyoloji Kongresi Proje ve Araştırma Yarışması 3.’lük Ödülü
İşitme Kaybında İletişim Becerilerinin Değerlendirilmesi ve Desteklenmesi Kursu
Medipol Üniversitesi İşitme Cihazları Sempozyumu
04.11.2017-24.12.2017, İstanbul Medipol Üniversitesi
İşitsel-Sözel Terapi (Auditory-Verbal Therapy) Eğitim Sertifikası
18.06.2017-30.06.2017, Samsun
Deaflympics 2017 Uluslararası İşitme Engelliler Olimpiyatları- Odyoloji Departmanı Görevli Odyolog
22.01.2017, İzmir
Koklear İmplantlı Çocuklarda İşitsel Sözel Gelişim ve AB ile Koklear İmplantlı Çocukların Eğitimi
c....)
Oğlum 9 harfi çıkartamıyordu. Bu sebepten dolayı başvurduk. Çocuklarla kurduğu pozitif ilişki sayesinde şu an her şey yolunda. Çocuğum kendisini çok sevdi. Farklı bir uzmana götürmüştüm. Çocuğum orada konuşmadı bile. Uzman ile frekansları tutmamıştı. 9 ay gittik. Başarılı ve olumlu süreç geçirdik. Harfleri artık çıkartıyoruz. Her zaman kendisiyle iletişim içinde kalacağız. Çocuğum da kendisini çok sevdi. Sorunumuz olursa tekrar yardımcı olacağını belirtti. Eğitimini yüksek seviyelere çıkartıyor. Gayretli bir uzman. Kendisinden memnunuz. İnşallah sağlığı yerinde olur ve danışanlarına yardımcı olmaya devam eder.
ra...
Terapistimize 6 yaşında oğlum için başvurduk. Müberra hanımın özverili gayretleri ve güleryüzü, bilgisi ve işindeki tecrübesiyle problemlerimizi çözdük. Şu an son iki sesi çalışıyoruz. Onlar da önümüzdeki ayda tamamlandığında çocuğumuzun hayatındaki önemli bir eşiği hocamızın sayesinde aşmış olacağız. Kendisine her şeyden önce samimiyeti güleryüzü ve çocuklara olan şefkatli yaklaşımı nedeni ile minnettarız. Herkese bu anlamda hiç düşünmeden tavsiye edebileceğim muazzam bir terapist. Özellikle çocuğumuza olan sıcak ve samimi yaklaşımı ve aralarındaki olumlu bağ sayesinde terapi sürecimizi hem oğlumuz hem bizim için son derece kolaylaştırıcı oldu.
se...
Müberra hanıma oğlum için Ocak ayında danışmıştık. Oğlum bazı sesleri çıkarmakta güçlük çekiyordu. Kendisi çok sevecen ve çok sabırlı bir terapist. 1. Sinifa baslayacak olan oğlum Müberra hanımın ilgisi, sevgisi ve sabrı sayesinde tüm sesleri çıkararak baslayacak. Kendisine her sey icin minnettarız.
ç.....
Çok bilgili,ilgili,güven veren kafamızda soru işareti bırakmayan mükemmel biri .Bir anne olarak korkarak ve ağlayarak başladığım bu süreçte Müberra hanımın verdiği güvenle destek ve emekle gülerek bitirdik . 2 buçuk yaşında kekemelik başlayan kızım için buradan yorumları okuyarak bulmuştum Müberra hanımı umarım benim yorumum da bir anneye babaya umut olur. Biz bu süreç için Müberra hanıma çok minnettarız ve onu çok seviyoruz .
e....k
5 yaşındaki kızım bazı sesleri çıkaramadığı için Müberra hanıma başvurduk gerek veli ile olan iletişimi gerek kızım ile olan bağı sayesinde kızım çoğu harfi artık çıkarabiliyor ve konuşması daha anlaşılır oldu.
e....)
Müberra Hanım'ın güler yüzü, ilgilenmesi baştan beridir çok hoşumuza gitti. Devamlılığında güzel sonuç aldık. Bizimle çok ilgiliydi. 6 yaşındaki kızım için görüşme sağladık. 6 ayı geçkin süredir terapi aldık ve sürecimize devam ediyoruz. Konuşma yönünden güçlük çekiyordu, kelimeleri eksikti tamamlandı. 3 harfli çıkmıyordu şu anda çıkıyor. Güzel bir sonuç aldık.
şe...
Müberra hocam işini titizlikle yapan, çok özverili çalışan, ilk önceliği her zaman çocuğun dil gelişimi olan bir dil terapisti.Çok yoğun çalışan biri olmasına rağmen gösterdiği özveri beni kendisine hayran bıraktı doğrusu.Onun ilk seanstan itibaren çok özverili olduğunu ve planlı-programlı çalıştığını gördük ve uyguladığı yöntemler sayesinde çok güzel yol katettik.Oğlum çıkaramadığı çoğu sesi artık söyleyebiliyor ve çaba gösteriyor ..Her seanstan önce bizimle konuşup seans sonrasında ne yapmamız gerektiğini uzun uzun anlatıp yazması işini ne kadar önemsediğini gösteriyor zaten.Çocuklara karşı sevecen yaklaşımı, sabrı ve merhameti hiç bitmiyor .Tek üzüntüm onunla geç tanışmış olmamız.İyi ki sizinle yolumuz kesişti.
r.....
Müberra Hanım'ın dikkatimi çeken en büyük özelliği kendine ve mesleğine olan büyük saygısıdır. Bu özgüven ve öz saygının tezahürleri bütün davranışlarında görülmektedir. Her şeyden önce Müberra hanım çok sağlam bir güven ilişkisi kurdu oğlumla ve bizlerle. Sonrasında da bu güvenin hakkını verdi. 18 sene boyunca bazı harfleri tam çıkaramayan oğlum kısa zamanda mükemmel telaffuza başladı. Terapi sonunda tam başarı yakalandı. Aynı zamanda Müberra Hanım'ın hafif düzey zihinsel engelli oğlumla kurduğu iletişim dili, nezaketi ve yaklaşım tarzı çok olumluydu. Öyle ki oğlum boş zamanlarında Müberra Hanım'ın asistanlığını yapmayı çok istiyordu. Kısaca ifade etmek gerekirse Mübera Hanım oğlumu ve bizi engelleri aşabileceğimize inandırdı. Sonrasında da başarı kolayca geldi.
h....ç
Müberra hocaya bu sitedeki yorumlar sayesinde gitmeye karar verdik iyi ki de gitmişiz Müberra hoca hem mesleğinde hem çocuklarla iletişimde hem aile ile iletişimde çok iyi benim kızımın bazı harflerden sıkıntısı vardı Müberra hoca ile az bir zamanda çok güzel yol katettik halada devam ediyoruz. Kızım seansları hem eğlenerek hem öğrenerek çok güzel bir şekilde tamamlıyor seans bitiminde Müberra hocam bize hem seans hakkında hem gelecek hafta hakkında çok güzel bilgilendiriyor iyi ki tanımışız Müberra hocamızı .
mu...n
Müberra Hanım ile tanışmamız oğlumun konuşmalarini hemen hemen hiç anlayamadığımız bir zamandi.Çevremizdeki insanların erkek çocuk geç konuşur zamanla geçer gibi söylemlerini dikkate almamak kaydıyla Muberra hanıma başvurduk kendisini araştırdık aldığı eğitim ve tecrübesi doğrultusunda eğitimlerimize başladık herşey hemen olmuyor tabi sabır istiyor terapi ilerledikce oğlumuz da gereken gelişmeyi gördük kendisi bizi sürekli terapi sonrası bilgilendiriyordu sorularimiza fazlasıyla cevap veriyordu kısacası aileden biri guleryuzlu empati yeteneği gelişmiş deneyimli sürekli kendini geliştirmeyi ilke edinmiş biri... Çocuklarimin doktor ablası bizim de kardeşimiz öğretmenimiz iyi ki tanimisiz hani derler ya Allah iyilerle karsilastirsin işte öyle biri hem mesleğini hem çocukları seven hem de sürekli kendini durmadan geliştiren saydigimiz ve sevdiğimiz bir eğitimci saygılar sevgiler...
Müberra Demir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Müberra Demir, Dil ve Konuşma Terapisi. Size Müberra Demir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Oyun Terapisi, Randevu, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Aksan ve Şive Etkilerini Azaltmaya Yönelik Terapi, Aprakside Konuşma Terapisi, Artikülasyon Bozukluğu Terapisi, Fonolojik Bozukluk Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi, İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi.
Müberra Demir adresi nerede?Müberra Demir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alanlı mahallesi. 3478.sokak. Dış kapı no: 3 daire:13 Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Müberra Demir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Müberra Demir uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Müberra Demir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Müberra Demir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit, Kredi kartı.
Müberra Demir hangi dilleri konuşuyor?Müberra Demir ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Müberra Demir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Müberra Demir tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Müberra Demir hakkında ne düşünüyor?Toplam 32 hasta / danışan, Müberra Demir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Müberra Demir hangi sigortaları kabul ediyor?Müberra Demir tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.