Dr. Müberra Tigin, Medipol Bahçelievler Hastanesi'nde Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları branşında çocuk hastalarına sağlık hizmeti vermektedir.

Çocuk

Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

• B

İçeride kalma süresi ne kadar kısaltılabilirse o kadar kısa tutulmaya çalışılıyor. 2 yardımcı vardı. oğlum çığlık çığlığa korkuyor diye ağlarken, oğlumu kaldırıp sakinleştirmem zaman kaybı gibi görüldü. Pişiğini ve sünnetini göstericektim. Öyle hızlı bakıldı ki pişiği söyledim sünneti unutmuşum. Bezi çıkarıp kontrol edilse aklıma gelecek, ama hız için belki de bez üstündeyken kontrol edildi. Söylediklerini hızlıca yazmaya çalışıyorum diye ( öğle yemeğimde kaçtı.. herşeyi yazmanıza gerek yok, dışarıda hastalar bekliyor.. vb)gibi cümlelerle daha da acele ettirildim. Güler yüzlü bir doktor aslında ama acele bir muayeneden inanın farkına varamadım. Sorularımı yazmıştım ve buyrun sorunuz varsa dinliyorum dedi. Ben sordum kendisi cevap verdi. Ama ben pek tatmin olamadım.

• Medipol Bahçelievler Hastanesi Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu  •

• B

Gördüğüm en kısa randevulardan biri oldu. Bebeğimin rutin kontrol randevusu için gittik. Ancak sorduğum sorulara sürekli garipser bir tonla terslercesine cevap verdi. İlk anneliğim ve haliyle sorularım olacaktı. Sormadan çıkmaya karar kıldım tavırlarından ötürü. Bir daha da gitmem zaten.

• Medipol Bahçelievler Hastanesi Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu  •

• Müberra hanıma doğumdan itibaren gidiyoruz şuan oğlum 4 aylık gerçekten işini çok temiz güzel Layığıyla yapan birisi. Tek sıkıntımız çok yoğun olması hoş oda işini iyi yaptığı için böyle. Kensinden çok memnununz sonuna kadar devam edicez İnşaAllah

•  •

Müberra hanıma doğumdan itibaren gidiyoruz hekimliğinden çok memnunuz güleryüzlü sevecen açıklayıcı kızımızı çok seviyo buda bizim ona olsn güvenimizi arttırıyo. Her sorunumuza rahatlatıcı çözümler buluyo tek olımsuz yönü çok yoğun olması aradığınızda dönmesi biraz zaman alıyo. Onun dışında mükemmel bir hekim. Allah ondan razı olsun

•  •